Мъжът до Кейли Куоко иска издръжка след развода

Съпругът на актрисата Кейли Куоко, тенисистът Райън Суитинг, е поискал да получава издръжка в отговор на подадената от нея миналия месец молба за развод.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът до Кейли Куоко иска издръжка след развода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много неприятно момиче и нулева актриса.

Каква издръжка, бе, деца, които да остават при него, май нямат?! Разбирам този, при когото остават децата, да иска издръжка, защото ако ги гледа вкъщи няма как да работи, но здрав прав човек да иска друг да го издръжа, това е нелепо!

Ами то пророкуването е тежък и денонощен труд, изисква много скъпи специални медикаменти и други неща, кога да работи за пари човека!

И аз преди си мислех, че издръжката е пълна глупост, докато не видях как живеят много западни семейства. Понеже при повечето няма баби да гледат децата и градините взимат деца от 3 години (сега това се променя) все някой трябва да ги гледа децата и в 90 и кусур процента, това е жената. Много мъже познават, които казват, че предпочитат жена им да си седи вкъщи и да гледа децата, а те да работят. Лошото е, че ако си 3 години (че и повече ако има второ) вкъщи после е много трудно да започнеш работа по специалността. Много жени работят на половин работен ден, за да може децата да не са сами след училище, тоест освен юе взимат по-малко заплата, нямат и същите шансове за развитие, които имат мъжете. Така че като я зареже мъжът един ден, нековият опит и заплата са расли с годините, а нейните са се стопявали, така че много от тях могат да работят като касиерки в супермаркети и нищо повече. Така че в такива случаи наистина е оправдана издръжката. Но тези двамата нямат и 2 години заедно, така че няма основание за такава.

Ами то по тази причина много жени на запад се женят и държат да останат да си гледат децата вкъщи, че после да докарат работата до издръжка. Така може цял живот да си повтаря, че е кадърна, но се е жертвала, вместо да стане ясно, че просто не иска да работи. Не обобщавам, казвам, че има и такива случаи и то много!

Кейли изкара голям късмет с "Теорията". На нейно място можеше да са много други мацки. / мъжкият състав е почти уникален/. Може би дойде време да си плати:).

Еманципацията победи! Ура, другари и другарки! На печелившите, честито! УРААААААААААА!

Отново публикувана велика глупост.

много са ми смешни в последно време фрази от типа на :" мъжът до мен " , " жената до него" и тем подобни изкуствени любезности . " мъжът до нея " е просто съпругът й , така че ползвайте кратка и нормална реч.

Той се е занимавал с набези и убийства. Поддържал е група главорези. Лично е пратил при Аллах по негови думи 900 души. По някое време си е дал почивка за да съчини религия.

Пред закона всички са равни. Да отваря кесията и да плаща.

егати безделника братче

Значи когато жената иска издръжка от мъжа - няма проблем, а когато мъжът иска издръжка от жената - има проблем! Аз пък не виждам разлика! Откъде-накъде след развода мъжът трябва да издържа бившата си жена? Тя да не е саката, бре? Я да бачка и да се издържа сама! Също и за обратното! Бахти и паразитите-кръвопийци!!!

Само в Америка знам, че го има това с издръжката на бившата половинка. По нашите ширини баща плаща само за детето и я ги плати дребните левчета, я не! И определено има разлика дали жена ще реве за издръжка или мъж. Общото е, че и в двата случая е типична женска постъпка :)

lu4ka

И в Англия го има. Дори, издръжката която даваш, може да бъде равна на дохода ти. И въобще не се интересуват, има ли какво да ядеш.

Има го и в Германия. Издръжката на бившата съпруга е нещо съвсем различно от издръжката на децата.

опазил Господ от такъв мъж. пародия на мъж. Той затова се е оженил, да и скъса нервите и после развод и после издръжка и и и после червей. като него самия.

Евала на пича. Такива хора дават смисъл на думите феминизъм еманципация и равенство. И отговарят на въпросът на Лоурънс защо мъжте да получават повече.

Нали искахте равенство, бе?

Малии кви са тия мъже бе. Да ми лелеят после нашите мацки за западняците.

Защо да не иска,ако беше обратното както е в 99% от случаите,нямаше да има проблем,нали? ;)

За мен и в обратния вариант има проблем. Изобщо възрастен човек да бъде издържан от друг, не е работа, не е достойно! Но понеже се изказах за този конкретен случай, не съм отварял дума за обратния вариант!

По принцип да искаш издръжка от бивш партньор си е помиярска работа!

Да зареже такова парче. Издръжка - дуки! Педал.

Какъв мухльо

дай ми 20 милиона е зелено и ти разрешавам да се обръщаш към мен с 'мухльо'. Това е офертата на банката.

Страшен мъж, няма що - ще го издържа жена му!

Да ти е драго да се разведеш с такъв! Тя дребната душица за 20 месеца се усеща!

Мъж с 2 млн. доход при това..сигурно не му стигат за хайвер на новата яхта..лудост