17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готин филм, супер саундатрак, наистина добър дебют като режисьор. Гласът на Лейдито е ангелски, наистина. Да видим останалите номинирани и всеки да прецени сам.

kalinvt

Великолепен филм заедно с "Бохемска рапсодия" !!!!!!!!!! След "Мамма миа" това са музикалните филми, които силно ме развълнуваха!

Струва си филма. Останах приятно изненадана от актьорската игра на Лейди Гага - естествен и непринудена. Браво!

Блудкав, скучен, не-оригинален и изключително надценен, но агресивно набутван на безкритичните (ама пък модерни!) зрители като "гениален" филм. Съжалявам, но явно покрай бозите, които се изливат из кино салоните, дори това вече минава за добър филм ... Брадли Купър игра добре, а Лейди Гага играе себе си ... не виждам как това може да донесе номинация за оскар за актриса. Признавам, че тя е добра актриса за певица, но да я номинират редом до Глен Клоуз, вместо други доста по-заслужили истински актриси е тъжно и несправедливо. За мен (не ангажирам никого с мнението си), това е поредния жалък опит да се спаси намаляващата зрителска аудитория на церемонията за връчване на вече нищо-не значещите награди Оскар.

Като цяло музикалните филми през изминалата година бяха много на ниво! Браво Холивуд! А "Роди се звезда" е един от най-силните филми, който съм гледал през живота си! (Гледал съм страшно много:))

Уважаеми "критик", много сте черноглед! Освен това и Вие следвате модната тенденция -всичко да се плюе и отрича! Ако продължаваме така(имам предвид всички ние-хората на тази планета) скоро ценностната ни система ще е отживелица и животът ще само низ от действия, целящи задоволяване на екзистенциалните ни потребности...

Уважаеми зрителю, благодаря за репликата (междудругото минусът Ви не е от мен), уважавам мнението Ви. Не разбирам как моето обаче е черногледо. Аз, повярвайте ми, не плюя навред и подкрепям инициативите и добрите практики, ценя смисъла и оригиналността (които не видях в прехваления филм, предъвкан за 3-ти път). Не харесвам идолизирането на нещо, което просто не е достатъчно добро, това е. Филмов фен съм, откакто се помня и харесвам доста европейското кино, което никой не ни рекламира и доста по-рядко се "бута" агресивно в лицето на зрителя. Гледам и филми, които са популярни, разбира се, но с времето станах по-критична към това, което е добро и с опита започнах да разграничавам смисленото (от моя гледна точка, разбира се). "Бохемска рапсодия" далеч повече ми хареса и развълнува, но и той не бе толкова прехвален и имаше критика и към него, дори аз да не съм съгласна с нея, като фен на бандата и актьорския състав. Не отричам, че лейди Гага е талантлива и артистична, но за мен един актьор трябва да е хамалеон, тя беше себе си - това не е голямо излизане от зоната ѝ на комфорт. Не виждам как това заслужава Оскар. А филмът едва изгледах, много скучен, предвидим и бозав.

Милех, че Роис звезда не е кой знае какъв филм, но като си представих в главните роли Леонардо Ди Каприо и Бионсе, се убедих че може и по-зле да бъде.

Ама не гледаш индийско, мам, там този филм са му направили барем няколко дузини римейкове.

Хора, вие сериозно ли гледате само американско кино?!!

TwinDaddy

Хората гледат каквото им се пробутва. Никой не е длъжен с часове да се рови по специализирани сайтове за информация, а после по торентите и да търси що годе читав не-холивудски филм. Аз лично съм изкушен от киното и търся разнообразие, но пък за музика например слушам "какво ми пее радиото", въпреки че нямам нищо против нови и непопулярни неща, стига да има кой да ме "открехне".

Хората действително масово гледат каквото им пробудат, но никой не е ДЛЪЖЕН да прави избор вместо тях. И ... всеки изстрадва избора си. А средствата за пропаганда и масова дезинформация, които формират масовия вкус, възгледи и мнение, определено не са отличен избор, а най-лесни и тъпия.

И двамата са невероятни, за това не е изненада, че създават невероятен филм. И песента и всичко е прекрасно! Браво Брадли! (Брадли между другото е франкофон, Гага също, така че нещата не са случайни).

Само не разбрах защо разказахте филма в тази "статия"...ами хората може още да не са го гледали, а вие им разваляте удоволствието. Непрофесионално!