Иън Сомърхолдър и Нина Добрев се разделиха

Звездите от сериала "Дневниците на вампира" са се разделили след продължила три години връзка, твърдят от "Us Magazine".

Обратно в новината

Коментари - Иън Сомърхолдър и Нина Добрев се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук мръсотиите, простотиите и цинизмите ги пускат само хора на Слави Тр. и Волен Сидеров- баш простакелите на България. Гнус!

Която и статия да отвориш (без значение за какво и кого е) коментарите под нея са от долнопробни надолу. Само един пример - под едно заглавие имаше над 200 коментара, в които обиждаха безобразно жените с голям номер обувки. Много ми се ще да вярвам, че това не е представителна извадка за българите и нивото им...

Боже Господи! Как може да сте толкова злобни и прости, вие наред ли сте бе хора, че да ги оплювате толкова. Сомархолдър е толкова красив, но очевидно представителеите на мъжкия индивид му завиждат юом го псуват. Бяха страхотна двойка и дали са се обичали само те си знаят! СПРЕТЕ да злорадствате ти такива!

чета коментарите и само това ми идва наум-лош народ= държава лоша за живеене.

Нашата ли е играла вампира или онзи плужек.

Чета коментарите и наистина е вярно, че само Вселената и българската простотия са безкрайни. За последните десет коментара под мен, мога да кажа само едно: слаба държава, прост народ, дебилни коментари. А прекрасната и лъчезарна Нина Добрев най-добре да се откаже от българското си гражданство, само срам има да бере от него.

Тоя как се казва: Съмърхолдър или Газхолдер?

Казва се Посерко.

Човекът е много добър във всяко отношение.Само партизанското му име не ми харесва:Дришльо.

Прав си. На газхолдера му е писнало да боде едно и също всяка вечер.

Каза световно неизвестният сопол от БГ за жена която цял свят познава. Защо винаги чувам да се оценяват всепризнати хора от неудачници ???

Е за тована Станишев ако не се докаже вината,не знам за какво друго може.Да Да той Станишев е виновен.

Всеки би бил дузпата на жена, когато разбере, че е мъж с фамилия Добрев!

Така или иначе не си подхождаха изобщо като двойка в живота. В сериала може и да имат химия, но извън него -изобщо не. Този Иън мяза на женкар. А на Нина й трябва сериозно и по-красиво момче. Този е противен.

Ха-ха-ха,много сте жалки,защото вярвате на най-долнопробното списание us weekly.The Met Gala съобщи в Туитър,че тва са фалшиви слухчета и че двамата са "разделени" поради работата си,а не като двойка.Ха-ха-ха,голям сеир става с наивници,които вярват на медийните боклуци.

Имаш ли 5 клас щом взимаш толкова насериозно подобни сериалчета? Чак другите били жалки,че не знаели каква е истината, разби ме от смях.

Да те клати вампир - колко яко !

Краят на Вечността - добре подхожда за новината. Нищо не е вечно, една връзка - също. Важното е, ако наистина е имало чувства, да се разделят без злоба. Както е написано по-долу - други за няколко години имат по 2 деца от брака си и са се развели, та това нищо не е. ;-)

По-скоро момичето не подхожда на момчето. Личеше си , че не са подходяща двойка

еее, ялко. бяха хубава двоика, и добре им се получаваше и в серяла. а иначе нали ще има и пети сезон? макар че ако 5 години снимаш все едно и сащо с все едни и сащи хора нормално да ти писне. то хората саздават и развалят семеиства с деца за 5 год. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

момчето изобщо не подхожда на момичето.

Не мисля, че изобщо някога са били истинска двойка. След края на сезона Добрев написа във ФБ-страницата си - "Най-накрая свърши". Свършва четвъртия сезон, свършва и връзката им - явно всичко е било медийна игра. пп.Ако някой си спомня в сагата "Здрач" също след края на трилогията т.нар. любовници (главните герои от филма) се разделиха. Всичко е за пари в Холивуд, така си вдигат рейтингите на филмите.

Не написа "Най-накрая свърши", а "Just finished season 4 ... It's official. Weird!" Има разлика нали ;) , дано да можеш да си го преведеш!

Разплаках се.Къде ми е кърпичката?

Много жалко!!! Страшно много ги харесвах като двойка, много си подхождаха! Обожавам сериала "Дневниците на вампира", следя го с интерес. И двамата имат силно присъствие и запомнящи се роли в него! Много симпатични, красиви, млади хора са и ми стана тъжно, че са се разделили! ;-(