17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия се бутат сами. После, изнасилили са ги били. Преди 31 години едва ли няма фенка на Сталоун, която да не иска да го пипне.

Мандалту лопна. Чудно ми е каква правосъдна система имат тия, че след сумалък години да докажат подобно престъпление, дори и да е било осъществено. Твърденията на някоя си, която сливи е имала в устата 31 години. За протокола - жена съм.

Старите чанти минаха в пенсия и взеха да реват, че някой преди 30-40 години им е развалил ципа

Не е вече смешно...жалко е.

То това вече не е и смешно ... Е*ах ти и изкуфялата държава!

Да бе, изнасилване е било... Че и след 31 години се сетила, че било станало... Как пък с някой неизвестен не рекоха, все актьори, режисьори... Някой бабек да има нещо да сподели от края на 40те? Сега му е времето...

Стои една баба насред площада и крещи "Помощ изнасилват ме!" Притичват хора и питат Кой? Къде? А бабата - тук преди 60 години. - Е защо викаш сега? Приятно ми е да си спомням!

Защо не сменят името на тая държава, напр. СИЩ- Съединени извратени щати.

СЛАЙ, пиши сценария, събирай юнаците и идвай в София да снимаш "НЕПОБЕДИМИТЕ 4", как публично изгаряте "Истанбулската конвенция" на площад "Свети Петър" във Ватикана под дъжд от куршуми на БХК, Амнести ..., Хюманс Р...

Добре де искам сега да ми обяснят как точно ги доказват тия неща. И аз искам Том Харди да ме е изнасилил :)

Е, по-добре късно, отколкото никога.

Защо всички възмутени са мъже или емигрират в САЩ а н е в Арабските държави или Сев Корея?Ние сме на светлинни години от правосъдието и правата на жените в Америка.Тихо да не събудим всяка втора жена ,претърпяла сексуален тормоз в бг,а също и някое съдилище!Иначе Слай ми е любим ,но справедливостта е над всичко и ако се е възползвал от 16-годишната,да си го отнесе ..

Млъквай да не го отнесешш ти че съм по близо до теб отколкото предполааш.

Що я плашиш с това дето най - често се подмокря - все едно да плашиш куче с кокал!!!

В Америка правата на жените... и практиката да си пияна за да можеш да общуваш, и по-пияна за да направиш секс. Имаш и чудесната традиция да си избереш партньор с 20-30 годинки отгоре, за да "се грижи" за теб. Т.е. да снася кеш а ти да стискаш очи и душата си за пари. Нещо..има гнило.

Евентуално изнасилване не от миналото десетилетие, а от миналото ХИЛЯДОЛЕТИЕ! Тея коври трябва да ги пребиват с чукове. Бахти пропадналия народ! Накъде отива тоя свят?! била на 16 през 1982 и чак сега била повдигнала обвинение?!

време е "обидените" южно от ГККП Малко Търново по време на Голямата Екскурзия и те да се включат в #ME TOO#.Минаха три десетилетия.

Нема страшно, тях ги зашиха още на границата като се прибираха с подвити опашки...

Америка е пълен ход.Що за глупости се тиражират в обществото?Тия задминаха мюслитата в моралните им "ценности".

как так никоя 60-годишна "малолетка" не даде гластност че е изнасилена от оксиженист/заварчик,горе-долу около XXV-ят Конгрес на КПСС, всичките изнасилени само от холивудски звезди се получава....само една М.Гешева бе изключение...

Годината я помня.При толкова хубави жени кой ти мислеше за изнасилване.Ами то и сега е така!

Сега остава и Лили Иванова да каже че Ален Делон я изнасилил преди 60 години. ..

Поредните голословни обвинения с изтекла давност,и без никкави доказатлства.

Мара след 31 год. А нима всяка фенка не мечтае за това ?

Стига тъпотии! Тези момиченца и недотам такива сами им се навират в ръцете, а после почват да търсят сензация и пари И ако въобще някога Сталоун е виждал това създание.

Още една, която е решила да се похвали, че се е чу... със звезда, пък ако може и да изкара някой долар от цялата работа.

Може да е имало секс, но малката да се е дала сама. Тогава актьорът е бил на върха на славата си и едно малко и глупавичко момиче ще се излъже само за суетата да е с някой известен. Сега обаче е стара и хитра и предвид вълната "ми-ту", иска да кешира.

само артисти ли са изнасилвачите, а да кажем как стои въпросът с Тръмп - изглежда ми мераклия и се питам няма ли потърпевши от него или не им стиска.Ако питате мен - тези женици вече грозни бабиери за са панделата.

Тази оФца 31 години спала, сега се сетила, ако изобщо е имало нещо... 50-60 годишна изкуфяла бабичка ще прави мръсно на бат Рамбо! Да я вкарат в панделата за лъжливо обвинение да изгние там!

Я питай майка ти дали на 50 е изкуфяла бабичка... ;-)

Какво ще го разследват?Това е голяма чест,да те изнасили Сталоун!

хептен са изперкали! Особено с това измислено MeToo. И,да не е било,или и да му се е натресла, за да се фука пред приятелки после, сега търси своите 5мин "слава", а защо не ако може и да изкрънка и некой долар.

Сексът с лица ненавършили 17 г. е престъпление в САЩ, така че независимо дали е била съгласна или не, ако все още има давност, извършителят го грози затвор. Друг е въпросът от кога е докладът, дали е подаден веднага в полицията и на момичето му е направен медицински преглед, дали има свидетели, или просто една 45-годишна жена твърди, че някога си богата знаменитост я е изнасилила. Проблемът с това движение е, че може да доведе до създаването на практика за присъди, основаващи се на твърдения, вместо на доказателства, както стана с Козби. А това е нещо много, много притеснително. Но не е и повод насилници да остават ненаказани.

Има логика, на всеки гаден чичак минал 40-ка му се прави секс със свежо зайче.

Което не е никакъв проблем, ако шариш някой лев. Е, за някой прошляк може и да е, ама те си имат законни съпруги, да си изпълняват волната програма в къщи.

Тези момичета не проституират от добро, повечето са бедни и необразовани, а много са жертви на трафик. Така че, моля не казвай "не е никакъв проблем".

Вицът на деня.

Значи ако е само със силвестър не е изнасилване, ама ако е включен и бодигарда-тогава е ?! Ами аз нали затова съм му бодигард, за да съм винаги до него. Когато той е_е отпред, аз съм отзад и обратно. Пазя му тила.

А когато се установи, че въпросната к_ва лъже - какво ще и се случи на нея? Ще има ли последствия? Или все едно нищо не е направила?

Дали лъже или не лъже - това е въпросът! След 30 години и едното и другото е еднакво недоказуемо.

я вземете и вкарайте всички актьори в панделата. И специално за тях сменете презумцията за "невиновност". Извратена държава...

Уфффф, пак ли спомени от миналото хилядолетие... Почвам и аз да си съставям план, кого/коя да обвиня за изнасилване, задължително да е много богат/а...

И мен Сталоун ме изнасили, преди още да се родя, през 1959-та