Роси Кирилова: Не съм била със Светослав Аргиров

Певицата Росица Кирилова отрече да е имала връзка със Светослав, единия от братя Аргирови.

Обратно в новината

Коментари - Роси Кирилова: Не съм била със Светослав Аргиров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....Роси пънчето избухна....да вземе да си зачисти мухлявата шундица

Цитатите се поставят в кавички.В случая-заглавието.Липсват ви първите 7 години от училище.Заслужавате да ви изритат по неграмотните задници и да си търсите по-проста работа.

росииииии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е ли на около 70 години тази лелка бе, може вече от склерозата да забравя с кого кога и какво правила, ама що ни занимавате?

Защо бе Роси не си била със Св. Аргиров?Ето там ти е грешката.Да била си била щеше да е прекрасно

А сутрин ходя до тоалетна и си мия зъбите.

Напиши тогава списък с кой си била та да знаеме!

kokobrais

А с Митьо Пищова???:-) :-) :-) :-)

с КОГО и знаеМ! Надявам се с четенето да се справяш по- добре,Гжебуш Гжебушкевковичкович.

Чела съм, че по-развитите ( ако може така да се каже) езици, са безпадежните - те са минали този период и изразяването става с предлози. Българският език е по-развит от останалите славянски езици, защото няма падежи. Така че може да се пише "с кой" и "с кого". Парвенютата, имитиращи куп неграмотни преводачи, водещи, редактори, готвачи и тем подобни неграмотници, които се изявяват по телевизии и радиа, вече ни заливат с " няма никого" . Ако глаголът "има" изисква винителен падеж, то тогава тези псевдограмотници би трябвало да казват "има някОГО" . Но не. Те казват просто "има някой".

Не издребнявай толкова де!

О, ДИР! При толкова много злободневни теми спрете да ни занимавате с глупости. Надали и на Р.Кирилова й е приятно да пишете глупости.

Това е добре, но защо ни го съобщаваш? Какво ни интересува с кого си била и с кого-не.....

само не разбрах каква е връзката между следните 2 изречения-1.че баща и е вдигнал ръка като я е видял с цигара и 2.питал я къде е била и тя казала на уроци по акордеон. демек тя се е прибрала пушейки, така ли да го разбирам?

p.s.нито пък заглавието има връзка със статията.

то си е нейна работа с кой е била .....всеки има право на избор и хубави моменти в живота !Много смешно заглавие !!!

Това, че си родила не те е направило "майка".

Ако това,че не пушиш е единственото ти добро качество като родител, то горките ти дечица. Но да не се отклоняваме от темата... Нещо за Argir Brothers и тяхното творчество да пишеш... или за Росето Кирилова...

ти виждаш ли се какви глупости пишеш. Ще пуша с детето си...?! Кога станахте толкова модерни, че чак здравето на детето не ви интересува. Не съм се крила с никакви наркомани, а съм стояла далеч от тях. И не пуша! Може би е по - добре първо на повечето родителе да се налее мозък, че децата май от тях гледат....

жената пише за цигарите, ти като не пушиш защо се мешаш? и каква е гаранцията, че като не пушиш детето ти няма да пуши?

То бития си признава защото се вижда, ама е....я не си признава цял живот.

А може би никоЯ не е била с него? За разлика от някоЙ...

Едно време... баща й вдигнал ръка, че е запалила цигара, а днес пушат заедно с децата си... О, времена, о, нрави!

тя няма деца, росица кирилова

И аз не съм била с него

А със Владко на канарите

имаше слух, че ходила с вл живков, някакви острови и нз си какво, а ние си мислехме, че е гадже с жоро христов, па той се оказа мека китка, бати и елита и преди и сега

По принцип много харесвам и изпитвам голямо уважение към Росица Кирилова, както и към колегите от нейното време, но в случая това е история извадена от нафталина.

Не знам защо някои хора си мислят, че ще останат вечно на 20 или на 30... Тъжно, по-тъжно, най-тъжно. Но още по-тъжното е, че говорите за този и онзи, които били извадени от нафталина. Вижте, драги безличковци, не е важно на колко си, а като се обърнеш назад да изпъкне ярка картина от твоя живот, та дори и на 100 да станеш, да си кажеш - мамка му, беше прекрасно :)

Чети по- внимателно. Пише-,,ИСТОРИЯТА,, е извадена от нафталина. А най- важното е,че в заглавието се посочва една история, а новината е за съвсем друга история- т.е. колко общо има между историята с Аргиров и бащата на певицата...