С новия си албум "Måneskin" показаха, че владеят до съвършенство изкуството на провокацията

Според италианския "Il Foglio" новата тава на бандата слага край на епохата на нейната невинност

Обратно в новината

Коментари - С новия си албум "Måneskin" показаха, че владеят до съвършенство изкуството на провокацията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ме кефят! Супер са! Изпяха If I can dream на Елвис много добре!

Музиката си им е супер!

на концерт на Алис Купър, сега през март ще ходя и на Манескин. Не знам тук хората на какво се възмущават, баща ми набор 54 въобще не се впечатлява и каза, че нищо ново шокиращо не предлагат Манескин, което старите муцуни вече да не са показали. какъв рок сте слушали не знам, но Фреди с прахосмукачката и късата пола явно сте го забравили.

Не. Не съм го забравил. Ама с прахосмукачка и и пола Фреди си беше мъж и се виждаше. Тези на снимката и без прахосмукачка не мога да разбера кой, какъв е.

Фреди М. е гей, всеизвестен факт. От Måneskin момичето е би, момчетата са хетеро. Явно ти е важно. Иначе, разбира се, е твое право да не харесваш визията или музиката им.

Педерастията по българските земи не е хич харесвана. Колкото и да се опитвате да ни я пробутвате, като я замаскирате с думичката "провокация".

Корените на рок и рок'н'рол музиката идват от Африка. Робите в Америка са изпълнявали африкански фолк песни и са свирели на импровизирани китари, които представлявали 1-2 опънати жици от конски косми на забити гвоздеи на бараките където са живеели. Първият по- известен блус китарист и музикант е Робърт Джонсън. След него Пък Бери е основоположника на рокендрола. Но Дидли пък слага началото на рока със своите рифове.

Измислени герои.

Много са яки. Изисква се огромна смелост да критикуваш обществото с поведението и музиката си. За тези от форума, които морализират - спазват ли десетте божи заповеди от раждането си ? Ако да, прекланям се пред тях. Ако не, коментарите целия форум са по-фалшиви и гейски от Manaskin.

Те не го критикуват, Димитре, а играят по свирката на поръчителите. Казали са им да носят грим и женски дрехи, носят. Ако искат да критикуват, да излязат като обикновено изглеждащи хора и да печелят овации с качествена музика и смислени текстове.

Имат много смислени текстове - италианските им балади, но в САЩ се котира "порнографията" и затова новите им клипове са все в този дух.

Изпитвамсамо погнуса, че такива хора са известните, успелите, определящи свят като в извратените им желания. И този свят се изгражда. Докато не ги гръмнат като джон Ленън, защото се самозабравят

Мен вече ме е срам да се нарека музикант. Трябва да намеря някакво друго наименование на това, което правя, иначе ще ме приравняват с тези ......и много други като тях. Сега всеки втори неграмотник е музикант, че и композитор ..........

Дрогирани, нечистоплътни, бездарни педеруги.

Тоест нищо ново от 80 -те и 90-те години на глем рок и рок сцената:)

През 80-90 те имаше музика и то запомняща се. Тези са толкова скучно-тъпи, че след 10 години никой няма да се сеща, че ги е имало.

Така мислиш, защото вероятно си от по-старо поколение. Всяка музика е запомняща се и по-добра за хората израстнали с конкретната музика . Например по-старте поколенията, свикнали с музика от 30-40-те г., са категоризирали музиката от 70-80 г по същия начин както ние категоризираме тия сегашните новоюзлюпените - ретрогадна , упадъчна , без стойност. А новото поколение в момента, гледа с насмешка и бърчи нос на тези групи от нашата младодст, които ние считаме за запомнящи и стойностни. Работя с тинейджъри - наблюдението ми е от първа ръка. Разбира се има и тясна ниша от млади хора, които си падат по стари неща, но те са ниша, субкултура. Тука не говоря вече за професионалистите от музикалния бизнес и професионалните музиканти, които гледат от друг , съвсем различен ъгъл, и на старата музика, и на това което се бълва в момента .

Гейтак-хеви джендър-хард-рок, уха!

Аз не виждам разлика с Мотли Крю, Алис Купър, Девид Бауи и Кис и всички останали глем рокаджии от периода им 70 и 80 години

Всички дето изреждаш преди да се правят на клоуни са МУЗИКАНТИ. Тия са просто смешни клоунчета.

Тука се възмущават главно на визията им - аз сравнявам визия. И какво означава "музиканти"? Хора с музикално образование? Щото от изброените рокадджии, които класираш като по-музиканти от тия модерните, колко имат музикално образование ? До колко един класически музикант , класифицира самоуките рокаджии като музикати. Всичко е относително, а ти гледаш твърде субективно на материята, щото имаш лични предпочитания.

-Аматьори....

Вече няма музиканти, има дигитално обработена псевдо - музика и хленчещи или виещи на умряло джендъри. Рока умря, да живее рока.

Нищо ново под слънцето.Всяко поколение си има едни такива,които да”шокират”.Преди беше Мерилин Менсън.Преди него беше Алис Купър……..и така.

Поредната тъпня, която се представя на малоумниците като чудо невиждано... Некадърници пълни!

Отначало ги харесвах, старите им хитове, победата в конкурса Евровизия....но след това решиха да " се правят на интересни",може би не точно те решиха ,а новият им продуцент, но....за мен вървят надолу въпреки голямата реклама

Отвратителни некадърни гейове и травестити!

Така е, поне това могат. Защото друго изкуство не владеят :)

Пишете за тия елементи от задвижването на велосипед през ден? Кого го интересува?

Като не могат да го докарат от музика...

Тия ги рекламират по радио 1 рок... Чисто са си за вероника или веселина... Минали са покрай рока...

И тия се изпедериха. Егати помиярщината. Музиката им е добра но не и тези простотии.

И музиката им не става вече. Старите им хитове преди Евровизия, наистина са добри, но след това....