Румен и Деси Радеви се снимаха с фенове на концерт на Георги Христов

Президентската двойка се отдаде на музикални страсти в съботната вечер

Обратно в новината

Коментари - Румен и Деси Радеви се снимаха с фенове на концерт на Георги Христов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой са Румен и Деси Радеви? Че отдавна не живея там?

Що за комплекс за малоценност има тази хубава жена, че губи благоприличие и като глупава тийнеджърка държи да демонстрира физика по толкова безвкусен начин?

първа двойка... Понеже Конституцията ни эабранява да имаме Първа Дама, както до неотдавна лигавата ни журналя превъзнасяше поредната съпруга на Радев, сега пък вече пускат в употреба Първа двойка??? Докога ще се лигавите с Радеви? Правите им лоша услуга!

Тая нема никакво възпитание. Пфуууууууу

някога по панаирите така се снимаха с мечките на синджир

Тази жена най-вероятно е много, ама много не фотогенична. Винаги излиза супер стрестната на снимките...Няма лошо да се забавляват и те са хора.

имаше най малко 50на коментара

Седя и се чудя защо не ми допуснаха поста....Дали защото бях написал, че такава боза се лее от статийката, сякаш е извадена от " Работническо дело" .Ама не вярвам да е заради това, не, Дир не такива хора.

Боже мили господи-с минижуп и без ръкав на широките рамене!!!!

Трия яко!!

Смешно ми е изявлението на Георги Христов,че бил политически неутрален.Та нали уж и президентът е такъв или по-скоро това е намек,че бие на "червено".А,че с жена му са отишли на пиано-бар няма лошо,нали напоследък доста се поумориха от разходки и имат нужда да разпуснат.

няма кво да се лъжем, десито е мн нагла се лин ка. не и е мястото на държавни обиколки, това са държавни дела и няма право да е там. за концерти и рокли има карт бланш

"Десито" каква точно ви се пада, че я наричате с умалително име?

Tова на горната снимка Атанаска от Шумен ли е?

те само за туй стават