С позиция срещу насилието "Пепси България" прекрати договора си с Тото

Причината е интервюто на изпълнителя с Тити Папазов, в което баскетболният треньор разказа как е отрязал косата на бивше гадже

Обратно в новината

Коментари - С позиция срещу насилието "Пепси България" прекрати договора си с Тото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление ще има доста повече насилени и контролирани жени от така наречените ред пил движение в България, които се прокламират от канала на Георги Шишков, Стан и Никола(по-конкретно от Станислав Чакъров) и един друг подкаст, които рекламира изневери, контрол над жената и други действия на има 10 от 10 подкаст. Докато някои институции не се включат не ни чака нищо добро.

Аре заминавай си за Враца. Между другото много ти личеше селянията.

Тото, не се притеснявай. Ще те уредя в Германия да караш по 200-300 пакета, да се научиш на труд, малоумник.

И ся като завалят едни закани - едните ще купуват всичко, което "Пепси" произвежда, другите няма да купят нищо повече. Аз пък да питам: кой нормален и уважаващ себе си човек би ял и/или пил каквото и да е от "Пепси", "Кока Кола", "Нестле" и т.н.? Да си плащаш да те тровят...

Тото ще играе спорт тото

Кое е абсурдно? Това , че прави интервюта със сводници и насилници? Това, че те се хвалят и стават герои в очите на младежите ? Това, че всичко това е платено , за да покаже разпада на обществото, а Тото ли е, Йото ли е ни разказва как и с какво искал децата му да го запомнят? Има си граници , за да си публична личност и цена! Сега, нека вземе рестото …

Не съм фен нито на Тото нито на Тити Папазов, но тези обвинения са абсурдни, сатанистите определят кое е насилие и кое не (не говорим за истинските случаи на насилие) тото се бил смял, я си спомнете през живота си не сте ли се засмивали поне веднъж за някаква подобна ситуация някой като ви е разказвал?... Кво излиза, че и вие сте насилници. Всичко е лов на вещици за неудобните на деня

Не е лесно ,да си "V I P"....макар и набеден...!?!? Единият "хленчещ мухльо" ,другият самовнушаващ си,че е "авторитет"...!!!!!!!!!!!!

А ти кой беше?

Това, завистта, е наистина най-характерната българска черта и ако можеше някак, трябваше в герба да се вплете. Тото се оказа по-виновен от виновника за цялата шумотевица. Единствената му вина е, че е дал трибуна на това недоразумение Тити Папазов (тоя вече няма категория, по която да не ми е станал противен). Но дайте да убием посредника сега, защото някак подозрително лесно му се получават нещата и явно живее щастлив живот, което за нашия ганьовски манталитет, е крайно неприемливо. Отвратителен и мижитуркав народец сме си и това си е.

Много си зле! Водещият води предаването, той е отговорен, а този Тото ( егати смешното име ) се хили като малоумен на някаква тъпня! Поне да замълчи, да направи коментар, че това не е Ок, а той се хили.... да се скрива и повече да не се показва, и без това е пълен смотаняк, не го ли виждаш, пълен убитак!

...напълно съм съгласен с теб...

Много дрсзнещ брадат педал, ше ядоса някой скоро и ше ходи на оздравителни процедури хаха

Тото ли си , Йото ли си, стига с тези велики интервюта! Гледай си песните и не се пъхай навсякъде! Вземи си поука и не се занимавай повече с глупостите които правеше ! То не бяха излиянията на Тити, то не бяха тъпите изказвания на Киро Брейка , който е доказан … до-ка-зан сводник! То не беше Ванко 1 , съден за сводничество и лежал в затвора, с което се гордее… Тези ли са хората, които ще бъдат пример за Доминик и дъщеря ти, а? Мисли за това и си гледай песните!

Ами тези от "Tullamore Dew" изхвтрлиха ли този МАРГИНАЛЕН ТИП - ТОТО ? Ако ТОТО е още поддържан от Tullamore Dew", аз спирам да пия уискито им. !!!

То па едно уиски ....

Всичко това е в резултат на евроатлантическата джендър идеология. Както зачестилите престъпления - в резултат на проникването на западната "култура" тук, така и даването на трибуна за пробутване на истамбулската конвенция. Всичко лошо дойде от запад. Никаква култура, никакви морални и човешки ценности. Простотия, чалгия, всичките нашарени като затворници, дрогирани ... отврат.

За жалост не е само западът, на изток нещата не са по-добре само имената са други. Света се е побъркал.

До какво води употребата на безалкохолно за туй ,натискайте' на ракия

Добре дошли в Европа …

Да този е виновен, че се разсмя просташки, но истински виновният Тити- това нещо дето е емоционално нестабилно същество, защо никой не го закача.Колко пъти този мухъл нарушаваше правилата за движение и никой не му казваше нищо.А такива като тоя Тото го канят да дава интервюта.Кога ще разберете, че тези хора трябва да се изолират от обществото, а не да ги каните насам натам и да ги правите известни.Защото всеки който ги кани в подкасти и какво ли не и той е отговорен да прави такива хора популярни.Щом искате хора насилници, неспазващи закони и всеко друго да са пример в обществото- канете ги. но накрая и вие ще пострадате от тях.Както пострада Тото, заради решението си да покани този неприятен тип Тити.

Падевие и лицемерие! Повече няма да докосна нищо на Пепси

Тото си е просто селско момче, но това е вече прекалено.

тва е удар срещу нашта сиганската опшност

Правопис …

Сарказъм бате. Do you feel it?

Тоя Тото май не става, един път се лигавеше в една телевизия, лягаше по диваните и хората около телевизора всички възкликнаха "я гледайте какво леке"

След дъжд - качулка. Потресаваща работа, досега толкова месеце къде спаха "zagrivenite" Пепси, Тото, зрителите на YouTube канала и т.н., а за самият Тити дори не ми се повдига темата.

ей, два дена я държите тая реклама на Пепси. Поне сложете отдолу знака за платена реклама. На гърба на Тото и на пострадалото момиче, чааааколите кражат.

Бойкот на джендерските компании! В Щатите пиячите на бира сринаха Будвайзер заради реклама с трансджендер. На Пепси и досега им избягвах наблъсканата със захар химия. Отсега нататък приключвам с тях.

Който не се сети, той не изкоментира и не “яхна вълната”.. А къде бяха ВСИЧКИ, когато излезе интервюто преди месеци?! Къде бяха да оплюят извършителя и това предаване, че му даде трибуна. Къде?! Като се обърне колата - пътища много. Не гледах това интервю - не можах да издържа и 2 минути неадекватния тити. Не вземам страна и не съм адвокат на водещия. Но е много удобно да го обявим за жертвено животно, нали?! Вместо да се фокусира вниманието върху истинския горд извършител.. Както всичко останало - като развяваш някой за лошия, истинския лош винаги се измъква по-чист от сълза…

Т.е. историята е на няколкко месеца, но тогава не виждахме проблем и дори ни беше забавно, но в духа на новото време вече не ни харесва. Е...ати лицемерите! А с къв акъл са наливали пари в този мишок е отделна тема ...

А има ли още дето да кихат манги на тоя изрод Тото Ако има бързо да се изнасят щото ше ги ядат комарите

Тити горкия този фъфльо дето нищо не му се разбира като цвили и тои гадже имал завалията момичето е било на 16и е било простичко сигурно ама навреме сее осъзнала и му е изневерила ами нормално е тити да се види в огледалото че не прилича на нищо

Живеем в някакъв много зле написан филм. Вие осъзнавате ли с какви простотии ви отвличат вниманието? Някакво интервю от преди не знам си колко време, в което участват двама лум-пени и това го навързват със ситуация в наши дни, вменявайки вина на лум-пените. Разбирате ли наистина в какви абсурдни реалности се опитват да ни поставят и ако хората ги приемат, да докарат следващите още по абсурдни...

Приятел, ако Тити Папазов беше остригал майка ти преди 25 години дали пак щеше дапишеш тези глупости. Насилника си е насилник, независимо от времето в което живее...

По тази логика и ти в трети клас си дръпна за косата някоя съученичка...съд за такива изверги като теб

Верни ли си толкова зле или ти плащат. Егати насилника :)))

Има огромна разлика в това как ще представиш една история, била тя и преди 25-30 години. Едно е да се хилиш като олигофрен и след толкова години на случилото се. И съвсем друго е като я разказваш да изразиш съжаление от извършеното. В първия случай излиза, че като човек и емоция ти нямаш никакво развитие, а в другия се вижда израстване и осъзнатост. Всички са били млади и вероятността да са правили глупости е голяма. Въпросът е как си се развил след това. Все пак ти ще си този, който ще възпитава следващото поколение. А на какво ще го научиш, зависи от твоята ценностна система.

Може да е станал такъв от Пепсито ;~)

Куадрант Бевъриджис" АД се ангажира да "подкрепя общество, основано на взаимно уважение и съпричастност А тая като се е евала и изневерявала дали е показала взаимно уважение ??

Не съм запознат, Тити или Тото е остригал някой?! И защо го отнася тотото?

Всичко хубаво, ама защо чакаха пет месеца. Сега им пречи на имиджа, ама иначе не им пука за обръснато момиче. Лицемерие.

Човек трябва да има позиция и мнение. Като водещ, без да влиза в спор, е можело да изрази мнение, че това не е нещо, с което един мъж да се гордее и че каквото и да ни се случва има различни начини да реагираме на дадените ситуации. Не смятам, че някой го обвинява, че е насилник, а просто, че не е изразил позиция.

Не ме трийте нещастници!!! КУР за Тотка!!!

Тити папазов е боклук, малка мутричка стил от 90те. Тоя не го понасям от поне 20 г. Ккаво ми го префърцунвате и хвалите тоя боклук? Вие е бил утрепка тоя убитак. Сега видяхте ли истината? Разбрахте ли го що за стока е? Още ли му се кефите? А и тоя тупан тото си намери майстора сега. И тоя никогабне съм го харесвал. Някакси вътешно си имам инстинкт, който ми поддказва, че тоя е тупан. А народа му се кефил ли? Кефете се. Видяхте го, сега почва да увърта и усуква и да бие отбой. Най вероятно ще му се раззмине, българина има къса памет.

А ти що за стока си?.... Само господ може да съди, и всички сатанистите които се възползват от ситуацията и се опитват да изкарат насилник всеки който им е неудобен ще си получат заслуженото, за мислете се вие от деца не сте ли наранява ли никой, било то физически или психически

Да, имало е такива случки, ама къде са били възрастните тогава да обяснат кое е добро, кое е лошо, кое е правилно, кое не.... Така се възпитава, ако не знаеш...

Късно се сетихте че и той като Слави профанизира нацията.

Не го разбирам този тото не ми е любимец ноооо защо го налазиха та той води интервю какво можеше да направи да накара тити да падне на колене тити си е виновен това е свободата на журналистиката в България

Точно така, води интервю. При това обикаля страната с тия интервюта. Като водещ и собственик на такава продукция си длъжен да имаш позиция, особено като плащаш да ти гостуват. А не да се лендзиш като путка, докато ти разправят как са се гаврили с някой. Един път не е излезнал да води с ясна позиция и да каже на госта - Абе брат не си прав, винаги лиже задници и се смее и вика - да, да така е

Това явно е идеологията на гуруто му Славчо, която той прилага.

е фабрика за отрови избила десетки милиони по света. Само истински идиот може да си сътрудничи с глобални убийци!

тъпака този Тото, как се нахендри сам. Ма човек квото сам си направи...

Никога не е късно да станеш за резил. Тото не е лошо момче, ама мамино синче и сега ще трябва да се научи, че парите са важни, но не са всичко.

Кенсъл културата навлиза от Америка-та с пълна сила, което не е задължително да е добре. Не го знам тоя Тото що за птица е, но поне се е извинил човекът. Изобщо нямам затруднения да си представя, че примерно 99% от депутатите ни (или местните шефове на компании като Пепси) биха се позасмяли на историята на Тити, ако бяха в публиката на подкаста. Тук промлемът не е в Тото или в частност на депутатите, а на десетилетия сбъркано образование и сбъркани обществени ценности, чалга култура и т.н.

Как така изчисли за 99% от депутатите, че ще се хилят. Дай пример кои двама-трима няма да се смеят.

Не разбирам защо за ТоТо коментирате а не з а. ТИТИ.

Браво..Тото е нагаждач

Крайно време беше, сем не работи, не разбират мисията си, дано поне спонсорите да знаят, ама хората плащат и гледат едно и също като хамстер на колело.

Да турнат жигосаната корвета зааралийска на неговото място....

никаква позиция, а чист пияр.

Пия само мъжко семе,като всички еврогеюве,одобрени от Посолството...

Не пия нито химиите на Пепрси,нито ла.ната на Кока Кола!!Пича се е спасилот едни боклучави гадости!!

Чудесна новина за дегенерата Тото!

Тото Тъпото. Не всичко е пари, Тото! Сега разбра ли го?!

Това е рекламата в България – рапъри, които се хилят на насилието, Криско рекламира Хазарт, Стоичков + Рачков = и те хазарт, Дара + силикон – мобилни телефони …. Следват Николета Лозанова, някаква си Джеферович … най-гнусното от гнусното. Пълна и всеобща гадост, на които рекламните агенции плащат стотици хиляди, за да промиват съзнанието на публиката ….

Прав си, мен лично ме е срам като видя нашите спортисти с тениски на Ефбет и всичките ни спортни съоръжения облечени в реклами за хазарт. Разбирам реклама на спортни марки като Nike, Adidas и т.н но хазарт??? Това е като спортистите през 80те с тениски на Marlboro и Winston. Играем спорт а рекламираме убийство…