17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пази боже

То пъпът им хвърлен все там, няма да я води в Бургас, я! А кога и той ще надуе джуките? Само питам. Ш да не я показва много-много, че като гледам разликата, може да го обвинят и в педофилия. най-малкото ще му забегне с някой дубайски келнер, представящ се за шейх....

не мога да му помогна на Рачков да преодолее комплексите си.

Който играе пиче ли!

Мила родна картинка, да се просълзиш. Следват Малдивите

селянията.

Заведи я в дубайския зоопарк и я остави там...

или не?!

И какво все пак работи това момиче ? С какво е известна? Знаем за Рачков, но с какво тя самата е допринесла за толкова писаници тук.....с поредни джуки , чекнене и т.н.....защото е толкова натрапвано пошлото у нас?!?!?

Селския гларус с поредното тунинговано барби,любов до като джобчето на клоуна се изпразни:))))

С грим е много грозна . Без грим на живо е още по-грозна. Предната мацка на Рачков бе красива.

Никога не е късно един мъж да стане тотално за резил. Трагедията на критическата.

Всички хубави жени си хвалят богати дъртаци ,но интересно защо не раждат от тях .

е във възрастта на "любовта"! Никога не е късно да изперкаш! Аман от тоя клюкарлък! Толкова ли няма новини по света, че ни давате Рачков къде е завел някаква пластично обработена, че да я секси?

Много вехта изглежда, горката. Стара чанта.

Всъщност тя не е толкова грозна но се е направила на изрод

Всеки си има вкус...

Не съм сигурен, че точно думата романтика е приложима в случая.

И да не се връща тоя лигняр

Много грозни хора. Само Халваджиян им липсва

И Стоичков,другото му гадже!?

Браво, корав пич е този!

На 20+ години и толкова много корекции, жалко. Как ли е изглеждала преди? Да и се намери стара снимка ще е голямо предизвикателство.

Тази е като травестит.Рачков може да е по-стар,ама е симпатяга.Тази плаши с вида си.

Шугър дедито да вади портфейла, като се е хванал на такова хоро, ще плаща докато може.

Ще плаща ,има възможност!!Май всеки завижда,а??

заработват там? :)

Гледам коментари във всички посоки.... Но всъщност, КОЙ е повече на ПЕЧАЛБА от двамата, ЗАВИСИ от това кой ИЗГЛЕЖДА по- добре, има повече пари и има ПОВЕЧЕ възможности да работи. не е зависим от една работа( фирма, за което трябва и акъл ).... Ако някой красив и богат мъж се хване с някоя стара и грозна жена, с малка гръдна обиколка, жена ще е на печалба... Ако Красива и богата жена се хване с някой грозен ИЗМАМНИК, избягал от затвора, който я ИЗНЕРВЯ и побърква с аларми и китайски бомбички, жената ще е на ЗАГУБА... Ако някой няма никакъв акъл, НАЙ- ВАЖНИ са парите, които другия има в момента, и при мъже и при жени.. ВЪНШНИЯ вид НЯМА значение.. За ТЪПИЯ мъж или жена, най- важни са парите..

По-хаотична " мисъл" не бях виждал! Пий си хаповете за шизото!

Браво Димитре- младото е най-добро,всички го знаят. Махай ги тия дърти скочубри и мисирки в критическата възраст.

Тоя ако е касиер в Лидл, дали тая ще е с него? Ебати селския актьор е тоя Рачков! Едно и също всеки път! Както и Графа,всичките му песни са еднакви! Какви музиканти и актьори имаше България…сега само за второстепенни евтини србъпски продукции…

Всъщност не малко касиери в Лидл имат много по-интелигентен вид!

Храчков нема да мое да изкара много от тая там. Арабите плащат за много по-висока класа. Такива там обслужват индийските бачкатори в рафинериите.

Рачко-пръдлето този път се насра..

Браво на шута, да Боже всекиму младо пиче…

Ама това жена ли е, боже, ама тя много грозна…. По добре да изглежда облечена,макар и с Фотошоп ,защото на една от снимките банският и е отвратителен, и заплашило не става…

Женицата изглежда като средна ръка проститутка, идеална за селтака прост Рапков! Особено снимката с тигровото костюмче много ме грабна.

Много са сладки…. евала Рачков….. ако не друго ще я спукаш от смях….. истиснките жени умират за него…..

Любимата е транссексуална

Е па, къде другаде да я заведе на постановка в Ла Скала ли? Момата явно на това е свикнала, да си почива на високо зад витрини :) Иначе на барнатите ѝ снимки и с макиажа хваща дикиш, идеално се вписва в настроението на дестинацията.

Много евтино изглежда тази с джуките и пластмасата.Но явно Рачков не търси интелект, а лустросано к...е.Пази се, да не ревеш после!

На Митьо новото мнооого скъпо Ферари. Старото е трета ръка и мина под венчило то вече не е бръмчалка а ефтина антика.

Оставете чичака да си изживее мидлайф крайзиса! Как да се хване с образована, красива и успешна жена, като тя няма да го гледа с овче възхищение и да му се мята на врата всеки път, когато плати я сметката, я силикона, я парцалите? И най-вече като няма да го кара да се чувства важен? По примитивния начин, по който той го иска, става само с 20 годишна. И повярвайте ми, плаща с удоволствие! Сега, че отстрани е смешно…. ми той е комик, това му е работата ;)

То зад гърба му с колко още спи ццц

Изглеждат ми един за друг

Тези момичета заради инвалидната пенсия ли се протезират така? Щото за слабоумие не плащат, че по друг начин да покажат комплексите си, наблягайки на дефицитите си.

изглежда евтина бръмчалка

със скъпа поддръжка. Разликата с колата е, че 20 годишните коли с визия носят пари.

Що му е требвало на чичака да се жени за тая? Та то отдалече си личи, че е наше момиче, тея дето ги моториме за кинти и дрънкулки. Сигурно си мисли, че го обича, знам ли. Айде, нека се обичат младите...

Епа на 50г да си хванеш 20 годишна ко сега , не е зле! Лошото е, че за такива бизнеси се искат пари главно и основно и само, ама ко пък сега!

Чапла и стар пръч.

пада си пича по леки жени,

Какво му има на това момиче? Защо е така подуто в гръдната област и устата? Някакво заболяване ли е?

Заболяване е, да. Простотия се нарича и няма лечение.

Дълъг съвместен живот ги чака. Като я гледам, типичната златотърсачка - дори не умее да изразява правилните емоции за привързаност на общите им снимки. Щом прибере, каквото може да се прибере от него, ще се насочи към друг.

Дядо и внучка. Те са си го казали хората - няма по - голям глупак от стария глупак.

има вкус човека.. и аз обичам такива да клатя