17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така детето е от мъжа на Рики Мартин? Та той няма пичок!

Надявам се бремеността му да е преминала леко!

Стига глупости ! Какъв син,нали тоз е копче !

Бре, не знаех, че опитите в Турция и Арабско са дали резултат и то толкова много пъти в Пуерто Рико ....

Преводачите и редакторите ако не са учили биология, ние все още имаме спомен как става оплождането. Първо, то не може да стане между двама мъже, по простата причина, че два сперматозоида не могат да се оплодят взаимно. Закон Божий, неотменим и неизменим! Второ, за Рики Мартин не ни е извествестно да отделя яйцеклетки, та да може да се каже, че това дете от мъжа му... еди кой си бай хой... и Трето... абе тоя не беше ни някакъв певец? Що не ни информирате за "шеметната му кариера", а ни поднасяте някакви хибридки, целящи да внушат едва ли не, ЧЕ НЯМА НИЩО ПО НОРМАЛНО от това двама мъже да се оплождат, па на всичко отгоре и ДЕЦА да излизат от тая работа... Ай сега, шерше ла фам, и да видим коя другарка си е дала яйцеклетките, утробата, или и двете, че да може с материал от единия да се получи оплождане. Тва е толкова нелепо - имал син от съпруга си?! Какви ли не неща търпи езикът с дивотиите дето вършат хората?! И ай стига джендър-мендър атигация тука! Аман от вас и от извращенията ви!

Ами коя е сурогтната майка? Тя е единственият законен родител. Другото е долна отврат.

Ми тя майката е, ако е с няколко пъти по-ниско IQ от Рики, дали е достойна да е родител на детето или бързо ще го превърне в тупънгер, като нея самата!?

"снимка на 5-месечния си син от своя съпруг" Май е време за нов Содом и Гомор...

Голяма завист те гризе, че е 1000 пъти по-богат известен от дебел чичак с бърз кредит.

Затова и всякакви вируси ще удрят човечеството защото някой богаташи се самозабравиха в извратеността си.

Каква е връзката? Не разбирам?

Този, който яде баницата. Трудно е да кажеш, че някое детенце е грозно, но неговите са такива. Какъв ли примитив се е навил да им ражда деца на тези или по силата на каква чудовищна принуда?!

Детето е на любовникът му или какъвто му е там, а не негово. Явно и единият и другият искат да имат свои деца, че няма как да са общи е пределно ясно. Дали са от обща майка и това не става ясно, че да знаем дали децата на единият и децата на другия са братя и сестри.

Не е достойна. Нищо достойно няма в това да раждаш деца от мъже, които ти плащат и да им ги даваш да ги отглеждат те, макар че са нравствено западнали. Тук става дума за особен тип мизерия - от една страна майка, която продава децата си за пари или пък по силата на някакъв вид принуда, но да приемем, че ства дума за пари - значи майката е нещо, като нашите цигани от гетата. И другия вид мизерия - духовната - колко ли трябва да си се самозабравил, за да плащаш на циганка, за да ражда деца на теб и на любовникът ти и да си въобразяваш, че гените ти са толкова по-по-най, че в комбинация с имотното ти състояния ще издоминират над тези на примитива. Колко ли трябва да си нещастен, за да си въобразяваш, че деца, израстнали без майка, могат да бъдат щастливи деца. И как ще се почувстват един ден тези деца, когато разберат, че майка им ги е продала?

ОТВЪРТ! СЪЗДАВА НЕЩАСТНИ ДЕЦА... САТАНА!

От психологическа гледна точка тези деца, които са родени от сурогатни майки се раждат с психологически проблеми, които се проявяват в една по-ъксна възраст. Отделно от това фактът, че не живеят в нормална семейна среда допринася за ескалирането на тези проблеми. Няма психолог, който да не е съгласен с това, че предродовия период е изключително важен за живота на човека. Много е важно дали детето е било желано и създадено с любов, как е преминала бременността в чисто емоционален план защото по време на самото зачатие и бременност се създава връзката между майката и детето. Една сурогатна майка, която играе ролята на инкубатор полага максимални усилия за да създаде емоционална дистанция между себе си и бебето и така се формира по-късно комплексът на изоставеното/нежеланото дете, развива се тревожност и пр. психологически проблеми. Компесаторният механизъм на тези проблеми е ужасяващ и жесток. Като пример за това мога да посоча поведението (поведенческите проблеми и девиации) на децата от домовете за деца (извинявам се за тафталогията). В този ред на мисли, оставам на вас да прецените, доколко това е приемливо или не.

Сурогатна майка ясно,но коя е майката,една ли е на всичките деца или са различни?.Те няма да кажат,но един ден тези деца ще искат да се запознаят с биологичната си майка,както правят всички осиновени деца .Търсят я под дърво и камък.За бащите е един от двамата за всяко дете.Все още няма тинейжъри или по големи деца от този експеримент,които да кажат публично какво чувстват.

Това за мен не нормално. Има едни принципи и норми,които трябва да се спазват.

детето прилича на съпруга..та..явно от там е произхода

Божественият Рики е истинска ЛГБТ икона!!!

Да лишиш детето зорлем от майката , която го е родила за мен е голям грях. Явно жените, които дават под наем утробите си и продават децата си, бебетата си, са или алчни и безчувствени, или принудени от бедност и безизходица да го направят. Но във всеки един случай не ми го побира главата, как бих се чувствала да дам детето , което съм родила на двойка гейове, или на когото и да било. Пази, Боже да не се налага на никой. Добре ,че в България подобни извращения не се случват все още. Или се случват?!

Той вече се случва. Я глей на какво дередже е целия свят.