Американски медии: Чарлийз и Шон се разделиха

Холивудските актьори Чарлийз Терон и Шон Пен развалиха годежа си и прекратиха двегодишна връзка, твърдят американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Американски медии: Чарлийз и Шон се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това джудже Шон пък за кой се мисли. Шарлийз е класи над това девойче. Тъкмо се е отървала от шавливото джудже

Ами то в Холивуд, какво друго да правят, освен да се "обгрижват" един друг. Ах да, понякога, ей така, между другото, правят и по някой хубав филм.

Паднал е в очите й! Сигурно го е хванала да мастурбира.

какво изобщо му е харесала на тоя Шон Пен, в кварталната кръчма имаме подобни сгърчени сбръчкани алкохолици, да дойде да си хване нов любим

Xаресвах го много като двоùка, но сега им желая просто щастие ,щом не могат заедно то по отделно. Cупер кадърни актйори са и двамата!

хубава жена-не стоеше добре до тоя боядисан дядка..

Тя е толкова красива и висока, че всеки мъж до нея би изглеждал невзрачно. Друг е въпроса, че за мъжа не е толкова важно да е хубав. Други качества са важни. Жената е добре да е красива, но мъжа няма нужда.

Тя си е намерила нещо по свежо!!

Тая красавица не се ли е срамувала да излиза с този невзрачен и на нищо не приличаш мъж? Тя е толкова красива, а той просто е отврат!

Като почнете така да обиждате е много грозно. Красотата е дар Божи. Не може всеки да се роди красив и няма вина, че е грозен. Да ви е хрумвало, че двама души са двойка, защото се обичат и се чувстват добре заедно. Какво значение има, че единият е по-красив. А и както знаем - мъжете обичат с очите, а жените с ушите. Жените не си избират мъжете по красота /или поне умните жени/. За мъжа не важно да е красив. Винаги трябва да погледнеш през очите на влюбения. А това няма как да стане. За нея той може да е красив.

Не бях сигурна колко време Шон може да издържи да не бъде себе си в една връзка, колкото и качествена да е жената до него. Явно срокът му е 2 години, преди да отвърти един шамар дори и на Чарлийз Терон. Чарлийз не е нито Мадона, нито Робин. Затова и тази мигновена раздяла.

ГОМЯМА РАБОТА ! ДА СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ТЕ, ДА СЕ РАЗСТРОИМ !!!!!!

Frog

Шон я е хванал да се целува с Лудия Макс :-)

Шон Пен има тъмно минало и страшни тайни?

Вярно ли са се разделили? И сега какво става? Ми те и комшиите се разделиха,но не стана свърши свят.

Абе на кой му пука за комшиите ти? Да не са известни личности като Шон Пен и Чарлийз Терон?

само са изглеждали щастливи заедно. От "осанна" до "разпни го" за толкова кратко време ? Но, си си виновна ти душко, Чарлиз. Все го търсиш да е от "твоя сой" - преуспял, разведен и от Холивуд, ако и да си ги знетете какви са. Любовта на живота ти (ако това търсиш) определено няма да я намериш там, при парите и наркотиците. Да, ама надали :)

AAA

Нееее... и двамата ги харесвам много.

"...тя и Шон изглеждаха щастливи заедно, а самата актриса миналия месец каза пред списание "Ел": "Освен, че е мой партньор, той е и мъжът на моя живот" ------ И не само това. Каза още, че толкова го обича, че е готова дете да му роди. И какво стана изведнъж ??? Такава невероятна красавица, а нещо хич не и върви с мъжете

Емии... то е така най-красивите жени са най-самотни. Факт, колкото и да е чудно. Може би прекалено много избират, имат много изисквания. По-недостъпни са, защото имат самочувствие на красавици. Знам ли......Но историята познава не една и две красавици, мокър блян на милиони мъже, които са останали сами. Или др.случай - красива жена с грозен мъж. Колко често сте виждали красива жена с хубав мъж? Не случайно се казва, че хубавите ябълки прасетата ги ядат. Сещам се и за красивата водеща Виктория Петрова. Винаги съм се чудил как толкова красива жена може да е сама. И накрая с онзи хубавец Кралев. Направо язък за хубавата жена. Явно че външния вид не изиграва голяма роля за личния живот. По-скоро е въпрос на късмет, среда, как ще се стече живота ти и т.н.

Подкрепям! Само да добавя, че грозните жени първи се уреждат и то с по-хубави мъже от красавиците. Защото са нахални и гонят до дупка. И докато красавиците режат и не обръщат внимание, читавите мъже вече са заети. Така или остават сами, или с някой урунгел. Така е то, не е лесно да си красива и всички мъже да те харесват. Главозамайваш се. Както някой беше казал, че невзрачните жени трябва да са щастливи, защото красавиците по правило ги е.ат зверове :))))

искам я за себе си

За какво ти е, жена като повечето други. Това, че са я давали по телевизията не значи, че ще ти хареса реално.

Абе ти само и виж снимката, пък после ми говори дали ще ми хареса или не. По-добре ли е някоя дебела лелка с мустаци?

Презадоволени милионери, чудят се как да си разнообразят времето. Днес са любовта на живота им, утре не се дишат.

Ами нормално е. Тя е "жена та дрънка" а той "наркоман та дрънка". Изобщо не си подхождаха (поне външно като визия). Красавицата и звяра се разделили.