Галена Димова представи кокетни бански

Галена (Димова) Георгиева участва в ревю с новата колекция бански костюми и бельо в бонбонени цветове на „Sugar Angels”.

Обратно в новината

Коментари - Галена Димова представи кокетни бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятна карикатура тя и всички останали,гнусно е да се публикуват такива снимки на долнопробни проститутки.

грозно, под вс9каква критика.. срам ме е да ги гледам

Все отбрани персони са присъствали на ревУто в рИстотантЪ....ахааа

Шантава работа...в шантава държава...! Щом не можем да видим адекватна статия, за истинско ревю с истински МОДЕЛИ(а не тези чудеса) как ли да очакваме, че и нормални управляващи ще "изберем"?

размера на циците й се конкурира с този на корема, а тънките краченца сякаш са взети от нечие друго тяло... то се е получило някакво недоразумение :)))

Така е, след секцио колкото и да отслабнеш, коремът никога не се прибира напълно... но сега нали е модерно и престижно да се ражда "планирано секцио"!

да не се прибира? спираш да ядеш (като прасе имам предвид), наблягаш на коремните преси и си готова! :)

кви са тия селски бански бе

какви сатия манекенки фитнес невиждали. Yжас са а тази със синя бански тя има и палсаки на корема.A коремни преси трябва,ама къде в село такова нещо знаят.

Браво на платените драскачи! Кокетни бански хахаха Добре че е чичо Гугъл, да ми подскаже, че тази силиконова амбиция е Мис България-Вселена 2006. Разбрах също, че се е омъжила по любов за великия бизнесмен Георги Георгиев. Парвенющина отвсякъде! Отврат по български! А за кокетните бански щяха да седят по-добре на швейцарски млекарки! Сега някой ще каже, че съм хейтър. Не! Ценител съм:)

Ами тези не са от най-красивите българки. Поне две водки са ми нужни.

Мита за красивите българки.....Пълна скръб....Много е паднало нивото в Бг за съжаление. Каде са хубавите момичета?! Не са останали в България. Това е....драги ми читателю....

Пълно е с хубави момичета ,но в университетите ,а не по бардаците.Пловдивчанки,заралийки,ямболийки ,а не по тези ревюта на проститутки.

Вчера писахте, че е задържана за склоняване към проституция, днес я показвате на ревю. Вероятно на такива сбирки се договарят момичетата, където присъствуват и платежоспособни мъже. Това неплатена реклама ли е? Кой се интересува от живота на ВИП проститутките?

Ало ДИР-а, а колко ви плати тази девойка, за да махнете предната статия, дето е арестувана за проституция, и да напишете тази, уж положителна? Щото няма нищо положително в тези дебели телеса и това травеститско лице...

Тая тетка що си не седи дома да готви манджи и да бърше прах, а ръгнала да си показва грозните телеса?!

Не знам тази дама коя е и защо се пише за нея, но определено е доста грозна, не се ли научиха тези че с този силикон направо отблъскват.

Много шарения, много цигания!

Галена е по-добре да си гледа децата и повече да не се появява на ревю по бански.Не е лоша,но за такова ревю трябва да имаш перфектно тяло,а нейното вече не е.Всички остаряваме,ама нека да е с достойнство.А нейния мъж уж голям баровец,а пък пуска жена си гола пред хората.Комплексарска работа му викам аз на това.

Чичето на снимка 5 как мераклийски леда дупето на моделката - мани, става ясно, че това е по-скоро дефиле на месо за продажба, а не на бански костюми.

Абе откъде ги взимате тези грозни жени. Какви са тия манекенки,те като крави, ужас. А па тая асдис ран, тя е наистина като дойна крава, горката. Боже мили, вземи си вересиите, Божже!!!

Събрали са ги от улицата, така им ляга по евтино.

Махнаджии с махнаджиите! Ни една няма да върна :)

о,мои господи - какав е тоя травестит.това жена ли е или маж.е.ах ви критериите за красота,или някоя мутра плаща да показвате лубовницата му.уяс и страх в тая страна.

сутрин галена вечер любена а утре биена и изхвърлена тая май склоняваше към проституция ...

да я вържат на околовръстното вирху едно магаре и да търят еди да къса билети .

Лелеееее, какви кореми имат тези уж млади дами на фона на гърчавите си крака и много голям размер силиконови цици.

преди пет минути четох, че въпросната е била арестувана за проституция, а сега ни я изтипосвате тук като някакво "ангелче" по бански, макар и грозно и с доста силно изразен корем!

Може да е бременна и да не знае :)

А пък за тесен кръг избрани посетители е имало дефиле по последния писък на модата....трикини. Шапка, слънчеви очила и плажна чанта.

2 джапанки + 1 шапка = 3 кини

Тази сводница не беше ли в ареста?

Тез мацки за коремни преси и фитнес не са чували май! Пореден пример, че слабо тяло не означава красиво тяло.

А кой е казал, че атлетично тяло е красиво тяло. Приетото за модерно невинаги е най-естетично....

Прав си, кльощави безформени крака + корем и паласки е по-красиво от атлетичното тяло.