Меги: Със 100 кила се разделихме

Участничката в "Къртицата" Меги реши да даде яснота за това, защо заряза 100 Кила, малко след излизането си от шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Меги: Със 100 кила се разделихме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък аках 2 пъти днес.

публикувата само коментари които ви харесват!!! Що не ми публикувахте коментара?

Абе,че има нещо сбъркано в това момиче си е видно отвсякъде. амо че на този миризлив мангал и тя е все едно мис Свят да пристане на Митьо Пищова.

Каква драма,каква трагедия.Да направят сериал по темата всичкото роми шъ гу гледат щот наши хора са героите.А и да не забравя-Меги зъбките и говора малко да пооправиме преди да се изтъпаниш по телевизора следващият път.

И двамата са....

Коя е тази и защо за дир-а ни занимават с подобни глупости?

Лъжци, спрете да лъжета народа!!! Това момиче няма как да е било 150 кила!!! :)))))))))))))

Какво красиво момиче, а е била със сто кила?! Ужас! Явно и тя си пада малко ковра като останалите от къртицата хихихи...

Въпроса е как го направи с тоя ром???

Отговора е очевиден- и тя е ромка!!!

стига с тези "меееглени" и "миглени", кафа, това овчо име носи всяка втора жена в българия.

Айде марш на логопед/зъболекар. Спри да мъчиш зрителя с нечленоразделния си говор.

Меги, да ти го в %!

А котката на вуйна ми пресече улицата и се качи на едно дърво.

извинете ама фъфлещия хамстер -меги от кои катун е? калдараши или калаиджии? мисля че дедо и съм го виждал с гъдулката и мечката на площада..

ех меги ..и ние се разочаровахме от вас двамата ама на кои му пука..

Щто така, Меги, толкова ли му е малак на мангала?

ей шамура извади си шнура от потура и си го бодни изотзад ..ти си баси льохмана харабия ..по принцип де ..не, че симпаризирам на килограмовия ..ама той е в пъти класи над теб ..разбра ли льо :) а.к.а биг льох

дпс-ар долен :)

Меги е толкова постна и обрана, че дори Килата не би я погледнал на улицата. Свалил я е след някоя изпушена доза повече. Всъщност кой се интересува от живота на това постно момиче?

Нищо ново,това е бъдещето на измислените реалити двойкиСледващите са Рут и Любо,всичко е в името на рейтинга и хонорарите.

Това момиче има ужасен говор.Не се подигравам ,нито е нещо смешно...но майката да е била помислила едно време .. има си логопеди. Поне да не се появява.

а ти пък имаш ужасно мнение ..яко тъпо ..айде помисли де имаш още време до края ..

Браво , маце. Гледай си бизнеса, прави уникални дрехи, както до сега и остави селяните да си коментират. Това за тях е жизнено важно.

аха - точно така . може и от време на време по някоъ кавал да надуеш - ама за пари , на селянин че там се котират такива

Кое е уникалното на дрехите й? Освен, че са евтини...

Щот е гордост за нацията.

Грозници, мислех я за ромка, но майка й е бяла и руса.

Значи е осиновена!Момичето си е ромка!

Е, и?

Имаш проблем ако някой човек е осиновен ли?

Служебно гледам Къртицата и съм наясно с фамозната двойка. Първо те не са се взимали, та да го я зарязала. Второ девойчето яко лъже. На 22 години е и твърди, че е завършило психология в Англия и вече е шеф на успешна модна фирма. Ако някой може, нека ми обясни, как за три години се завършва престижен университет в Англия и как после за три месеца се прави печеливш моден бизнес? Нещо не ми излиза времето...

Напълно подкрепям, с уточнението, че във визитката и се казва че е започнала да учи психология в Англия, след което се прибрала в България. Дали изобщо е учила нещо само тя си знае. Но след като видя другите "звезди" около нея, за да не остане по-назад, тя изведнъж започна да парадира с няква диплома. Това вече е сигурна фантазия от нейна страна, или в най-добрия случай е "завършила" като Златка или оная другата от Биг Брадър - Лиляна, дето дори не знаеше какво е учила. И понеже съм сигурен, че девойчето чете по цял ден жълтата преса търсейки новини за себе си, моля да ме опровергае с доказателства, ако греша.

може да е била в колеж там е 3 години обучението

Ако предаването се казваше "Бобъра", нямаше да има и миг съмнение кой е той/тя.

Пров си

Какви са тези световно неизвестни индианци 100 кила???? и бившата на 100те кила.

Тази и тя се взе за "звездъ", и почна да се ръга на всякъде...То беше ясно, че нищо няма да излезе от тая връзка!Бас държа, че въпросния пич се е друснал яко и си е показал рогата, дет ги видяхме и ние в ефир! Искам само да кажа на девойчето, ако иска да става известна, да си оправи зъбките...че така лееееко...са й кривички!

Зъбатото съселче Меги е с големи амбиции и малък интелект

Бе не, че нещо, ама тия двамата ми мязат на роми леко, ъ?

Жено, кой се интересува от това?Защо ни го съобщаваш?

А коя е Меги и кой е 100кила!? Качете поне снимки или обяснете за какво става дума! Утре ще пишете, че Ани зарязала 88 кила!? Вярно ли е 100 кила пича?

4е ние кога сме се събирали

Малко търпение! Така се става зодия ВИП! в България. Да не е лесно да се натискаш със секси парчето 100 кила. То за чичо Гугъл е неизвестно момичето (подвизава се като младата дизайнерка и участничката в Къртицата), пък вие искате да сте го чували. Няма да усетите и Мегито ще цъфне на корицата на Плейбой, Максим и др. Ще си хване футболист, каратист или друг ист и ще конкурира любимата на всинца ни Николетка Лозанова. Майка плаче, грамофон свири, мила моя майно льо.

Коя си ти, кой е този 100 кила и защо ни занимавате с тия....

Бе беш ли му м-ката? Пишат тук за някви незнайни герои! Колкото да ги пусуваме!

Със сто кила се разделяме, отивам при двеста кила!

Тая нон стоп се облича с дрехите, които продава, за да си рекламира бизнеса. ОК, ддобър похват, но взе да втръсва и е смешна. Спомням си един епизод на Къртицата. Всички си облекли анцузи за едно изпитане, а въпросното момиче се изтъпани по дантелено "екипче"

Какви са тези анонични и никому неизвестни момиченца? Защо ни занимавате с посредствени люде и после ни ги навирате в очите като някакъв ваш си "ВИП"? Ами таковайте си ги по приеми и соарета, моля. Сега й намерете някой 200 и повече кила, дано я размаже под себе си и да приключваме дебата, ха-ха. Защото ако вземете да пуснете материал за някой спектакъл или нова книга, ще ви се обърне езикът и материалчето няма да се "кльопа" от простолюдието, а? Напълно ви разбирам, карайте все така и не се чудете защо все не случвате на избори и управници, хе-хе-хе. Да сте живи и здрави по-дълго, че Европа също има нужда да се забавлява.

Какви са тези анонични и никому неизвестни момиченца? Защо ни занимавате с посредствени люде и после ни ги навирате в очите като някакъв ваш си "ВИП"? Ами таковайте си ги по приеми и соарета, моля. Сега й намерете някой 200 и повече кила, дано я размаже под себе си и да приключваме дебата, ха-ха. Защото ако вземете да пуснете материал за някой спектакъл или нова книга, ще ви се обърне езикът и материалчето няма да се "кльопа" от простолюдието, а? Напълно ви разбирам, карайте все така и не се чудете защо все не случвате на избори и управници, хе-хе-хе. Да сте живи и здрави по-дълго, че Европа също има нужда да се забавлява.

С други думи казано, бай мангау и е теглил няколко ..... и му е писнала!

И тази се взе за светска личност и взе да ни дава ясноти за интимния си живот. Уфффф!

То беше ясно, още вътре.Правеше му се секс на момчето и това е.Нищо сериозно.Жалко, че момичетата така лесно се подлъгват.А и сигурно го е видяла ненапушен и се е отчаяля:-))

хаха е много ясно, виж го тоя какъв е изрод..

Че те кога бяха заедно.