Рокля на принцеса Даяна бе продадена за 1 148 080 долара

Тя облича модели на Жак Азагури, докато е част от британското кралско семейство

Обратно в новината

Коментари - Рокля на принцеса Даяна бе продадена за 1 148 080 долара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Панагюрското златно съкровище е ЗАСТРАХОВАНО за $2 МЛН. Една истинска народна носия, шита с години от българка, има десетки пъти по-висока цена от носената конфекция на Даяна. В случаят Даяна не е виновна а тези които и продават и купуват интимното "облекло". Поредната Кардашиян ще сцепи с дебелина си гъз тази рокля, както кардашката направи с роклята на Мерелин Монро. Дрехите стоят прекрасно на личности с харизма.

Ако щете и долните гащи и продайте. Толкова ли е закъсало за пари кралското семейство при всичките приходи от данъци, ренти, дивиденти и фондации ?

Тия дрехи не са собственост на кралското семейство. Най-вероятно нейното семейство продава . Щото тя се разведе и излезе приживе от кралското семейство, заедно с всичките си чантички, роклички, бижута , гащи, комбинезони и обувки.

Не кралското семейство а Хари и негърката. Вече продават и използваните дамски превръзки на Даяна и използвани презервативи на Чарлз.

Каква е тая фиксация към "кралски" особи? Какво е постигнало това същество за човечеството? Родило е двама да обогати съсипаната от вътрешни кръстоски генетика на сакс-кобуг-готите. От там е скочила да следва жегата между краката си. Какво я веете като някъв символ на успех и величие?

Ма и не и убава. Конеста с криво лице. Ако не е "натокана" ще я загубиш в тълпата.

Какъв е този кичозен парцал менте ? Няма го в нито една колекция на Филип