Съдът отхвърли едно от секс обвиненията срещу Харви Уайнстийн

Приеха аргументите на защитата, че обвинението е за случай от май 2010 г., от което е минало твърде много време и е извън давност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От една страна даването на роля срещу секс наистина си е лоша практика. Но да се облечеш предизвикателно, да флиртуваш, да правиш намеци че си ок с тази сделка - секс срещу роля, да се качиш в хотелската му стая - вместо да се видите в лобито на хотела му примерно и накрая да го съдиш за изнасилване е лов на вещици!

Абе аз не бих се качила дама в хотелската стая на мъж, освен ако не съм преценила че съм готова да спя с него Винаги са можели да се срещнат с него на рецепцията на хотела му. Катрин Деньов им го каза направо като започна тази история че всеки знае за какво става въпрос и всеки сам преценява докъде е готов да стигне.

Те са му се натискали, а сега го обвиняват...

Те по всички ще го оправдаят, ами му съсипаха здравето и бизнеса покрай всичкото. И с Кевин Спейси същата история...

Спиш с някой за да вземеш роля и после го обвиняваш в изнасилване. ААко ме питаш мене те са му се натискали, и сега го обвиняват.

"опит за склоняване към интимни ласки" - откога свалките са престъпление?

Откога да опиташ да "склониш към интимни ласки" е престъпление? Особено като си приел. Ама после си си "променил решението". От женските само мурвенски номера може да очаква човек.

много ми е интересно, тия дето са спали с него и после са взимали роли и огромни пари, ще си признаят ли?

Има нещо гнило в това “ми ту”! Все си мисля, че заради разни остарели и отхвърлени лигли от Холивуд истински малтретираните жени остават на заден план! Ама винаги е така намесят ли се парите! И става въпрос за много пари!

На евреина му взеха ПРОДУЦЕНТСКИЯ БИЗНЕС. Става въпрос за много ПАРИ, не за ебане. По подобен начин спряха евреина Строс Кан, чрез черна камериерка в хотел, да стане Глава на Международния Валутен Фонд. И пиша "евреи" за да е ясно, че дори на такива богати и влиятелни евреи не е простено....когато става въпрос за ГОЛЕМИТЕ ПАРИ.

Тая съдийка и нея ще я сготвят май. Честността и здравият разум напоследък не се котират високо.

Натискали са му се за роли, а сега когато са одъртели и огладнели и никой не ги търси за нищо го съдят.

Дедо ви Харви, пак ще лупка скоро.