Съдия нареди на Лейди Гага да не плаща награда на жена, върнала откраднатите й кучета

Макбрайд не може да претендира за парите, тъй като ролята й при връщането на кучетата на звездата е довело до присъда за получаване на крадени стоки

Обратно в новината

Коментари - Съдия нареди на Лейди Гага да не плаща награда на жена, върнала откраднатите й кучета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми е по-интересно дали след тая случка с похищението на кучетата, и после преебавката с неплащането - смее ли вече да си извежда кучетата, както и да се разхожда навън тя самата?

Най-вероятно да , дори по-спокойно ще ѝ е от преди, щото айдуците вече ще знаят , че номера не минава при нея и кинти нема да видят...А , ако си мислиш , че някой ще тръгне да речем трови песовете или да я напада нея и тва няа да стане , щото тука мотивът е пари ..:))

Стар номер на българската мафия от 90те! Крадяха коли, криеха ги в някой селски гараж, и срещу възнаграждение ги връщаха! Казваха на собственика, че да открият колата им коствало около 3000 DM

Поне не са настъпили пчела!

на снимката, умишлено или не, прилича на ейми уайнхаус . и лена нарочно се потдържа естествена (грозновата) за да си мислят хората, че е умна

Аз нещата ги разбирам така - мулето претендира, че след като е прекарало стоката, не са му изплатили обезщетението. То е ясно за какво е била цялата работа, ама че и наглост! Ако имах правомощия щях да я осъдя тая съучастничка пет дена да я разхождат на каишка и да я карат да лае през час - а, да - и да яде от купичка на земята. Ако беше друго - крадците да са се уплашили и да са изхвърлили животните, а тя да ги е намерила - окей! Но пр това положение - да се радва, че не е в затвора!

Поуката е квот си намерите си е ваше. Никога нищо не врщайте.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами===----- https://urlis.net/biocom

500000 долара за 2 песа? Африка, Азия, емигранти, проблеми ..... Част от света е полудял, или е преял .....

Евала на Гагата. Добре ги е врътнала за да си върне песчетата!

Гага добре го лига Ви и върти!

Случаят няма значение, ама колко академички /тъпанрки/ съм си бил на Гага - не е истина!

Требва да си много повреден за да люскаш чикий на това. То със грим па си е грозно кат смъртта пък да не ти се случва да му попадаш без грим.

Никой не го интересува това.

Ако Лейди Гага е решила да обещае възнаграждение без въпроси е малко неспортсненско да не го спази. Още самото начало трябва да се е досещала, че най-вероятно ще го върне някой от извършителите... Освен ако не си е направила пъклен план с такова обещание да прилъже извършителя.

Разбирам кадците са се договорили с някой който не е участвал в обира да вземе парите и да си ги разделят.Този някой трябва да е щастлив ако не е обвинен като участник в престъпна група.