Коментари - Ромина Тасевска се раздели с "На кафе" със сълзи на очи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям мерак имам на Гала да й отпоря гьона и да й скъсам ританките. Има много перверзно излъчване, само за яко мандръсане.

Тази жена е изумително скучна и глуповата. Смайващо е, че някой я е поканил за водеща на каквото и да е.

Е пълна скръб, с много малки изключения: то не са само кокошките на Гала, които кудкудякат по едно и също време и нищо не се разбира. Може би е по- добре така. Ами по новините също има хора, които не дишат правилно като говорят и в комбинация с микрофона все едно ще издъхнат в ефир. Отделно има една, която говори като робот, Знам, че я знаете коя е. Хора с всякакви говорни дефекти, не че нещо, но това ли е най- правилното поприще. Аз съм кинта и двайсет и не съм манекенка, въпреки че много ми се иска. Просто няма как. А в телевизията, всичко е станало с връзки, поне да ставаха за нещо тези връзкарчета.

А мунчо тасевски какво работи сега?

Това не е ли едната от тризначките?

Ментална девиация..........

Ромина ми е просто любимка, еталон как се правят нещата :) Първоначално тръгна като някаква фолк звезда (кой знае колко чепа е оправила за това) докато забърса футболист - Дарко Тасевски, който тогавеа беше един от най-добрите в БГ За няколко години й напълни фурната 2 деца, майка домакиния :) Сега поотраснаха децата и на домакинята й е скучно, къде къде и хоп с връзки айде в Нова Телевизия. Къде? Ми там за където не се искат никакви умения - ПАНЕЛКАТА НА ГАЛА :) И вече със сълзи на очи се сбогува с другите нищоправци от тва предаване за "поеме" друго малоумно на оная нана гладнуш И психоложка се е писала някаква, абе изобщо , кефи ме тая мома С гола амбиция и резки ходове, човек става популярна личност в БГ!

Няма как да си рус ,ако веждите ти са черни !

Не, че нещо... Ама вие за боя чували ли сте?

рИвЪ

И тая пача ли е станала "водеща" ?!?!

АЛЕЯ НА СЛАВАТА...ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР...АМАН ОТ ИЗВЕСТНИ ХОРА В БГ

Не останахме селяни вече...всички са звИзди

Абе, не проверихте ли дали и отдолу не се е подмокрила. Такива неща не са за изпускане. И са кво? Нана ли ша риве? Тя малко дърта пада, ама все пак обърнете внимание на горното.

О, боже каква лигота!

Биолог (уж), ако е завършила става водещ на тв предаване! Няма ли някакви изисквания за тази позиция или пак парите отварят врати?! Когато няма държава е така във всяко едно отношение!

Не забравяй, че понякога и отварянето на краката отваря врати.

Това "чудо" гледа ли го все още някои?

Моля ви се, да не правим скандали . Има хора, които гледат,за да се убедят, че има хора, които са пон- зле. Като приказката за Вижте. Това обяснява и над 10 г в ефир. То е и малко срамно дори.