Росен Петров стана баща на 50

С първородна дъщеря го дари Десислава Нешева, която е доктор по генетика и автор на изследването за произхода на древните българи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой е помагал

Само да попитам защо се обявяват имената на лекарите?.... Отново СКРИТА РЕКЛАМА, та тези ЛЕКАРИ да вдигнат ТАРИФАТА... ПЛАЧЕВНО...

Ще загинеме от злоба и от лошотия, бе, хора! Недейтееееее!

Честито и Живи и Здрави! Днес татко, утре дядо!!!

Да сте живи и здрави и много щастливи!

Дано бебето няма като неговия нос.

Все бях чувал за близнаци, за четиризнаци и за всякакви знаци, но да станеш баща на 50 едновременно не бях чувал.

Живот се е родил! Добре дошло, мило детенце! Честито на родителите, нека расте здрава и щастлива малката душица! (Поне под такива новини спрете да цапате в кафяво! )

Добре че сплесканите носове не се предават по наследство

Дядо на 120?

за колко се продаде тоя да ходи с Барека да замита следите на Цветан Василев някой знае ли?

Така са големите борци за България, правят деца над 50 или въобще не правят, ето този, ето дъртака Сидеров а пък Слави няма и намерение но той е простен, първо е надут нарцис и никоя няма да го издържи и второ този човек нещо не е наред, трева ли пуши, смърка ли или се боде и то от много време, просто му личи по налудничавия поглед.

Много е симпатична жената:-)

Браво и честито! И двамата изглежда са хванали последния влак, но в случая това е предимство. На 38, ако беше някоя плеймейтка или пръслачка за лозе с ол-инклизув биография на кок-въртележката, с 2-3 деца от предишни недоразумения (като мейнстрийма в последните години), е друга история, но в случая имаме образована и инелигентна жена, която не си е инвестирала прайм-годините в трошене на к\/рове (надявам се) и спонсорирани кифленски селфита по просташки биг-бокс курорти, а е вложила време в наука. От друга страна, гледам на ютуб, Росен задобрява с предаванията си и се развива във възходяща посока.

Бахти 35+ години да стреляш напразно. Луда работа. Колегата му Славчо и той.

Да са живи и здрави и много щастливи!

2022-близнаци !

Честито! Ама как тъй докторките са от една болница, а акушерката от друга? Раждането онлайн ли се е провеждало?

Жива и здрава.Дано да прилича на майката!

Бъдете здрави и честити!

Боклуците се размножават и затова държавата потъва всяка година.

А Вие колко деца имате? :)

Тоя откъде изплува, не беше ли подлога на ползвания презерватив Бареков на Мустакът Сръбски?

Този ми беше много смешен с Бареков заедно като бяха.

Много араби и туриц се навъдиха и затуй НАМАЛЯ България.... Тоя е трябвало да има деца, ОЩЕ преди 20 години.. Но тогава, през 2001 година, турците техните помагачи- Митьо-вци тръгнаха да обикалят БЪлгараи и да ИЗНЕРВЯТ и РАЗБОЛЯВАТ българите... Тъй, че за да я има България и да РАСТЕ, всеки българин трябва да утрепе няколко араби и техни помагачи- Митьо-вци, Мутри.. Ал Капоне е арабин и е трябвало да го застрелят още като е ПРИСТИГНАЛ в САЩ.

все турци и араби са ти в устата. Някой от тях май те е сайдисал.

Longines

"Родителите дължат появата й на д-р Гълъбица Велева и д-р Анна Богданова ог болница "Токуда" и на акушерката Диана Вангелова от "Оскар клиник", за което сърдечно им благодарят." ЕТО ТАКА се спестяват няколко хилядарки!А балъците да плащат!

Росене. Да ти е честито!

Честито е 2 дена, после нервите са 20 години.

не е така. До тридесет най-малко ще им шеташ.

По-добре късно отколкото никога. Живи зДрави честито и евентуално поне още едно.

помияр ... беше сол-ташак на Байреков, ама не можа да стане военен миниистър ...ХАХАХАХАХАХАХА

По-добре не пиши нищо, отколкото да проявиш простотията си!

Боже, колко ли е била отчаяна таси смачкана грозотия, за да опре Роско да я....."запложда". А относко колко е доктор по нещо си бла-бла , в БГ знаем как се присъждат подобни звания, ако стваше за наука щеше да е доктор от чужбина. Но за Роско става. Жалко за разваления генофонд на загиваща България.

Подозирам, че ти си много красив и много умен.

Къде пише, че трябва да имаш деца преди 50. Къде е написано как трябва да се живее, дали да имаш деца и кога да ги имаш? Да, жените имат срок, за да го направят. Ама за един мъж това не е толкова от значение. На 50 е направил дете, ама през това време се е занимавал с други неща. Вие като сте станали татковци на по 20 да не би много да сте прокопсали в тоя живот. Спрете да давате акъл кой, кога и как трябва да живее.

От стари мъже над 50 се раждат често увредени деца.

Зависи на колко години е майката. Няма голяма статистика за 50 годишни мъже с 21 годишни. Там не би трябвало да има проблеми.

Чиститу на Варан Питроф. Ино черкезин поичи.

Ей хора, не можете ли просто да напишете едно Честито? Дори и за хората, които явно държат на българщината бълвате злоба! От мен: Да ви е живо и здраво момиченцето и да бъдете много щастливи заедно! Жал ми е за злобните хора - това не е живот.

Бащата винаги е спорен

Честито! Да са живи и здрави цялото семейство!

Ех, хубаво за тях. Какви времена обаче са настанали. Едно време на 38 изпращаха абитуриенти, сега посрещат пеленаче.

Сега се замислих, че като ме е изпращал абитуриент, баща ми е бил на 39г. Пък аз станах баща на скоро на 41г. Но какво пък, важно е как се чувстваш и как живееш!

Точно това имах преди. Не разбирам какво лошо съм казал и защо всички ми цъкат минуси?

Много злобни хора..... какво само пишете простотии.....

Shiban provinzialist: pishem kakto shtoto si e, ama ne go chatkash, nali? trudnichko ti e da shvanesh slozhni misli, nali... prostej si na volja v provinciata...

Явно у вашето село не знаете как да си качите кирилица.

Чак сега ли? Да са живи и здрави. Но е безотговорен страхливец явно, щом до 50 се е чудил да поеме ли отговорност или не.

На Росен Петров жена му стана майка

Евала Росене.... да сте живи и здрави.... Едно време на 18, сега на 50..... нищо

МНОГО ВАЖНО.КОЛКО СА СТАНАЛИ БАЩИ ДОКАТО ТОЯ СЕ НАКАНИ???АМАН ОТ ИДИ.ТИ.

Живи и здрави... ама много прилича на комшията..

Честито

Такива българи не трябва да се размножават.

Този е на 50, но така се е сдухал, че изгледа на 70.Тази снимка дето сте сложили е много стара, дайде нещо по актуално, да видим "младия" татко. А иначе, то и на 90 може да станеш баща, чудото на съвременната медицина

На 50 години е редно да чакаш внуци, но в този случай по-добре късно, отколкото никога.

когато след година- две, започне делото за попечителство над детето също да ни съобщите!

Този тъпак дете ли е създал, наследник на тъпотията му ?

Ей копеле недо..нано Съобразявайте се със това, което коментирате. Родено е българче в България. Ама мозъците ви са изтекли и на тяхно място е пълно с изпражнения. "Простия" Росен Петров не можеш да го изравниш още 16 живота да живееш по този елементарен начин. Капут

баси българчето-майка грозна нищоправка , баща долен боклук...нямаше нужда

що ми махнахте коментара дирници казах че пешат глупости ами да родило се е едно българче

да са живи и здрави и дано имат още деца!

Честито ! И да откриете по този случай заедно с генетичката още пет шест български империи, че да задминем макадонците по слава. Дайте му някакво императорско име , по- източно, че да подхожда на образа на бащата.

Кобилка , на хан Кубилай с акцент на конното начало, е по-пдходящо от Славея, може и Хубилка според монголското произношение Хубилие на хана, по-хармонично е източния вид на бащата , звучи и като хубава билка и не напомня за коне.