Ричард Брансън за секса, наркотиците и рокендрола на Алеята на славата

Брансън извел Джанет Джаксън на разходка с балон, за да записва за неговата компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тахъв успех без тия три неща си е направо невъзможен, ксто се напудри и на другия ден два, три договора на масата,подписани под нея, или в някой балон, така е, един път се живее :))

Обикновено семейство, друг път! Дядо му е бил съдия във Върховния съд и съветник на кралицата.

Хора като него дърпат човечеството напред. Вижте списъкът с нещата които е направил - уникален е! И е постигнал всичко сам - роден в обикновено семейство. Респект!

Освен това има голямо и здраво сърце, за да понесе величието на толкова много дрога, алкохол, секс и всички останали по-маловажни постижения, защото, съгласете се, с какво друго се измерва величието на един човек, ако не с броя на леките жени, които е минал, кофите алкохол, които е изпил, кокаинът, който е изшмъркал и натрупаните пачки и всичко това е постигнал сам! Представете си, а дори има нищожества, които кьорава пътечка не са жмръцнали, не са се возили на яхта, не са яли хайвер и не са клатили манекенка?!! Нищожества ...

Нещо завиждаш пич. И то, за дребните работи му завиждаш. :) Нищо де, такива са ти мечитите. Алкохол и манекенки. Ако може, манекенките да са леки жени. :))

Всяка година компанията му вдига с два паунда месрчната такса за интернет. Тези пари в гроба ли ще ги отнесе? По бетер комунистите станаха на запад.

Така е, вдигат цената всяка година, и още веднъж с RPI. Но това е с цел "подобряване" на услугата.

lu4ka

Абе не е всяка година. На всеки шест месеца е. И не с два , а с три. И има най-скапания интернет, в сравнение с другите европейски страни. И няма откачване. Когато се откажеш, продължават с още три дайрект дебит-а.

Или просто те мързи?

lu4ka

Е смених го. Да не мислиш, че ще те чакам ти да ми кажеш?

Направо, не само им плащаш, ами и ти на тях им доставяш интернет, а? :)))

lu4ka

Не се заяждай, стани му клиент. ... и след това интернетът ще бъде мечта за теб.

Ужасно лоша интернетна връзка. Да плащаш за интернет и когато го нямаш защото имаш договор? Ненавиждам го заедно с всичките му компании!