Катрин Зита Джоунс отрече слуховете за раздяла

43-годишната актриса опроверга твърденията, че двамата със съпруга й смятат да се разделят след 12-годишен брак. Според слуховете, Майкъл искал да се изнесе от дома им заради натиска върху брака им.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Зита Джоунс отрече слуховете за раздяла | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кате,кате,катерино ти си като старо вино ..........................................................................

Никой ли от толкова адекватно пишещи коментари не обърна внимание, че човека се бори с рака!? Никой ли от вас няма близък или познат, който се бори с тази коварна болест или вече е загубил битката, та да вникнете в ситуацията и да се усетите, че това е визия на болен човек??? Не желая и на най-големия си враг да попада в ръцете на този бич!!! Дано Господ е с него!!!

Съгласен с теб. Това са мнения на хора, които и представа си нямат за това какво е рак, какво причинява на болния и хората около него, и изобщо какво огромно изпитание е тази болест. Ще приема тези мнения като огромно невежество.

Майкъл Дъглас разваля всички снимки на прекрасната Катрин

Аз няма да злословя по адрес нито на жените, нито на мъжете, но връзка, в която м/у двамата има такава драстична разлика, не е връзка. Всички, които четете този коментар - приемете го като съвет - никога не си избирайте половинка с голяма възрастова разлика! В началото всичко може да е рози и шоколад, но нещата в последствие бързо стават доста грозни. Хората на различни години имат различно мислене!

Те като ги гледам хората на еднакви години само успешни бракове имат. Тези са изкарали 12 години до сега - сигурно е повече от средностатистическия брак, май няма да е в годините пролема на развеждащите се ми се струва

Те за тези 12 години повече за пред камерата се усмихват, но.....

шики голяма си п-тка ,катрин едва ли е търсила да пробва нещо с тоя човек, има и друго

Жалко за хубавата жена, и аз съм била с дъртак - ужасно е, желая й партньор на нейните години, иначе ще става все по-страшно! Болногледачка..... и нови депресии, не че с млад има гаранция - и те са опасни понякога, късмет!

Добре де като е ужасно, защо си била? За пари ли или какво?

ама шики ти кат си търсила да не кажа кто..да не би катрин да етърсила също ..личи си интелигентността и , явно го обича..пат..ка

Да, наистина Шики, защо не споделиш тук защо си била с дъртак, а? Явно не е било любов, да не говорим за секс, поне като четем какво пишеш. Защо не ни светнеш, или много те е срам?

Тези двамата по-добре да не се снимат заедно. Потресаващо е !

ЯВНО КАТРИН ИМА МОРАЛ,А ТИ СИ Г.ПАК

Не става дума за морал, а за това, че това съсухрено старче разваля фотосите

Това е най-добре изглеждащата 43 годишна, която съм виждал. Но пък 68 годишен съпруг ... сигурно имат поне няколко градинаря.

Тя от колко години е на 43 години?

От колкото си иска : ))) Красивите жени нямат възраст , вампирите сте си грозни и на 20 : )))

Catherine Zeta Jones Born - 25 September 1969 (age 43) Swansea, Wales

М'да, нещо ви е неверна информацията. Майкъл Дъглас заедно с Джейн Фонда ще връчват Оскара за най-добър режисьор - по информация от Фейсбука на самата Джейн Фонда от снощи.

и да не съм голословна, ето къде го е постнала https://link "Reuniting with my China Syndrome co star Michael Douglas to present the Oscar for Best Director this Sunday!"