Ралица Балева: Предимно разчитам на себе си

Винаги съм била и ще бъда свързана с фамилията Балеви, заяви в предаването “Винаги в неделя” пред Стойчо Керев топманекенката и екс снаха на Милко Балев - Ралица Балева. Напоследък тя се появява на много светски събития у нас.

Обратно в новината

Коментари - Ралица Балева: Предимно разчитам на себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз разчитам предимно на себе си, и само 99% на мъжа си и на рода му...

явно ралица е балева е от тези жени, които се предлагат за пари и бонуси. те се вартят около силните маже на деня, а когато последните загубят силата си ги захварлят като исползувани менструални тампони. на запад такива жени се наричат випроститутки, или \"усери\", а у нас просто \"уруспии\". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е готина !!!!!

Ралица Балева хахахаха, след като има настоящ съпруг защо ли още носи фамилията Балева? От сантименти към Милко Балев ли? И защо напоследък толкова много искат да ни се натрапват децата внуците, снахите и т.н. на комунистическите първенюта. Решиха, че е дошло време да се реабилитират пред обществото и разчитат на това, че на хората паметта им е къса. Много Ви се иска да ви повярваме, колко сте били талантливи (Жени Живкова с плетените пуловерчета) и как сте успели сами, само че все още има хора, които помнят!

няма никакви коментари. жaлко