Джулия Робъртс се развежда след 13 г. брак?

Смятаните за непоклатими бракове в Холивуд започват да се разпадат.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс се развежда след 13 г. брак? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убава жена, ей, убава работа! Боже, Боже!

Има патрава походка, прекалено малка глава, но страхотен чар- като брат си. Но е жена-зодия скорпион, а те са си луди . Като актриса обаче е много добра и изглежда е симпатична като човек.

Съдите за походката на Джулия от един филм преди 20 години, където ролята й беше такава.

Четейки за емоциите,точно си отговарят на жената скорпион. Аз съм същата зодия и я разбирам напълно.Много сме чепати и трудни на характер,но всеки си има трески за дялкане. ПРиемаш човекс неговите недостатъци,няма идеални.

Винаги най-красиво е седяла до Ричард Гиър,ако можеха да се вземат най-прекрасната екранна двойка да бъде такава и в реалния живот. Уникално красива жена.

Жалко!

ох , този хубавец ще и изпържи милионите. като него са малцина. винаги дамата пържи за пари и имоти. Джули ще си трошиш главата , но е прекалено късно.

Тая иначе хубава жена не можа да случи на три неща в живота си: 1. Силикон в устните; 2. Подходящ сутиен; 3. Подходящ мъж. Джулия ще сгреши ако си мисли, че може да опита отново. Зрителите й изпоизмреха.

По принцип развода не ме интересува.Защо Джулия разпродава имущество ? Тоя пари ли очаква ?Не стига,че е грозен ама и супер нахален комплексар ,ПЪЛЕН ОФОРМЕН.

Е тоя кво' сака, направил и 3 дечиня, сега аре у леву......и сега ке требва да хода у Америката, ама къде да я чекам то имоти навсякъде..... то тая женска и без имоти я взимам така де некойя трябва да ми пере чорапите.

Човек и добре да живее, все някога се развежда .... Модерни времена, модерни отношения, модерни ценности. Хора, не разбирате ли, че не парите и имотите ще ви направят щастливи?!? Не разбирате ли, че най-важното е да имате човек до себе си, с когото да споделите всички свои мечти, желания, мисли, ежедневието си?! Не ви ли се иска да се приберете вечер и да има кой да ви посрещне с целувка и прегръдка, а не да ви представи или изиска извлечение от банковата или дюшек-банка сметка?! Да, вярно е, че когато няма пари за хляб, любовта отлита през прозореца .... Но, повечето от вашите баби и дядовци, майки и бащи, са започвали съвместния си живот с една вилица и лъжица и имат съвместен живот повече от 25-30-35, дай Боже всекиму и повече годишен брак. А, днес .... Тя викала много, той хъркал много и хоп - развод .........

И твоето философстване не е вярно. Да се върнеш в къщи, където през зимата се виждат звездите и умираш от студ и обичаният човек е с 40оС температура - толкова ли ще си щастлив? И колко ще изтраеш.? Просто всичко, което си написал е такова клише, че не ми се спори

Страхотна актриса. Винаги съм я харесвал. Колкото до оправданието за развод, това е, меко казано, смешно. Почти всяка жена изпада в подобни резки промени на настроението. Това е особено характерно за креативните натури. Жалко, единствено, за децата. Дано всичко при нея се нареди :).

Имаш късмет, че не си попадал на такъв човек , защото е ад. Човек, за когото не знаеш кога и защо ще се разкрещи, кого и защо няма да му е угодно. Най-странното е , че може и да го обичаш, но не можеш да живееш с него.

Кобила.

КРАСИВ РАСОВ КОН - ОТ ВИСОКА КЛАСА.

Е една от най-талантливите актриси Заедно с Мерил Стрийп. Но като жена е селски тип... Е, не може всичко на едно място.

Да те разберат. Като жена е лишена от сексапил и не е от жените, след които мъжете се обръщат. Но тъкмо затова е в състояние да изиграе талантливо всяка роля. Трябва да се разграничават нещата. Тук повечето коментари са първосигнални и изпадат в крайности.

Припомним какво е казал един умен човек: "Когато се омъжва, добрата жена обещава щастие, лошата го очаква."

Крещяла па после се извинявала. Пак добре, че все пак се извинява. Тоя кво иска ????

Климактериум му се вика. ЙОд, витамини и магнезий помагат.

Идеално. Готов съм. Спечелих един стар бас. Май че сега няма да ми дадат парите. Сега ще почнат да увъртат,шикалквят.

Хубава жена с чаровна усмивка, освен това и много богата. Би трябвало да има предбрачен договор и този мишок да не може да й вземе и цент, ако това за развода е вярно, де....

що ма елено, вии зените като вземате е ок? а?

Страста е буйна но временна , любовта кротка но вечна. Някой хора н еправят разлимка между двете и чест правят изводи които звучат трогателно наивно. Или пък конуматорски безпардонно пригласят на рупорите на социалният инженеринг.

АМИ ТО САМО БОБ,БОБ НЕ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ!!!

Вие само в леглото ли се храните?

Източник сп. ОК е като все едно, източник в-к Шок.

И Кобилкина се развежда! Този оператор да я вземе да му прави само "хорошо",щом Джулия го изнервя.Сега и за тях да ядосвам...

Този оператор голям дявол. Що не каже стоп и на мангизите. Или те не са емоционални?

Като се ухили на макс устата и е огромна и зловеща.А ходи като патица.

Дали е емоционална или разглезена? То с тази слава как да не се глезиш.

DIDA

Най-после! С този продължителен брак изглеждаше много старомодна!

Била емиционална...ами да се разведе и си вземе една дето дума не обелва напротив и с която нито можеш да се скараш, нито да се разговориш,...та да види тогава що е скука...и мъка.

Горките, имат излишни пари, развеждат се. Българите нямат пари, не се женят и нямат такива гъалета. Една панелка, стара кола и едно дете - верига с катинар.

Като е толкова непоносима, а той - така велик, защо ще делят НЕЙНИТЕ имоти?!? Г-н мъжът на Джулия да си спечели, купи и да си ги ползва, ако може, разбира се!

Адвокати бол. Те ще кажат. Не бой се.

много я харесвам.

и аз

Ех Юле, гълабице моя от кога та чакам в гарсионерата ф люлин, с мама живеен ф нея, ила УЧАКВАМ ТЪ С НИТЪРПЕНИЕ!!!

Няма нищо вярно в тази новина. Дираджиите са превели стара статия от март месец от третокласно списание. Тези тъпи слухове отдавна бяха опровергани от Робъртс и мъжът и, така че не ни заблуждавайте..

Новината е от преди 2 дена. Според коментарите Робъртс е психически неуравновесен деспот. На човека му е писнало.

не се притеснявай, ще го обезщети подобаващо за горките му нерви!

Тия си праят квот си искат, с когот си искат и когат си го искат! Явно е забърсала някой още по-млад осветител, електротехник, градинар или чистач на басейн. А може да е и шофьорче, завалийката. Не знае кво го чака с леля Жули я, ха-ха.

По-полека! Едва ли тази вехта пача, ще се дореди до шафьор! За нея сценичен хамалин, или учен от институт, ще и пасват!

Е, и за кво я зарязва тоа глупак?Само пъшкането е различно.

викaниците за нищо страшно много изхабяват емоциите.

'виканиците' почти никога не са случайни.

Как въобще се ожени за тоя грозник?то има грозни,ама поне са чаровни.преди 13год .беше още по-слаб и грозен

Ти как изглеждаш? Любопитен съм: emanuel_link

Невероятна е - земна, семпла, чаровница, а в същото време впечатляваща! Що се отнася до брака й - поредното доказателство, че любовта се изчерпва. След 5-тата година остават само грижи, компромиси, битовизми, а любовта един хубав спомен.