17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лорд Евгений Минчев....който щеше да го излекува с ретроградни спомени...как се врътка манивелата на трамвая.

Горкия модератор-педераст, не може да преглътне, че нарекох шлюхата също педераст....

аполон-праскач и печелиш повече и дори имаш завидно творчество! гледай си кравите! можеи да си емигрант на запад!

Божее лекувай се хомофобията е болест.

Дима Балан и Филип Кирков работят вместе по проекте "Эвровизия". По едно време Дима кричить: - Ой, ой больно! Филип Киркоров отвечает: - Дима терпи, ты же мужчина....

Тук само педита поклонници шаркат!

Голубой! И наркоман !

Дима просто "артист". Им нужно лохматоя рука "продуцента".

Как го търпи жена му?!

Той жена гледа на телевизията!

Дима Биляна може и да е популярен в Руската федерация, да - прочетох, 14 милиона евро, необятен пазар и т.н, факт че извън Русия малцина подозират за неговото съществуване като изпълнител. Ето давам пример с Дуа Липа, косоварска албанка от Прищина, ама цял свят я знае, барабар с необятните американски, руски, европейски, китайски и прочее пазари. Правите ли разликата?

Дуа Липа е по-скоро англичанка (родена и израснала в Лондон), отколкото косоварска албанка. Вярно, че прекарва 2-3 години в Косово през ранните си тийнейджърски години, след което се завръща в Лондон, но тя си е със западен манталитет, култура и образование. Освен това зад нея са най-мощните световни продуценти. Откакто стана толкова популярна тя прекарва значителна част от времето си в LA, където също записва песните си... Дуа е пример, но не за този разговор...

Баш за този разговор е. Някакъв руски треторазряден изпълнител, явявал се два пъти на Евровизия и 1 път спечелил, говори за световна слава. Смешно е, затова дадох пример с произхождащата от малко Косово Дуа Липа - ето това е световна популярност и слава, а не да те знаят само защото те излъчват в родината

ДУА КОЙ ??? Ти сериозно ли?

Дуа Липа В момента е мега-звезда в САЩ и Западна Европа. Разбираемо, в България са популярни други имена от димитровградския лейбъл.

е то само сащ е важен за теб с бозите си и пропаДНАЛАТА МУЗИКА В БЪЛГАРИЯ! В РУСИЯ ИМАТ ЖЕСТОКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ,КОИТО СЪЩО ДОСТА ОФЕРТИ ПОЛУЧАВАТ ОТ ЗАПАДА!

тази дуа пък един талант предпочитам дима на 100000000 процента

много приятна музика и шоу прави! можеби е гей,но признавам привлича ме :-)

Тя и Лили Иванова е известна само у нас, но е звезда. Та и Дима Билан - може да не го знаят много извън Русия, но на него му е достатъчно да е звезда там.

Известна беше и в СССР!

Всеки западен мениджър от средно ниво дава мило и драго да стъпи на руския пазар. За нула време ще стане милионер. Много от музиката е руска без да знаете, че е такава. Пример: So long на MALFA. А името Максим Фадеев въобще може да не сте чували.

Гей или не гей: Дима Билан ответил на слухи о нетрадиционной ориентации 16 декабря 2019 15:20 Вот уже много лет Дима Билан остается одним из самых завидных российских холостяков. Нежелание говорить о своей личной жизни вызывает множество противоречивых слухов, и самый главный из них: Билан — гей.

Тази Руска пеперуда е популярен в минало време и от време на време прелита тук там.

спуква се от участия( гледах го и съм впечатлена) и печели доооста добре! ние сме за жалене!

Ко? Гей? Не мой да бъде! У правоверна рассея нема геюви! Еле пъ звездни. Геювити са само в ЕС и НАТУ.

Аз искам да го питам с как чисти тоя губер, дето си е сложил на пода?

СТРАХОТЕН СИ!

Туй не гу аресвам

Душко, лекувам тази болест по метода "клин, клин избива" - такъв клин ще ти набия, че ще видиш звезди посред бял ден и от "звездната ти болест" няма и помен да остане!

И аз съм болен от тежка болест - боли ма фара за твоята звездност, ма кой ли го боли за моята болка.

Каква "свездна болест"? Тоя си е чист неизвестен педал.

ГЛЕДАЙ МУ КОНЦЕРТИТЕ! ДОСТА Е ТАЛАНТЛИВ!!!!

Само в Русия някой световно неизвестен може да страда от завездна болест...

При парите, които правят в Русия, може, и още как. Там вътрешният пазар е толкова огромен, че "световнонеизвестните" живеят като царе. На такъв пазар би завидяла дори западна звезда. Това е и причината Западът да точи от векове зъбки за Русия - пазар за всичко, и то необятен.

ПОДКРЕПЯМ

средно добър поп изпълнител в Русия само от вътрешни участия и записи в студия изкарва между 6 и 12 милиона евро хонорар годишно.Този същият който не харесвам Дима Билан за 2018г. беше 5-ти в класацията с доход от 14 млн.евро .

Абсолютно вярно е това!