17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и КУРафьорите си ги бива...

Бе, какъв в тоз калъп и кой ги тъпче в него - Галена, Николета, сега и Златка! Ако не друго, Златката поне беше хубава! Беше...

Всичките са толкова китосани и по калъп, че може да се объркаш - кое е мъжко, кое е женско :)))

Кухи позьори ...

И с черна коса пак си е златна и готяна !

Виж ти - две амеби!

Руса, брюнетка... все теавестит!!!

Ми, пак си има излъчването на ковра.

А познахте ли на 18-та снимка жената до Златка, преди да се е оперирала около 1000 пъти? Настоящата Г-жа Гущерова, Светлана..., просто без думи.

А на 26-та са един отбор юначки.

Същият миндил си е!

Скоро ще махне и огромният силикон. Благо никога не е харесвал такава визия - слама с бомби!. Чак се учудих като разбрах, че ходят, викам си, явно остарява и го влече. Ама ето, дал й е бързи инструкции за преобразяване, като е почнал с косата. Сега вече прилича на две от бившите му, тъмна коса и светли очи. Ще си я натъкми, както му харесва.

Нов бардак със стари ку,и няма как да се направи така че и писанията ви са в унисон с това.. Каквото и да прави, колкото и да плаща да и се споменава името няма как да стане това дето и се иска..

Защо всички миндили добиват визията на николета лозанова. При един и същи пластичен ходят

Абсолютно. Неразличима от Николета

Няма начин, Църната златка да не е станала блондинка. Но това не интересува абсолютно никого. Докато пишман журналистите ни занимават с отрепки, няма да имаме личност, която да заяви (със смяна на името на държавата): "За мен парите не са проблем. Спечелих достатъчно, да нахраня цяла Сърбия. Хората заслужават, заради подкрепата, която ми оказват"! Това каза Новак Джокович в Белград, когато откри ресторанта си, в който има отделно безплатно меню за бедни хора. Вярно в това меню няма черен хайвер, но всеки беден може, да се нахрани там.

Русата Златка стана брюнетка. То и гаджето й се боядисва гарван черно!

Браво, Злати! Страхотни сте с Благой.Нека завистливите душици се пукат от яд!!

Де пък ти!

какво човешко падение

Ей тази новина чаках цял ден! А на кого му пука и тя дали наистина се мисли за звезда?

..” дори когато работя “ . Какво работиш ???

себе си

Тези снимки са за медицински сайт по пластична хирургия ,а не за лайф...

Брюнетка, блондинка - Златка все е красива, но има отвратителен вкус за мъже.

Едва ли е красива, нещо повече отблъскваща е. Сега разбирам идеята за грозните манекенки по една по-предишна новина. Те са кльощави, грозни, излъчват лошо настроение, но това чудо тук е по-отблъскващо от тях.

Тоя все повече заприличва на Азис, нищо чудно и да го бодАТ тия коафьорите, а тая - все едно са сложили една бака с шпакловка и са я снимали... нищо естетично, нищо сексапилно.

А не, не е искала рърешение... сега как ще я различаваме от черната Златка?! Те в муцуните са еднакви, през еднин лекар и един калъп минават всички. Как ще познае Благой с коя си ляга, после той виновен

Сега Благо ще има оправдание: " - Ми не те познах." или " - Мислех, че си ти."

D ke

Божке как се уплаших

Кви са тия хора..пошльотина омръзна ми от чалгали и мазници

Защо Златка е различна на всяка снимка? Защо мъжете на снимките приличат на Кулагин? Какво по дяволите става тук...

Значи сега ще ти обясня, да не се терзаеш. Всичките от тъй наречения "хай-лайф" се познават отлично. Ходят по едни и същи предавания, по едни и същи чалготеки и някоя като започне да се трансформира в киборг и другите гледат. Ако стане успешно викат: "Аууууу Злати страхотен нос си си направила. Де това?" И тя като каже и юруш всички натам. Те затова са като клонирани - едни и същи изпилени носове, джуките и скулите с хиалурон, ботокс в челото, мигли от норка, даже макиажа им е еднакъв и го прави един и същ, някой като Колагенин

Господ си е събирач...

Русата Златка стана Николета

Реших да попитам как ще ги различаваме с НайЛон, но някой ме е изпреварил. Не, че човечеството ще загуби, ако не ги различава...

Клонингите атакуват...