Коментари - Риалити на Netflix иска да помогне за възприемането на LGBTQ хората в Япония | Лайф.dir.bg
назад

Риалити на Netflix иска да помогне за възприемането на LGBTQ хората в Япония

The Boyfriend ще бъде романтично изжививяне за участници от един и същи пол

Обратно в новината
| Редактор : Даниел Петров

Коментари - Риалити на Netflix иска да помогне за възприемането на LGBTQ хората в Япония | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... коментираха придставителите на нацията която има една построена магистрала и 2 моста над Дунав, и в която приръстта на населението е отрицателен....

Не разбрах, строежа на магистрали ли определя една нация? Демек ако имаш повече построени магистрали и мостове , си някак извисен, готин и трябва да се таковаш неправилно и не-естествено?

-Джиййвс какво врякат тия под прозореца -Ми група хомусексулисти протестират за да им дадат права, сър -Е някои пречи ли им да са такива? -Не, сър -Е кво врякат тогава бе? -Еми....ПДЛИ , сър!

Е, най-накрая нещо смислено за гледане. Стига с тея брадъри мадари ферми и други световно неизвестни простотии. Ама щом е Нет джийкс значи ще е пълна боза...

ЛГБТИ пропагандата всъщност е агресивна и нагла и не ти дава и най-малка възможност да не я приемаш.

Рекламирането на хомосексуализма по принцип не е лошо - това е хуманен начин за борба с пренаселеността и е значително по-добро от принудителна стерилизация или масови избивания (не дай си Боже да се стигне до там.). Проблемът е в сбърканата целева група. Трябва да се прави в обществата, които се плодят като мишки, а не сред тези, които ги хранят.

Реално най-дискриминираните в момента са белите хетеросексуални мъже-християни!

Явно ръководството на Нетфликс са обратни. Дори женкар, като Лютичето изкараха педал.

Да, чел съм книгите на Сапковски, могат да се вземат в Столична библиотека.

чутовен прираст, та дай да налагаме и лгтб-тата. Що така проактивно не подпомагат японците да имат повечко деца , че и да си ги гледат с кеф.

Антицивилизация!

Виж нашата---- Булгар, Булгар!

Само до обратните им е на японците, че си имат малко други проблеми. На боклуците от нетфликс трябва да се забрани да правят собствени продукции... или за по-лесно изцяло да се забранят, а заедно с тях и онези от дРисни.