Ралица Балева с дъщеря си на модно парти

Моделът, покорил световния подиум, Ралица Балева въведе дъщеря си в светския живот у нас.

Обратно в новината

Коментари - Ралица Балева с дъщеря си на модно парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ралица Балева си търси нов спонсор, откакто италианската полиция обяви мъжа и Джон Балдзарини за издирване. Затова и стои в България вече от половин година и обикаля де що има нощни заведения и партита.

Швейцарските медии разтръбиха това лято, че Джон Балцарини, съпругът на Ралица Балева, е арестуван за финансови злоупотреби и укриване на данъци в особено големи размери. Това обяснява и защо тя се е върнала в България - явно търси нов спонсор!

хм,червен вкус-леопардова чантичка за хлапе!!!!!!??????всички на тези снимки са грозни!липса на лустро!светва червено!

КОФИ.Изкуствени,джукести,дървени.ралица балева-конска.Нямат излъчване,стил,финес

Знаменитости??? Кои са тия???

Защо в последно време разни снахи, деца и внуци на червения ни псевдо "елит" изнесъл милиардите на България в чужди банки преди има, няма 23 години се опитва да се реабилитира? Защо смятат, че паметта ни е толкова "къса" и не се ли притесняват моне мъничко от начина, по който изградиха "успешните" си кариери зад граница? Най-добре е да си седят в Швейцария да си харчат парите и да не ни се натрапват с присъствието си!

parvaty

+ 1! :)

Това е събитие с повече от световно историческо значение : за България, Балканите ,Европа, Земята и Слънчевата система. От тук нататък - цветя и рози, щастие и оргазми ще съпровождат българина, европееца и Слънчасалия жител. Поклон пред историческия факт от група интернетъджии.

много ми липсва снимката на евгени минчев - исках да видя на какво се е маскирал сега! определено винаги прилича на "диван" с костюмите си от дамаска за мебели! каква ли разцветка е избрал този път?!?

Ле-ле, какви карикатури!!!!!

Всички на снимките имат ужасен външен вид-изкуствени като пластмасови манекени. А "кавалеритете" са направо плашещи. Костас ....ще умра от смях, бели маратонки и т.н.визия. Все едно отскочил келнер от съседния ресторант между две поръчки.Марето Илиева скрила късите си крачета зад чанта по- голяма от нея,Кремена наметнала набързо някакво палто, три пъти по-голям размер,дори Джужи изглежда по-добре от нея...Ирен Онтева вече не прилича на човек-бляк...толкова пластмаса...

как е възможно толкова грозни обувки да носят почти всички - 95% от жените. модата си е мода, но най-важно е да се съчетаят подходящо /асдис е сложила връх, изглежда съвсем като късокрако шопарче/

Защо ни съобщавате псевдоновини за такива лица, които с тъмночервения си произход могат да живеят в Швейцария. Тази държава не ги е поканила като светила в изкуство, наука, спорт или подобна област. С какви средства са си изградили живот именно там, не се ли питате, че след това да ни ги поднасяте като обект на новина. Едва след това идва моделстването, след като някои се установяват в тази държава. А за новина у нас - не ми ги дрънкайте, това не е никаква важна новина, дори и от т. нар. светски живот на някакви жалки и кухи хорица.

напално те подкрепям... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.