17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероято са я предупредили и за рисковете за вселената. Тя би предизвикала евентуален разпад на вселената при бъдещо забременяване - но за онлине вселената и . ОТВРАТ

С тия сурогатски истории и генно инженерство - след време в паспортите на децата ще пише не баща и майка, а от коя част на майка ти са взели генетичен материал. И като се срещнат двама и на единия са взели от носа, а на другия от задника - тоя със задника ще се води по-умен.

Вие ревете само като стане дума да се спре убийството на бебета. За тва изчезваме

Кой, ти ли изчезвъш? бутъте се насекъде.

Смейте се, но те имат 4 деца, а България се топи. Дори в Гърция под строги регулации сурогатството е разрешено.

На България и няма нищо. Днешното олигофренично население на България се топи, в което няма нищо лошо. Това са природни защитни механизми. Няма как да има толкова простотия на едно място. :)

Проблемът е, че олигофрените се размножават, а нормалните се топят в България. Няма средство, с което да принудиш тъпанарите да не се размножават. Трябва да станат някакви катаклизми, та глупавите простаци да измрат и само интелигентните да останат. Но такова не е планирано за България. А за поумняване глупаците се искат поне 4-5 поколения. И то - трябва да почват, а изгледи няма, нямат желание за акъл, нямат икономически стимули.

Извинете, но не е нормално една жена да има избора да роди или убие плода, но да една жена искаща свои деца да няма право на избор. Срамота е, че когато се заговори за по- строги мерки при аборти всички скачате, а когато стане дума нормални и заможни хора да имат повече опции за деца не било нормално.

Е как не разбрахте, че нема да ви се даде да решавъте как да се размножавъте. Понеже нема как да се прокара закон, че партията майка ше ви контролира, то контрола бива наложен по други косвени начини. Отнема ви се правото да решавъте да имъте ли семейство иле не, да раждъте ли деца иле не, и кога и как да стане това. Сичко това, стаа възможно саму ако партията майка разреши и съдейства, за което разбийсе ши плащъти , и ше ви се казвъ. Пълен контрол настъпва. Иначе закона си е добре, ама не работи, това ви е познато нале? Просто еврейските куманяги заобикалет сичкото закон, и ви вкарвът у кошарата с изнудване, насилие и контрол, блейте не блейте, у кошарата сте, и сте стригани, доени и колени, за техен кеф. Осъзнавате ли точно как ви се слъчвъ, и защо? явно не. Еми ...може би е по-добре да сте невинно шесвливи доде ви доде заколението.,... то чувек да не знае ко да ви пожелай.

Хехе, а некои не вервът че харчо и Уилямчо също са ползвали сурогатка .... :))) Не виждате ли, че хората е ориентираха още пред 30 години, това беше Джако, това беше Никол Кидман, това беше полвин Холууд, кой ли не си поръче сурогатка тия години, и трансджендерчета насекаде, масово. Статистика показва 10 % от младите еврепейци под 20 години са трансджендери. Има еврепейски субсидии да си поръчеш трансджендер операции и терапии. И на вас още не ви се верва, че проститутката никога не е била бременна, че се носът изкуствени кореми на оПщо основание, че сурогатките раждът, че едни парици се разменът .... И това, 30 годин, веки. И вие още ни вервъти. Еми.... това е, от и за село село, толко.

Само да ви кажа, че сурогатството е разпространено в Русия с пълна сила.

Не мога да го разбера това със сурогатните майки, особено след като вече имаш собствени биологични деца. Мъж си поръча дете от сурогатна майка, или пък двама мъже, или разглезени кифли не желаят да са бременни и да раждат, или жени в менопауза с млади мъже ... и изобщо не им пука - как след време ще се чувстват тези деца-играчки.

На вас сигурно не ви се вервъ амд и на циганите ше им видът сметката, просто в момента ги позлвът за брутална физическа бариера срещу вас. Вмига в който не ги искът веки, ше им сложът оковите и на тех. Планирано е и се знае какво ше се случвъ, саму вие още го наричете конспирации, ама то пред очите ви се случвъ, и вие още офкъте че било конспирации. На, ето ви, сирогатките са модни и се използвъ масово, защо не ви се вервъ, че кралското семейство също ги използвъ?

С което ми идва наум че твърде ноо ви отварем очите, я си стойте залупени, тека поне не страдъте твърде ноо.

Още ни не сте разбрале защо? За да стане невъзможно да се намери нормлна жена да раждъ. Нормално семейство не бива да има деца по желание, требе партията майка да разреши и съдейства. И сега моеш да кандидаСтваш за сурогатка, заа трансждендер, и стаа се по-невъзможно да имате нормалното по нормалните начини. целта е да ви докарът масата да измрете, и некои индивиди да се размножавът в изкуствени матки и там некаде, да ви сложът и ограничение на броя деца, ако изоПщо ви е позволено да имате, просто партията ше решавъ вместо вас. Какво е това безобразие, да си наебете жената и да имате деца безплатно, трее да ви изчарджът за сичко. Тре да бъдете контролирани, защото не може да има свободни хора които да си раждът деца по свое желание. И трее да ви контролирът днка-то също. Какв иса тея безобразия, да не ги питатте еврейските Зионисти, какв ода ви е днк-то, и да немъте чипове, амаха . ше ви чипосът, ше ви отглеждът в кувьозчета, ше ви манипулирът днк-ато , и ше ви казвът кога да имъте деца, за което сичкото разбийсе, трее да им плащъте, на евреите. Засега саму у банките им плащъте и саму там сте заробени. Не мое тека, трее да има алтернатива, еврейската алтернатива, да ви смъчът и заробвът. И сичкото ке биде платено, разбийсе. И виепоробени и шесливи. Сега светна ли ти лампата у кратуната?

Двете чаавета са биологични, разбрахме, а другите две кви са, викате?!? Генетичният материал отдека е!?!

Не разбирам,тя е богата , за какво и е този негър?

Не "зацепваш" ли???

Този "два декара тезгях" иска много работа!

Кви са тия нарцисоиди?

Доста смешна история,