"Ролинг Стоунс" – 60 години We Get So Much Satisfaction

Инцидент по време на баскетболен мач с езика на Мик Джагър, прави гласът му уникален

Обратно в новината

Коментари - "Ролинг Стоунс" – 60 години We Get So Much Satisfaction | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като по-млад харесвах повече Бийтълс, като одъртях започнах истински да оценявам Стоунс и ако сега трябва да си пусна нещо за слушане, ще е Стоунс. Има нещо първично и сурово във Стоунс, докато Бийтълсите са доста по-лигави, което не значи, че не са велики.

Който иска да си сравнява Стоунс и Бийтълс ,но те са ,хем различни ,хем Велики и едните ,и другите ! Велики ! Едните от 57-ма до 70-та творят прекрасни песни ,които се слушат до ден днешен с охота -истински хитове и са най-продаваната група в света с над 700 млн продадени албума . А Стоунс може да имат ,около 300 млн продадени ,но те са най -харизматичната рок блус банда на сцената ,и съвремието вече 61 години ! От концерти са изкарали мноооого повече ,от колкото от продажба на албуми ,такава е музикалната индустрия. За разлика от някои банди ,тези две великолепни групи ,СЕ и ще СЕ слушат ,още дълги години !

Големи са. Наъ-големите! Jumping Jack Flash!

и грозни педали!

Вече дърти - да. Грозни - няма да се женя за тях. Педали - не. Щом не знаеш Мик Джагър - 5 жени, 8 деца /и то това са законните и признати/. Просто не си наясно. Знам, знам - Азис е истински мъж и еталон за теб. Въпрос на вкус.

Мик Джагър е прекарал над хиляда мацки, не им е плащал както Джийн Саймънс от Кис. Аре у лево

Велики и дай боже да дадат още от същото!