Риана съди баща си

Неправомерно използвал фамилното име

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да докаже, че тя е първоносителя на това име! Ама за пари и това може да стане! И не само зад океана.

Ами 15 млн долара не са ега работа,особено, когато тя трябва да ги изпее за кефа на татко си, който очевидно си е чиста долна мангуста. Ако докаже, че е използвал името на търговската марка, въпреки, че фирмата му е малко по- различна за да приеме ангажименти, с които да задължи дъщеря си, той извършва измама и си е за затвора и ако тя не го съди, той ще е за наказателно преследване. И пак дъщеря му спасява задника прост.

Със сигурност има защо да го съди - неправомерно използване на ТЪРГОВСКА марка, а не на Фамилно име.

Е, много е тъпа. Патентното бюро на сащ /там са и запазените марки/ при близка марка иска доказателства за по ранното използване и издава сертификати. Първо са ТМ после R. На фенти баща няма да му е трудно да докаже, че пръв е използвал името когато се е родил. Проста негърка. За нея е израза парите не могат да и купят акъл. Мениджъри и адвокати да.

Супер нягло и неблагодарно същество е тая. Дано баща й да я осъди затова че тя използва неговото име.Аман от нагли кучк.и

Срамно е това и показва до каква деградация и падения водят парите и славата. В случая и двамата са паднали много ниско - тя понеже съди баща си, а той, че я въвлича в сделки без нейното съгласие. Това е капитализмът и пазарната икономика - наред с някои позитивни неща, ражда много извращения и дехуманизира хората.

Храни куче да те лае.

Хмм. Прокобата на звездите - да се чудиш имаш ли приятели и семейство, нямаш ли.

А тя защо ползва неправомерно неговото фамилно име ? Сигунскъ работа...

Всъщност името тя го е взела от баща си, а не той от нея. Може да разполага с фамилията си както намери за добре. А Риана защо не се грижи за баща си, да му дава пари, а го е оставила да прави разни компании, за да печели? Бедна ли е, що ли? Или поне да го беше направила свой мениджър.

Риана съди баща си. Явно има генетична връзка със семейство Баневи. Там също се съдят по полов път.

Тая какво, иска да отнеме фамилното име на баща си ли?

Това алчността и парите им промива мозъците вече на хората. Та нали той именно и е дал това име... Луда работа

Да го осъди че я е родил грозна, както една американска тинейджърка осъди родителите си преди време.