Коментари - Рекорд по време на пандемия! Новият Спайдърмен спечели над 1 млрд. долара от приходи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от последните златни кокошки на Марвел. Железния и Капитана са пенсия. Там разни скарлетки,вдовици, пантери и хич ги няма. Чакаме един Тор и едни авенджъри. Толкоз

1 млрд по време на пандемия е спечелил този продукт на въображението, спонсориран само от зрителите си. в реалността, паяжината на ковид-пандемистите по време на спайдърмен спечели стотици милиарди от бустерните субсидии от държаввите. едното е пазарна икономика, а другото планова такава. ефектът от двете е един и същ. след три месеца не ти остават много спомени от филма, както и не ти остава защита от "ваксината". и на мен не ми е приятно да смесвам двете, но коментарът си го привеждам в крак с времето. в крак с новото време.

Това е филмче за деца до 6 годишна възрат.. Ако по- възрастни го гледат, може да им НАВРЕДИ... Децата, като станат на 10 години и започват да учат История на България- как сме направил идържава и кои са били Приятели и кои - Врагове... Децата, трябва да знаят че ВРАГОВЕТЕ - араби, негри, китайци, нападат през границата.

А ще учат ли как сме много умни ама си избираме все едни такива прости политици ?

Интересно ми е как българското кино определя този филм, че може да бъде гледан без възрастови ограничения, а в Америка не е препоръчително за лица под 13 години. Все пак дъщеря ми го хареса.

Холивудското кино е мъртво. Бълва се само супер комерсиална помия за 250 килограмиви американски тийнове с до 13 IQ..

Така си е! Какво хубаво руско имаше!!1!11!!11! Филм без влак, танк и кон ли е, не ми го 'фали :D