Рекорди и ключови постижения от 95-ите награди „Оскар"

Тази година влезе в историята с отличените азиатски изпълнители и творци до голяма степен благодарение на успеха на нетрадиционния "Всичко навсякъде наведнъж"

Обратно в новината

Коментари - Рекорди и ключови постижения от 95-ите награди „Оскар" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, на кого му дреме за оскара!? Казва ли някой!?

Рекордно ниска гледаемост

Само дирниците не разбраха че Холивуд отчаяно се нуждае от китайския пазар и затова са всички тия китайски актьори локации и продукти във филмите през последните госини А не че им пука за таланта Тази година влезе в историята с отличените азиатски изпълнители и творци

"Ключови постижения", хахахаха :-)

Тия съвсем изтрещяха - 7 награди Оскар?! Малко са за тази малоумна работа! Моля BTV Cinema да повторят, и потретят тази феноменална простотия, за да може всички да видят за какво става дума (ако може да го изгледат до края, де)!

майка ви путката. Кой изрод е написал тези простотии. Това да не ви е Хонг Конг или Буркина Фасо.

ти против това: https://images.app.goo.gl/afLpbHELN94VrDRW7 ли пиздиш?

Признавам си, че не са го гледал сегашния носител на Оскар, но след като почти всички твърдят, че това е малоумен филм, не остава нищо друго, освен да се съглася. Когато идиотите завладеят цяла една индустрия, като киното, нищо добро не ни очаква.

Истина ти казвам брате, онзи ден го гледах това нещо и просто съм потресен!!! Как е възможно да имаш 11 номинации и 7 награди Оскар за такъв малоумен филм?! Как е възможно да намериш време и средства да го преведеш и дублираш на български, с премиера по bTV Cinema в деня след наградите, при положение че за LOTR се чакаше години за това?! И понеже смътно ми напомни (като идея) за един легендарен филм, се чудя - как за за 20 години стигнахме от The Matrix до „Всичко навсякъде наведнъж”?! Нещата не вървят на добре! Никак не вървят!

Нищо по-обичайно - за малоумен филм - оСкар. Нещо като "златната малинка", навремето.