17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявам се за невежеството , но все пак ще попитам: Регламента на Евровизия няма ли изискване за поданство по отношение на държавата, която представяш. ? Този Рони Ромео български поданик ли е? Защото ако има такова условие, което е съвсем резонно и ако той не е наш поданик, което предполагам, къде сме тръгнали.

Ще му дадем паспорт, няма проблеми

Не разбирам от музика изобщо и естествено нямам идея кой са ,какви са тези господа. В интернет обаче има млади хора под 20 години които пеят като разцепени. Всеки може да ги види и гледа и чуе. Господ им дал дал дал дарба та се забравил. И 100 човека да се съберат в този проект някакъв резултат едва ли ще има. Формата на Евровизия е специфичен и изисква творчески и оригинален подход. За съжаление ни липсва едно истинско дарование което да е звезда от голяма величина. Последните години е изключително тягостно поне за мен да гледам нашите участия. Дано да греша за всичко написано.

Бях на техен концерт, страхотни са!

Пак ще сме на опашката

Това няма нищо общо нито с изпълнителите, нито с песента. А няма и никакво значение на кое място сме.

Добра новина, най-после ще идем с група на високо ниво. Предполагам че ще се опитаме да яхнем вълната от миналата година, италианците преди Евровизия бяха спечелили със същата песен на фестивала в Сан Ремо. Дано песента си я бива, Ромеро е на ниво певец, музикантите са добри. Ще видим ... То не трябва само пеене, ами и шоу. Ха дано този път да влезем поне в Топ 3

Дано само Намерението да не е претоплено парче на Тото.

Пич е Ромеро, як певец