17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един одъртял женкар, нямащ харизмата на достойно остарелите динозаври като Дейвид Ковърдейл, Ян Гилън, незабравимият Дио, Уили Нелсън. Преди 2 месеца бях на концерт на Диип Пърпъл с Ян Гилън - на 73 години още е пич на сцената. Същото бе и с английската стомана на Джудас прийст. А тази евтина курва с леопардовата имитация до дядо Род е олицитворение на старостта на някогашната легенда - кич и пошлост. Винаги са ме отвращавали жени с леопардова имитация. Лъвицата не е в кичозните дрехи а в излъчването на една жена. Жени с харизма са Тина Търнър, Далида, Невена, Коко Шанел. Те никога не биха облекли този кич на празната душа.

Он си знае, човекот. Ако има кой да ми готви, няма да си мръдна пръста за нищо, само ще казвам туй искам, онуй искам. Естествено, че Род Стюърт има други качества. Той е прекрасен музикант.

Готвенето правело мъжете по-малко мъжествени??? Къф мъж е тоя? И к'ви са тея овце, дето този им е идеала за мъжествен мъж? Хахаха хахаха хахаха хахаха Само английска кранта може да каже такава тъпотия... Мъжът трябва да може да прави всичко! Знаете защо на вълка вратът е дебел, нали? Не е нужно да си готвач, но не можеш да умреш от глад, понеже нямало кой да ти сготви ... Да пече не може ли? Какъв мъж е, ако не може да се оправи сам в гората примерно? Ебаси мъжествените мъже ... Баш Род Стюарт мяза на бабишкера, тея за мъжествен идеал го барат... Кой нормален мъж плюс това ще става певачка? Днес такива измекяри направиха пачки в изродения свят, едно време обаче не напразно са казвали, че музикант къща не храни...

Така е, мога да кажа,че ми е писнало от лигави женчовци. Този е стар и спаружен такъв. Няма нищо по-секси от смел мъж и такъв, който се оправя сам във всякакви ситуации. В днешно време такива почти не се срещат, а ние жените трябва зорлем да се правим на мъже. Радвам се да прочета,че все още има нормални мъже, браво за коментара!

А ти си гнусен космат и противен "мъж"

Наистина сте смахнати ако ви харесва тоя.

На мен ми е единият от любимите ми певци. Всичките му песни са хитове. УДФ.

Род Стюарт е пич! Беше звезда и през седемдесетте, и през оседмесетте, дори доскоро албума му от 2018 г. беше номер 1 в британската класация! Харесвам изброените от хейтърите, но има почитатели и на балади, нали? А че е легенда спор няма. Най-добрият шотландски изпълнител, както Шон Конъри е №1 в друга категория

а в други категории.

Е поне прахчета за нос,венозни сие приготвял( нема начин).

Железни брате, това не е за хвалене.

Чудите се вече какво да измислите

Роклегенди са Рони Джеймс Дио, Ози Озбърн, Ян Гилън, Ричи Блекмор ... Брайън Джонсън, братята Ангъс/Малкълм Янг ... и много други като тях. Род Стюарт с неговите 2-3 поп/диско-хитчета дори и в тези стилове не минава за легенда, камо ли в рока.

Трябва да имаш доста ниско самочувствие за да застанеш до това вътрешно грозно ... джудже

не е джудже, жена му е много висока и красива разбира се

никога не е късно да изпростееш. при това семейно. чак пък щял да умре от глад? не го смятам за рок легенда, сори. далече е от Рони Джеймс Дио и много други.

не си сироп, боза си

на рока - ама друг път. личи ти колко разбираш от рок. иначе го харесвах навремето. приятно диско. самата новина е тъпа - и е тъпо да водим разговор в нея. сироп означава нещо сладникаво като предварителен коментар - получих скомина от новината на дира.