Румен Бостанджиев: Сексът лекува, когато е едно цяло с любовта

"Днес очакваме много повече от интимния си живот в семейството", казва сексологът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото лекува, толкова и изхабява. Дозата е всичко.

Когато няма любов, не правя секс.

Хареса ми каквото казва сексологът тук и намерих едно телевизионно интервю с него от миналата година, за да добия повече впечатления. Водещата го прекъсваше с глупави въпроси, от които си личеше колко е ограничена, нарече го нещо от рода на "специалист по сексуалните въпроси", накрая го отсече с някакво неадекватно високомерие, че уж времето й свършвало. Беше й безинтересно сигурно защото той не отвърна на това, което тя очакваше, кифлата.

Харесва ми това което казва този сексолог. Съгласна съм с него. Нооо .... да не забравяме, че теорията е едно, на практика нещата са обикновено доста по-сложни. Все пак... Добра статия.

Една от малкото смислени статии в родната мрежа!!!

Жените ненавиждат секса.Те мразят оргазмите!

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

5 пъти докладвам това повръщано и никой не го маха. Бяха 2 и едното изтрихте, а това си седи още. Защо?

ГЛУПОСТИ!!! Аз съм жена на 43 години и обожавам сексът, но ако сексът се усложни с чувства, всичко отива по дяволите! Аз самата никога не съм се омъжвала и никога не съм раждала, поради което изглеждам секси за годините си и обичам да правя секс с мъжкари над 40 години, в никакъв случай с момченца. Но заради подобни тъпи приказки като на тоя Бостан, хората са побъркани. Харесам си някой пич, който излъчва тестостерон и е на зрели години, но той естествено е женен и тъпата му жена узнава и побеснява от ревност, сякаш искам да й разваля скапаното семейство и сякаш правя нещо лошо на мъжа й. Глупаците си мислят, че искам да лазвалям семейства и че си търся мъж, а аз искам само див секс без обвързване. Бостанджиев ходи да се гръмнеш, освен това изглеждаш много смотано и изобщо не бих ти пуснала.

Едно е видно - сексът при теб /или липсата на постоянен такъв/, както и самотата и липсата на чувства, влияят зле на нервната ти система.

оххоооо, нищо де, за сметка на това на половата ми система как хубаво влияят тия неща! Пък то кожата ти седи опъната и младежка, пък то настроението винаги добро, ама пусти жени заядливи и завистливи, хехе

Анелийо, и какво като не му пуснеш, ето тук е основната заблуда на жените - само на неудачници все още им пука, че някаква си, и то навярно нимфоманка, не искала да им пусне. Днес жена можеш да си избираш по каталог, ако не си идиот или олигофрен, а повечето от жените продължават да експлоатират мъжете чрез секса, въобразявайки си, че принципно мъж не отказвал на жена.

Мда... преди менопаузата либитото се засилва... подсеща ви за последния влак, но така като гледам вие няма да го разберете.

Виж Амелия, ти звучиш много объркана! Никой стойностен мъж няма да си напусне съпругата, заради такъв тип жена , тъй че не се ласкай, не си заплаха :) Също, не е задължително една майка да си развали фигурата след раждане - въпрос на култура, самодисциплина и най - вече самоуважение... Не знам дали си струва заради единия елементарен секс да се лишиш от богатството да бъдеш обичана и да си майка....?!?! Желая ти щастие!

Всъщност сте мъж, нали?

Аз не разбрах каква е причината да търсиш нови и и нови, защо при теб не се е задържал нито един мъж? Само ревнивите им съпруги ли са виновни? А ти защо нахалстваш пред теци мъже и им звъниш вкъщи :) Не, че не заслужават, де :))))

Как хем те тресат нервите, че чак тука вибрира, а казваш, че за сметка на това си в добро настроение? :)) На патология намирисва май.

Bezrazborniat seks vinagi vodi do bolesti i neshtastia !!! Nie kato roditeli sme nai - blizko do decata si !!! Neobhodimo e nie da davame nai - dobrite saveti na decata si po otnoshenie na seksa !!! Ako ne mojem da se spravim ima lekari, koito vinagi mogat da ni pomognat da se spravim !!! Smiatam, che az i saprygat mi se spravihme dobre ! Sinat ni ima prekrasno semeistvo sbs dve prekrasni deca !

въъ тоя бастун го помня от тинейджърските си години в някво смешно тийн предаване лексикон дрънкаше глупости за секса - тогава ми беше интересно понеже не бях правил секс исках да зная повече а сега не ми се слушат/четът глупостите му но се учудвам на постоянството му да плещи едни и същи глупотевини толкова години наред ...всеки знае как да прави секс едва ли доктор Румен ше открехне некакви тайнства за вас мили хора

Толкова си може човекът. Важното е да е доволен от себе си. Филмът "Двойникът" не си ли гледал.

Пречи, но ти няма как да го осъзнаеш, щото "критериите" ти са дебилски.

Ето пак съпоставка със себе си правиш ! Иначе единственото което пречи е да усъвършенстваш работата с ръка или пръсти .

Всъщност, библейският "първороден грях" е преждевременното начало на сексуалния живот. Бог е забранил да ядат плодовете на Дървото на живота, защото още не са били узрели, а зелените са отровни. Змията е изкушила Адам и Ева за преждевременен секс, така както интернет и т.нар. "медии" днес изкушават тинейджърите. Преждевременният секс, всъщност лишава младите хора от възможността да съзреят емоционално и интелектуално.

Това което сте написали за същността на първородния грях не е вярно (всъщност е обратното: Адам познава жена си СЛЕД като са изгонени от рая. Иначе извода ви е ок, само аналогията не е.

А, ти как си тълкуваш, че Ева дала и на Адам, да яде ябълката?

Ето конкретен пример защо не трябва да обръщаме внимание на глупости като библията.

Ако тинейджърите вместо да правят секс, учат спортуват и се трудят, когато съзреят и сексът, и целият им живот ще е по-добър, многократно.

Едното не пречи на другото! Това, че ти си дебил не означава, че другите са като теб.

Пречи, но ти няма как да го осъзнаеш, щото "критериите" ти са дебилски.

По подобни причини, спортистите преди състезание, често преустановяват секса. Понеже сексът изисква голям разход на ресурс, енергийно, физиологично, психически, емоционално..., а и ментално(акълът ти е там, вместо за предстоящото състезание).

Конкретния пример е именно защо трябва да я четете - иначе ще ви баламосват къде какво пишело, а вие така няма и да си осмислите битието.

"Сексът лекува 100 болести", а злоупотребата със секса поражда 1000.

И настава празник за фармацефтичните компании :)))

Перезвоните мне пожалуйста 8 (499) 322-46-85 Юлия.

Юлка давай потрахнутся немножко

Поначало, обществото ни страда от сексуално "възпаление". Посредством "медиите", значението и стойността на секса (която никак не е малка) е така преувеличено, че се внушава като основна ценност в живота (каквато определено не е). Освен това постоянно сме облъчвани със сексуални послания. Целта е да се потиснат, подценят, изтласкат други, далеч по-съществени неща от живота. Живот основан на секса като основна ценност не може да доведе до нещо по-добро от хаоса и нещастието на хората в съвремеността

Така само позитивно новини искам за секс пари курви....ми колега ако няма с кво да правя секс ко да правя!?! Да изнасиля козата на колегата/

не лекува хабиш пари по курви

Прекаленият култ към секса (не казвам просто внимание) е културно детерминиран - нещо типично за западната невротична цивилизация. Християнството и неговото наследство не е решило тоя проблем, а напротив - го е задълбочило. И въпреки че повечето модерни хора не виждат никакъв проблем, всъщност това е може би най-същественият проблем пред човешкото състояние днес - раздробяването, разполовяването, съчетано по болезнен и недалновиден начин с безкраен индивидуалистичен егоизъм, продиктуван от невежествено (себелюбиво) себеотразяване.

Сложничко изразяване, подкрепа на джендърщината ли беше това ?

Институт по джендър изследвания, вие ли сте? Иначе само секс без чувства е надценено нещо

Християнството Е "решило тоя проблем", но "западната невротична цивилизация" отдавна не е христианска... ако въобще и някога е била, тя от 475г. си е варварска а от 1054г. отпада окончателно от христовото лоно.

Румка дай нещо за сексане тогаа щото съм грозен и тъп и не мога да си намеря най-ного тебе да опъна дебилч0....

Аз по грозни и тъпи си падам. Ама те опъвам одма. Малко ми е голям, ама като гледам колко си отворен

сори не си падам по педераси от истанбулската конвекция еба циганки за по 15лв ако искаш и тебе ке опъна за безпари щото си грозен колега като менен

Защо ли овясненията и отговорите на доктора ми навяват,че е бивш партиен или комсомоски деец !?

Аз съм порнозависим. Всеки ден по 2-3-4 часа гледам порно и мастурбирам. Вече все по-бавно го вдигам,все по-трудно упявам да го задържа твърд и често еякулирам с мека пишка. Жена ми е красива, но с истинска жена ми остава мек. Явно мозъкът ми е увреден. Хора, не гледайте порно!

Порнографията води до една от най-тежките зависимости сравнима с наркотичната. Дори и СЗО го добави в спиъка със заболяванията. Желещите обаче да сме оскотяли и зависими, ни пропагандират как било нещо нормално. Потърсете помощ (мисля че сам няма да можете да се справите), защото сексуалната дисфункция дори няма да е най-големия проблем.

Като си изляхте чувствата?

Пълни глупости. Любовта е миг огромно удоволствие и след това месеци нещастие. Лекува сексът без любов.

Мале мила! По-добре не можеше да опишеш отношенията си с проститутки: "миг огромно удоволствие и след това месеци нещастие". Аз като кавзам, че правите секс 5-6 пъти в годината и то срещу заплащане, пак се напъвате да се изказвате по житейски въпроси. Като не можете да си представите нещо, което не ви по силите, недейте бе хора! Заемете се с изкуство.

аз и по рядко 1-2 пъти лятото като е по-топло плющя някоя циганка и това е за годината....

Никой не е длъжен да бъде щастлив по шаблона, който му предлагате. Затова и тази тема не трябва да се преекспонира толкова излишно и с нея да се свързва едва ли не цялото човешко щастие.

Туй е топ новината!