17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най ми хареса роклята на Били Портър!

Нямаше ли някоя да си показва миндж.та ?

На този от 39-та снимка му се е получила много добра комбинация.

PEYTSCH

ПЛАЩАТ !!! НПО-тата плащат като откачалки за розови фанелки, розови тенисекипи, розови тоалети и Розовата пантера...Повдига ни се от полумъже в розово...Погнусата ни кара да облечем кафявите фашистки или черните анархиски облекла. Няма да се дадем на джендърите с оскарското мото „по-малко бяло@ за да засилят черно-мургарото афро-арабско нашествие !

Роклите хубави, но рейтингът все по-надолу. Повече от половината американци не са гледали нито един от наградените филми.

Може да се окаже най-благородната кауза, ако доведе до разрешаване на демографския бум в Цетнрална Африка.

Всъщност някак си ... са ги гледали вече. Все онеправдани нег... , пардон, афроамериканци, онеправдани гейове, биографични филми за хора, които са познати достатъчно.

Здрасти, анархис! Няма нужда да обличаш нещо специално. Само си сложи каскета!

Лейди Гага прилича на Круела Девил. Най-много ми харесва роклята на Ема Стоун.

Отначало прочетох розви тоалетни

Какви Оскари,видяхме само разединение,расизъм,разпад ,деградация ......

обикновено Хайди Клум показва щедро , но тази година не е там. то има някои абонирани като масовка - нищо общо с киното, но на всички награди присъстват.

а Серена Уилиамс по каква линия е там? и защо ми триете коментара, че роклята ще се сцепи под мишниците й - може би ако се сцепи, ще обвинят Арнами че са й дали дефектна рокля, водени от расизъм например

Традицията продължава да се спазва, доминира черният цвят, розови са само роклите за съжаление, а и едни набедени "красавици" , като от филми на ужасите се разхождат....".Оскарите не са това, което са...."

Удивително грозни рокли и отблъскващо грозни актриси.Какъв Холивуд, какви пет лева!

Само Чарлийз е ослепителна и много стилна, както винаги. С нова прическа и цвят, прекрасна и като брюнтетка. Блазе му на Брад Пит.

Оооо, има разголени на партито на Vanity Fair Oscar Party. Тъкмо гледах снимки, Кендал е изязла по голи крака, уж рокля, но все едно е по бельо.Лима и тя се е разголила. Има за гледане.

Епа в годината на свинята требе да са розови прасетата! Литке, 2 розови рокли ти купих, ти не ги погледна :DDD

На повечето тоалетите много ми харесаха и им стояха великолепно. Впечатляващи бижута, особено на Лейди Гага. Е, не всички са с идеални фигури, нито са красавици, но със сигурност са абсолютно разпознаваеми, не като нашите изкуствени и напомпани навсякъде по един калъп и трудно ги различаваш, камо ли да ги запомниш.