17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са им живи и здрави децата , и нека всеки господ да го дари с това от което се нуждае - любов .

Отврат! Да са живи и здрави дечицата и с правилна психологическа насока.

Ти като си толкова смел abc що не се покажеш на яве да те видиме, защо не излезеш по медиите или някъде на публично място и да те видим тогава, а се криеш зад някакъв псевдоним. Оня чичко с половин мустака, австриеца е щял да ви оправи... вие сте болни хора, лекувайте се

Зает съм с майка ти и немам време :) Курвата не ме оставя и минута свободен, толкова ненаситна курва не бех виждал досега :)

Колкото и да се опитвате да ни обяснявате,че е нормална еднополовата любов ,не сме съгласни.Не е нормално!Не е!Разбирате ли? Не е.Щом имат такива наклонности значи нещо с тези хора не е наред. Аз лично съм против такива двойки да отглеждат деца.В психологията хомосексуалността се нарича полово отклонение.

Бъди си против. Той пък си има 4 деца....И така!

Те явно от задниците си ги вадят.

Не, изваждам го от задника на майка ти и после й го вкарвам у устичката

Как го правиш като си гей?

Майка ти снощи беше на друго мнение :) Цееела вечер, курвата е ненаситна :)

Както изглежда най после опитите за забременяване на мъже в турските затвори са успяли

Не сте бременни и децата , които уж са ваши са с ген само на единия гей от вас.Останслите гени са на жената която носи бебето.Природата не ни е създала да се възпроизвеждаме през гъзовете си.Така че тези деца ще растат в дом на сбърканяци без майка.

Колко гадно, каква гнус. Изроди.

Отврат!

един ден всички соросоиди ще бъдат забременени

Гадни педеруги

Колкото повече брада, толкова по-голям педе.аст излиза.,

В статията веднъж съпругът е Джван, по-късно става Йозеф. Те тия да не се окаже, че са тройка накрая...Ей какви швестери....и деца създават....!!! Родители - мечта!

Хайде тая година Рики печели нашенското призвание - "най-добрата майка", догодина - оня съпруга му...! Е щом за едната от Златките я набедиха, че можела да бъде "най-добрата майка", Рики Мартин, защо да не може?

Много неяснота в коментарите и ще се опитам да изясня картинката: Богата гей двойка иска деца. Намират пропаднало, но физически здраво бременно момиче. Плащат $100 000(примерно), момичето подписва един куп документи. Когато детето се ражда, буквално след раждането, го изтръгват от ръцете на майката и та-ра! Гей двойката "имат" дете.

Преди туй са били бременни. И двамата ли веее, дейва!? Направо ми се повръща!

По-вероятно да е износено от сурогатна майка. Така детето ще носи гените на единия от бащите. Дизайнерски бебета...

Капитан Очевидност?

тука явно трябва да се пишат само похвални коментари и поздравления за прираста на това хомо-семейство? Много бързо изчезна предшния ми коментар относно естеството на раждането ?

Абе, може ли дз пускате такива новини баш на обяд? Хората все пак се хранят!

почти съм сигурен че това осиновяване на 3+ деца го правят за някакви данъчни намаления ! нямам конкретно предвид тия , ами половината холивуд и певачките

Прочетох "радостната новина" и не разбрах как така двамамъже са бременни ! Кой от двамата ис какъв орган ще ражда? Луда работа. Пляс,пляс педалите.

Ето къде отиват отнетите деца.

Аз не разбрах нищо - кой е бременен - Рики или мъжът му ?

Ти не можеш ли да четеш? И двамата! Хахахаха!

Бабата Джон ли се казва или Питър?

Хвалят се, че са си напазарували поредното дете? Суета л и е, поквара ли е или просто не си уважават родителите?

Очакваме продължение в рубриката "Показа коремЧЕ" :-)

Как можаха да озаконят това нещо....има и достойни гейове...колкото и да са малко и нямат деца

Ето как джендърството, насърчавано като политика за намаляване на населението, може да има обратен ефект, всеки от семейството си иска по две деца като повечето хора, и ето ти ги цели четири

4 ама чужди

Сурогатна майка драги. И не са "чужди" защото се използва генетичен материал и от двамата еднополови родители. Разбра ли сега.

И ние сме бременни - бременни сме с револуция !

Хохохо, чакам снимка на Рики с надут корем, поне така е според статията :)

Много нещо!