Мик Джагър празнува 70 години

Вокалистът на Ролинг стоунс днес става на 70. Той продължава да наелектризира феновете при появите си на сцената

Обратно в новината

Коментари - Мик Джагър празнува 70 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от символите на Англия какво повече бихме могли да добавим....

А бе на 14 юли концерт в Хайд парк не е имало. Аз лично ходих на 6 юли, следващият и последен беше на 13-ти. Как успявате да препишете грешно и датите, не знам. А младежът от коментарите, който се е постарал да се направи, че знае английски и че е бил в Хайд парк, поне да беше проверил и той датите на концертите, а и как се пише името на парка на английски, като е решил да ползва този език...

Честито!;))

14 July 2013,Hide Park, What a performance!!Uncle Mick was at his best!A real Rock Legend!! I did Paid over 300GBP(GoldenZone),but worth every penny!! Happy Birday Mick!All the Best!

Да е жив и здрав.Хубав празник.

ЧРД ! нека е пример за всички .

Ей на туй му викам късмет... Дано има още много рождени дни...

Огромен! Айде ЧРД, да си жив и здрав :)))

ЛЕГЕНДА е!

Манете го стария Миг кажете кво става с малкия ингилизки келеш и избочените му роднини!

Да не си помислите че имам нещо против Мик той е БОГ!!!

Хе-хе!?Дедо ти, Мик Джагер!?Бая мъстии изклеца и той в буйната си кариера!?Сто ли са, двеста ли са, триста ли са, само той си ги знае!?Спомням си, оная шантонерка Карла Бруни, навремето журналисти я попитаха, че била засечена, ама не могли да узнаят докрай, за някакво изклецване с Джагъра!?Тя възмутено отрече, че имала младо гадже и клатушкания с пенсии като Джагъра, никога не би си позволила в жизнята!?Да ама, мина се не мина време и се доказа, че все пак се е изклецала с него!?Както и да е!?Нейна си работа!?Хеле!?Да е жив и здрав още поне толкова години невероятния, така велика легенда-рокаджия и да си прави хубав живота още много време, дедо ти Мик Джагер!?

Невероятен това е единствената дума за него. Ролинг Стоунс са учебник за рок групите. Шапка му свалям за енергията му когато е на сцена.

Батко Мик пък каза един ден - " ... най-съм добре след бурна нощ, с много жени.." А пък Honky tonk woman е черешка.

И аз си спомням, как го каза това нещо в едно така, по-публично изказване!?

А пък Кийт Ричардс казваше, че е невероятно изненадан как са живи след планините кокаин и реките Джак. Една от най-емблематичните групи записали името си със златни букви в музиката. Да е жив и здрав батко Мик и всички от групата.

музиката им ми напомня за всичко хубаво , което съм преживял през младостта , зрелостта и........ Един от великите , които дадоха с песните си повече красота и оптимизъм в живота...легенда

На 70,а още е в такава добра форма!Да е жив и здрав! :)))

Легенда завинаги!!!

kokobrais

Трите на-важни неща ,които могат да се кажат за него: 1.Вечен! 2.Вечен! 3.Вечен!

Албум "Satisfaction" няма. Има песен "(I Can't Get No) Satisfaction".

denny

Честито! Много харесвам и него, и "Ролинг Стаунс" като цяло. Точно преди да прочета новината, слушах "Time is on my side". Велика песен, а "Satisfaction" ми е сред десетте наю-любими песни за всички времена!

Не знам коя година е било 67 или 68 ,не знам и как беше попаднала в един приятел тавата Big hits.Time is on my side е предпоследното парче от B страна. Дупето и скъсахме от въртене на тази плоча.Не мога да се сдържа и да не отбележа че 'великия' милко балев беше казал във работничес ко дело за Мик че бил полу човек полу идиот.Представяте ли си?Сигурно ви е трудно.