Рут Колева: Щастлива съм за първи път

Макар да е от хората, които рядко споделят лични моменти с приятелите и феновете си в социалната мрежа, Рут Колева все пак се осмели да разкрие какво се случва с нея именно в личния си профил във фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Рут Колева: Щастлива съм за първи път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рут, бъди жива и здрава. Това е съвсем нормално за българина!ЗАВИСТТА -ПОДЛОСТТА И ЗЛОБАТА ВИЛНЕЯТ КАТО МОРБИЛИ - ШАРКАТА ОТ КОЯТО СЕ ЗАРАЗЯВАШ И ОТ КИХАВИЦА!

много е неприятна,а и много си повярва!

Много се радвам, че си е намерила мъжки крокодил и я е направил щастлива. Не съм виждала певица с по-негативно излъчване.

Има готин глас и свежи парчета. Направи и доста за визията си , ама какво да се прави ... ген. Предпочитам да я слушам , а не да я гледам. Желая й успех и много любов : )

Съжалявам... преди да блесне с каквото и да било, стана известна с едни голи снимки тип "оргия" с една друга неприятна и известна бездарница и с къдравия чифтокопитен бозайник Бахаров. Докато толкова млади "таланти" блесват по този начин, моето мнение за тях ще е негативно.

Дреме им на тях за твоето мнение. Ти музика купуваш или дърпаш от нета? И това какви са в личният живот ги интересува само дребните душици. Те са известни с професионалните си успехи.

Е не мога да повярвам колко са жалки от дир.бг! Сталкваме хората във Фейсбук и публикуваме 10 реда "новини", базирани на техните статуси?! Това вече е дъното.

За първи път?! Колко жалко! Направо пропилян живот!

ГЪска!? Ей, аман от злобари и то неграмотни и прости!

Рут е страхотна млада бг певица, изслушайте например парчето й "Близо" и тогава комептирайте или идете на някой нейн концерт. Има и визия и стил и ГЛАС.

не ме кефи!

Само да кажа ,че Рут е единствената съвременна Бг певица чиито албум бих купил. Освен това е много лъчезарно и добро момиче.

Изключително злобни и неадекватни коментари.Хора, от злоба се погрознява.

А ти кой си-нещо и половина?Или нЯкъквец?

Рут е едно много интелигентно и талнтливо момиче за сведение на драскчите тук. От мене толкова.

Интелигентните хора по дефиниция имат богат речников запас и не използват турцизми като "бая". Също така странят от знаковото изписване на думи пък било то и социалните мрежи. Освен това стоят далеч от назидателният тон. Написаното от Рут е безсмислица само по себе си, опит да предоставиш информация криейки я в същото време.

Интелигентните хора, които си дефинирал/а ти говоря/пишат по този начин за да се изтъкнат сами по себе си колко са интелигентни и да парадират с това.Истински интелигентен човек в неформален разговор използва думи и изрази, които ГО КЕФЯТ.Защото не е нужно да се прави и да се изтъква.Дефиницията, дадена от тебе в неформална среда е за Парвеню-комплексар.Все пак Фейсбук не е Парламента.

да видиш пък втория път какво ще бъде- кеф!

смазала е катерицата

рут коригирай си носа ;)

А пък ти си присади мозък.

аман от платени ПР на разни никаквици ! коя е тази - уж певица, уж актриса - НИЩО И ПОЛОВИНА !

коя е пък тая?

Абе, що за име е това Рут, че и Колева? Как може да си кръстиш детето РУТ ???

Може би идва от темеРУТ ;). Не за мацката, а за родителите й.

света е пълен с болни мозъци ..въпроса също е как може да си кръстиш и детето Патрик,Давид,Ивон, Марая и т.н.

Бащата на Рут е Неделчо Колев щангиста - голям темерут е.

А ти как може да си толкова тъп/а?? Хората си кръщават децата така както им харесва.Ти си кръсти твоето/ите Вуна, Гуна,Пена,Цола,Вълчо,Гълъб или портокал даже ако искаш !!!