17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с 3 куршума в главата

Ако се е стрелял с калашник.

Много трудно е било да се установи че се обесил! Нали трябва да се види все пак въжето.

Според мене въпросът е бил дали го е направил сам, или някой му е "помогнал"...

Забъркват се с дилъри и като не връщат пари ги бесят-не е първи случай!

Обесил се е заради жената, която го е измамила и изоставила. Да и се потърси съдебна отговорност за предумишлено убийство !!!!!

"Вследствие на извършената на 7 март аутопсия било констатирано, че Флинт се е обесил" Бахти и следователите, преди аутопсията не са разбрали че се е обесил. Тия задминаха и пародията Гешев.

Бог да му прости на наркомана.

Бог да го прости човека. А това някой може ли да ми обясни: "Резултатите от психологичната експертиза ще бъдат представени по-късно." ????

ГГ

Подрастващите чалга-рапърчета, прочели статията, ще разберат, че Кийт се е "появил" в The Prodigy някъде към 96-та... ПП До кога, за събития, случили се на запад, ще разбираме от изток? И обратното??? И в двата случая - и неграмотно преведено, и малоумно интерпретирано? Спрете се, бе! ППП Мъчно ми е за Флинт. Да си го спомним, с "първият" му вокал за групата: https://youtu.be/wmin5WkOuPw

gojko

Каква е тази ТАСС бре мурзилки.Няма ли други агенции като BBC. Какъв съветски съюз, какви пет лева??

А така, раздвижете я тази културна хроника ! Дайте и някаква групичка в бука "По стъпките на Флинт", да се запишем в нея ! Бог да го съди този човек, не ние !

Като не изкараха,че е отровен с Новичок,пак добре !

Каква е истината - не вярвам вече на нищо. Навсякъде пишат различни неща, пуснаха по всички новини снимки на приятелката му, после се оказа, че жената е съвсем друга... Каквото и да е станало, жалко за Кийт! Велика група!

А как са разбрали, че се е обесил. Преди няколко дни казаха само , че се е самоубил, без да казват как. Трябваше им 3-4 дни за да установят, че се е самообесил. Да не би да са разговаряли с духа му чрез врачка и тя да им е казала?

Разбрали са по въжето, стегнато около врата му. Нещо друго, което не си разбрал?

Да го тестват за наркотици. Може да изкочи нещо.

Антъни Бурдейн по същия начин

Този ли е певец?

Тоя ли беше дето заедно с Шашкъна на един Спирит заедно навивали кабели. Може оттогава да го е ударило напрежението.

Примерно Азис никога не би се самоубил! Толкова е щастливо момчето. Значи: Азис > Prodigy

Гъзис винаги е бил Гоуем бате....

Който служи на Дявола накрая си туря въжето сам!

Така е, аз не съм го карал. Той сам.

И по какво реши, че служи на дявола - убил ли е, ограбил ли е, насилил е някого? Или има "великото" прегрешение, че прави музика, която ТИ лично не харесваш?! Аман от дребни душици...

Написах ти, даже приведох цитати от техните песни, за да се аргументирам. Обаче модераторът реши да ги изтрие. Считай, че те е ограбил!

през целото време ми беше мноо интересно точно как се е самоубил тоя пич!

...и не можеше да спиш нощем и само се въртиш кат пумпал у кревата.... и аз така.....

Обесването като причина за смъртта е очевадно от 1 километър. Единствено може да се налага да се изключи инсценировка /виж случая с проф. Стойчо Раданов/, но мястото и обстановката не предполагат това.

Ама Prodigy си има сайт в Уикипедия, влизай и гледай, редакторе. Западната, не българската версия. Има даже графика кой откога докога и с какво е участвал. Той, заедно с Максим Риалити, изпълнява вокалите като lead vocals - водещ вокал от 1990 г. до смъртта си. Няма други вокали. С кратко прекъсване, което е много по-късно. Чак след 2016 година... Пусни си, например, Out of Space и гледай и слушай откога е в групата и какъв му е приноса. Да, вокалите и на него и на Максим са обработени, но те са вокалите. Смешни изказвания са, че не е бил от основателите на групата - има си видеоклипове, концерти на живо преди 1996 г., вижда се, че пее, освен, че танцува. Които сме израснали с неговата музика, помним. Ти май си израснала с "Бяла роза ще закича" щом не помниш?

Аз какво да направя по въпроса?

Nelo, marsho prosta!!!

Коя ще да е бил в тежка депресия, за да посегне на себе си при всичките си възможности и пари. Българите се самоубиват, защото - примера с 98 стотинки, са унижавани, мачкани, убивани по всякакви начини, умират в мизерия от глад, отчаяние и безизходица...

98 ст, ама вчера пак една баба даде 30000 лева на телефонни измамници-цигани.

от многото.

Друго е, като ТАСС ни казват жълти детайли по разни трагедии... И горката Нелка, препише нещо оттука, сложи нещо оттам, скалъпи тъпотия, и айде оп - публикува я. Какво като човека пее във Файърстартер - така или иначе си е основател на групата.

Поп-фолка може да е зле, но тоя като си чул собствения албум издаден през ноември, се е самоубил. Да живее чака-рака, щракането с пръсти и "опса"...

Стига дрънка глупости. Понякога на човек просто не му се живее.

А ако е и е и друсан...