17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече няма нито такива актьори, нито качествени филми.

И по-добри актьори и по-качествени филми, защото има голяма конкуренция, но просто вие остарявате и явно гледате преди всичко касовите бози, които ви се рекламират. А междудругото - има много качествено азиатско кино, например.

Вероятно съди от личен опит - последните му избори житейски и на роли - респективно, го превърнаха от велик актьор в посмешище.

Явно го бъркаш с Путин.

Путин ти бърка някъде явно! Да не сте били съученици?

Велик! Но му е лесно там, пита ли ни нас с гайдите какъв "избор" имаме в маймунарника? Първо трябва човек да се нахрани, облече, и после да мисли за друго. Тук ни убеждават, че сме сити, но с вафли не става. Да не говорим за авторитет и уважение, това е друго, непонятна за тях тема. Щом една проста касиерка си позволява да хлопне гишето пред един професор и катаджия си клати шкембето като пълновластен властелин на пътя, значи е на лошо.

При бай Тошкун сигурно си бил ОоКеей ?!

Кофти избор с тея маймуни.

Как може едноклетъчни (путлерасти) да се изказват за Де Ниро?

съм против големи великани в изкуството да се пробват на стари години. Жалко е. Радвам се, че Ален Делон не е между тях. Жалко е, че не пускат по телевизията филми на големи филмови творци като Жерар Филип - имаше прекрасни филми които помня като сюжет но съм забравила заглавието. С АленДелон имаше филм "Двама мъже в града", и "Роко и неговите братя" - прекрасни. Не се ли виждат, че не са това което бяха или всичко е пари?

както другия голям актьор - Армен Джигарханян. Коварство- твоето име е Жена.

Когато малката глава управлява голямата резултатът не може да е друг.

тоя и той си поверва , че е суперстар, ама ще му пуснат пожарникарските маркучи и ще му угасят звездната болест.

Робърт Де Ниро и Ал Пачино, актьори които никога няма да бъдат достигнати. Днещната младеж е гмеж.

Наистина са гиганти, динозаври в актьорството! Поклон!

Джак Лемън, Пол Нюман, Питър О'Туул?! Мога да продължа да изброявам, Дениро на стари години си плю и на името и на всичко с помиите, в които се снима.

ВЕЛИК АКТЬОР. ВЕЛИК ЧОВЕК. ВИНАГИ С ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР. ПОКЛОН.

по-полека с нагъзваниците

Много ми харесва като актьор, но и той се осра с политически изказвания, явно чифутиерите от холивуду нещо са го притиснали

след Едно време в Америка на тоя италиански пейзан евреите му усукаха макарите и играе само бълвочи а сега се изхранва като плюе по тръмп

тоя е поредното доказателство че никогане е късно да станеш за резил .От 20 години не е правил стойностен филм а се снима в бълвочи само за пари а последно за пари изпълнява само политически поръчки на корумпирани политици от блатото като приятелите му клинтънови .Какво може да се коментира за човек женил се два пъти за чернокожата си жена и два пъти дз се развежда а излиза постоянно по медиите да чете морал и дава акъл кое било право и криво

Откакто зае политическа позиция, говорейки срещу Тръмп, ДеНиро много ми падна в очите!

Е в това да бъдеш себе си Робърт. Но ти вече не знаеш кой си... Гангстер? Влиятелна личност? Прост актьор? Съпруг на жена която има само зависимости от вашата връзка? Едно нещо не си - политик. Друго което не си е особено интелигентен в ИЗБОРИТЕ си. Защото Робъртчо, повечето филми които изградиха името ти като актьор са тези в които ти беше ИЗБРАН, а не ИЗБРА. Кофти, но факт. Концентрирай се върху спокойни старини, а не закани как ще биеш други актьори като Тръмп. Освен ако нямате нов филм....

"Ако имаш късмет да ги имаш, просто си късметлия." Абсолютен Дировски превод, ашколсун!

Аман от тези актоьри!!! Това, че са известни не значи, че са умни или някакви авторитети. Добър актьор, но нищо повече!!

Негови собствени думи „рано установих, че можеш да си или изключителна личност или изключителен актьор“.

На Робърт Ниро му е лесно а говори така от позицията на "успял" човек. Обективно погледнато, той едно посредствено, третокласно актьорче, имало късмета да се пробута в един филм с актуален за времето си сюжет. Останалата работа я свършиха либерастичните американски фейк-медии! Този т.н. артист няма грам талант, никаква харизма, с непропорционални черти на лицето е, без никакво излъчване. В едно е прав - не само той заспива, когато глеа филмите си. Аз лично се срамувам за него, гледайки американските му бълвочи. И какъв друг живот живеел без пари чрез актьорската професия? За мен тя един вид многопластово-мултитаскова проституция - докато жриците на любовта продават САМО телата си, без да влагат чувства и да ни се натрапват с дейността си (с излючение на порнофилмите, но те са "друга бира"), то т.н. артистчета продават освен плътта си, духовността (ако я имат), менталността, ситуативно-сетивната многостранност, вербалността. Това е едно голямо падение за интелигентно-обръгнатия зрител с висок коефициент на интелигентност!

Шо са ни гръмниш?!

Ти не си добре, съжалявам те, психопатка до мозъка на костите, боже, боже.....само като прочетох първите две изречения ит написаното и ми се догади. Но така е, в последните години психичните разтройства бележат голям бум по нашите ширини.

Успял човек е не защото е спечелил много пари. Успял човек е защото е отворил сърцето си за хората и работи за хората. Не страда от мания за величие и не се самозабравя. Знае добре, че е като всеки един от нас. Просто късметът го е споходил.

Ако беше престанал да се снима преди десетина години, щеше да остане най-великият. Но напоследък участва в много посредствени филми и отбелязва лош край на кариерата си. Предполагам, че е за пари.

Бях чел някъде, че някой го изнудвал да се снима в идиотски филми и имал доказателства за нещо което е правил преди години. Сега сексуален тормоз ли е, нещо друго ли е, мога само да спекулирам. Но може и нищо от това да не е истина.

Изнудваше го тъпата му жена с нейните огромни харчове. Той сам се оплакваше, че трябва да се снима във всякакви бози, за да й покрива разходите.

Антъни Хопкинс също има един куп бози, явно по същата причина...

Краят на кариерата му няма да е лош, през есента ще излезе най-новият филм на Скорсезе с Де Ниро, Пачино и Джо Пеши. Мисля, че се казва „Ирландецът”. Епично!!!!