Роджър Уотърс призова Мадона да не пее на "Евровизия" в Израел

"Да свириш в Израел е доходоносно, но служи за нормализиране на окупацията", пише съоснователят на Pink Floyd

Обратно в новината

Коментари - Роджър Уотърс призова Мадона да не пее на "Евровизия" в Израел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да й плати 1.4 милиона и да не пее тези 2 песни.

Нерде Уотърс, нерде МЪдона!!! Кощунство е дори да се слагат имената им едно до друго!!!! Все едно Айнщайн да го сравняваш с български свиневъд и овцевъд по Великден....... Айде стига гаври, моля.

Сложих ти минус за "Българския свиневъд и овцевъд", говедо . Парвенщю

Тоя си подритва здравната книжка

Ако на евреите им трябва някой, те се опитват да го купят, иначе никой не се интересува за тяхната кауза от идейни подбуди. Имал съм контакт с евреи и бяха крайно неприятни хора. Арабите обаче са още по лоши.

Колкото повече остарява Уотърс, все повече изтрещява. Точно тоя тип и егоманиак, който тръгва да съди Гилмор, Мейсън и Райт че продължили да свирят под името "Пинк флойд" тръгва да се прави на моралист?? Ама как, щом той се е махнал от групата, значи тя не може да съществува без негово величество? Докато Дейвид Гилмор е музикант и иска да прави музика, Роджър Уотърс непрекъснато иска да занимава публиката с политическите си възгледи, травми от детството и кой знае какво още... и сега е същото диване: Израел бил окупирал нещо си и не можело да се пее и свири там... Обаче няма проблем тоя същия да свири в Турция, нищо че Турция е окупирала от 1974 Северен Кипър?? Не бих му стъпил на нито един от концертите, въпреки че The Wall е класика в жанра...

Притежаването на правата е доказателство в съда, не емоциите кой къде свирил. Ако Роджър Уотърс беше написал коментар тук...щеше да бъде изстрит.

Ти искаше да кажеш нещо май? Я опитай пак. .

Роджър Уотърс е един от малкото останали достойни мъже, винаги добре информиран и винаги готов да защити всяка справедлива кауза.

Оооо, моля ви сАААА!! Ако тоя го бяха поканили да изпее две песни за 1 милион долара, колкото ще платят на баба ви Мадона, щеше да е първи!!

Едва ли, той е мултимилионер бе душа. Ама много си проста беее.

бе то Мадона не е като да е започнала да брои стотинки пред лавка за банички всъщност и Мадона е също мултимилионерка, дори почти два пъти по-мултимилиардерка от Роджър въпроса и за двамата обаче въобще не е в парите, Мадона си е залязла звезда която мечтае за събуждане на миналата слава, а Роджър е активист.

Ама ти сериозно ли? "Тоя" само за миналата година е спечелил 70 милиона долара. Седемдесет милки честни пари, от концерти, от продажби на албуми, права и т.н. Общото му състояние е към 300 милки.

Роджър Уотърс е гениален. Иначе нямаше да има The dark side of the moon и много други мастърпийси. Сега по темата, когато Роджър Уотърс осмиваше Тръмп на последното си турне се скъсахте да го обиждате и да му лепвате какви ли не епитети. Но сега понеже критикува Израел е голям пич и най-велик на света. Бат ви Роджър ще критикува всеки идиот-политик на тая Планета.

Така беше, изкараха го комунист, некадърник, и посредствен изкуфял дъртак.

Така сме ние българите, когато не ни изнася обръщаме палачинката.

Лакома е Мадона! Нали за това е " материално момиче " !

Уотърс - достоен човек с принципи. Преди години беше казал същото на Стиви Уондър и последният мисля, че не пя.

Това, което казва Роджър е толкова вярно!

Роджър Уотърс е музикален гений. Мадона е посредствена, но мнооого амбициозна и упорита.

А бе, като гледам картата, Изсраел не се намира в Европа. Какво общо има с Евровизия? Или някои са по-равни?

Ква евровизия в Израел ве смешници, вие знаете ли къде се намира Израел?

Израел участва в "Евровизия"! Миналата година спечели еврейката Нета, която кудкудякаше като кокошка, затова и страната е домакин на конкурса! Просто някои етноси и религии са по-специални от останалите и за тях има различни правила.