17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стадото по света обеднява и иска евтина храна, без значение каква е.

винаги ми е харесвал - позитивен, малко странен, нервак и най-важното - уважаващ семейството си и страната си - бял човек! Нищо, ще се справи - не е хленчещ и страхлив, желая му успех в изхранването на 5-те хлапета!

много ми хареса казаното по-долу за джейми оливер - ШИЗОФРЕНИЯ В ЧИНИЯ! Това описва най-добре "готвенето му"

Това не е толкова чудно за човек, който има явни и сериозни метални проблеми и за когото четмото и писмото са непосилна трудност. Не е ясно кой го е създал след като всички знаем какво е британска кухня..

Преди десетина години бях със семейството си в негов ресторант в Кеймбридж. Имаше чудесни италиански вина, но храната беше доста посредствен.

Ей, колко сте злобни!

Съжалявам за Оливър. Бореше се като тигър в щатите за по-здравосложна храна в училищата, но не успя. Имаше неравен, противник в лицето на корпорациите, които "хранят" децата с джънк фууд, извличайки огромни печалби. Пожелавам му успех за в бъдеще!

Какво се е борил? Ти сънуваш ли? Всичко това беше някакво режисирано реалити, на което ходеха само афроамериканци, защото раздаваха безплатна храна и от камиони разсипваха захар на земята. Тоа джейми най-малкото е напълно неадекватен за живота на другите, за храната и за особеностите на всяка кухня.

Много отдавна четох, че не е добър ресторантьор, не му е там силата. И това не е за първи път, много ресторанти е закрил. Да готви по ТВ и да пише книги - това е. Той е пропагандатор, медийна звезда, за ресторантьорството са нужни малко по-други таланти.

Как ще си изхранва децата ли.... с бачкане. Едва ли ще се нареди на опашката за социални помощи. Желая му успех в следващите начинания,от които кулинарията само може да спечели.

тО КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА. кАТО ГО ГЛЕДАМ КАК ИЗГЛЕЖДА, С ТОЗИ НАЧИН НА ГОВОРЕНЕ НА ЯСНА ОЛИГОФРЕНИЯ, С ТОВА КОЛКО Е МРЪСЕН И НЕ СПАЗВА ЕЛЕМЕНТАРНИ ХИГИЕННи правила за обществена кухня . И ако се замисли човек - готви абсолютни буламачи с невероятни смеси от продукти, което било вкусно. Разбира се парвенютата изпадат в ъв възторг, защото са го видели " по телевизията", но хората, които имат възможности и искат да се хранят добре и вкусно, а не да се хвалят, че са били в ресторанта му, не ходят там

ТОЙ Е МЪЖКАР, А ТУК МЪЖЕТЕ ПРАВЯТ ПО ЕДНО ДЕТЕ И САМО СЕ ОПЛАКВАТ .

Айде бе, ще ти направя още и тъй като съм благороден джентълмен, ще уважа твоята независимост като те оставя да ги гледаш горда и сама.

Нека. То не бяха вегански менюта, изгъзици, фантифлюшки .... с две думи - шизофрения в чиния. На всички нормални хора е ясно, че веганство, суровоядство и не-ядство и т.н. са психични заболявания, както булимия и анорексия.

Ами сега, как ще изхранва 5-те си деца?