Коментари - Робърт де Ниро изказа своята подкрепа към Ал Пачино, който ще става татко на 83 г. | Лайф.dir.bg
назад

Робърт де Ниро изказа своята подкрепа към Ал Пачино, който ще става татко на 83 г.

В предаване актьорът заяви, че е щастлив от новината за своя колега

Обратно в новината

Коментари - Робърт де Ниро изказа своята подкрепа към Ал Пачино, който ще става татко на 83 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой е казал, че детето е негово? Казват, само, че ще става татко. И десетки драскачи скочиха с коментарите срещу дедото. А той е само с добри чувства към младата приятелка. Няма да остави да ражда копеле при толкова пари, я! А и момата все пак е заслужила с масажите, които му върти. Ако някой мисли, че е лесно, да отиде в някой старчески дом и да опита.

Постмортум на таткото (да не иде скоро този момент пожелавам на пича), момата, че издаде мемоари и че тръгне да реве по медиите , че е била изнасилена, така, хем нема да бере негативите на геронтофил , цел живот, че я е мачкал и лигавил деда й, хем ч е стане известна активистка....

Добре, защо обричат децата си да растат без баща..... Колко време ще могат да бъдат до тях?....

Те майките са си я направили. Като дойде време ще вземат кинтите и ще му мислят. Тогава и 20 годишен татко могат да намерят. Тя схемата си върви по цял свят.

Дани, той бащата си е жив и здрав, защото не е Ал Пачино, тестът за бащинство е платен с парите от другите дърти перверзни богаташи

Таа па. Какво му пука на детето дали ще има или няма баща, след като ще фрашкано с пари цял живот.

Всички тези са изкуфяли старци с деменция и паркинсон, срамота е, тъй като имат пари си купуват жените и мислят че така си връщат младостта.

Да станеш за смях на дърти години.... Абе, дедета, гледайте си кръвното и памперсите и си пийте хапчетата... А тая откачалка Нур ... как не те е гнус, бе? Тва трябва наистина много милиони и твърде малко себеуважение да преглътнеш да те пипа 80г дядо... Даже и от епруветка да са му изкарали вмирисаната сперма... Пфу гнусотия

Ша повърна!

Тея двамата с чадърите са продължение на филма БСП бесни срашни пенсии. Абе никога не е късно да станеш за кашмер.

Ва сутрита на идване на работа бригадира пита Иван- Коло- отговот- Три. Стоянв ти- Пет. ДраГАНЕ ТИ- СЕДЕМ. мЛАДОЖЕННИКА ПЕТЪР , КОЛКО- С КОЛЕБАние един. Всички се смеят. На слеващата сутрин същоо Младоженника пак един път. Така седмици.Но през това време младока се сприятелис е един от работнисите и попитал- Вярно ли е това дето казват всички сутринта. - Че на теб какво типречи и ти да казваш? На следващата сутрин бригадирът стга до младока и пита ,КОЛКО? - Три пъти. Колегата до него го потупва по рамото и казва- Споко, минали сме по този път!

Некрофилията е тежко психично заболяване

Робърт де Ниро подкрепи новият татко Ал Пачино. Подкрепи мекия с още един мек.

83 годишни деменции се "поздравяват", че са почтени членове и двамата на "Дружеството на ловците на лъвове с чадър"... Аз съм силно натъжен, че не поканят в своята компания и някои от наборките си, жени, от артистичните среди... Те какво... тия като са тръгнали да стават бащи, защо онези да не тръгнат да стават майки? Не ли? Къде остана евроатлантическата равнопоставеност?! Питам аз и отговор не искам!

Такива осемдесет и три годишни татковци може и ново природно чудо да измислят,изменя се биологията като природата и ние се правим ,че вярваме . Но да са живи и здрави и честито!

И двамата ги харесвам, като актъори. Не ги познавам що за хора са. Ама тая работа да забременяват жени дето може да са им внучки, малко на педофилия ми прилича.

той добре ще стане татко, ама буката кой ще я дупи :-)) щото това си е потребност

Ами те ще са с чадъра, а за хубава жена винаги ще се намерят мераклии да стрелят. На хубава жена и малка сметка всички се натискат.

Е за какво му е на ал Пачино подкрепа? Пари ли нема, пука ли му какво си мисли някой?ющ.

Как какво му е, с единия крак е в гроба, а изглежда така, сякаш и с двата е там