Сагата на Деп и Хърд продължава в понеделник

Трудно е да се предрече кой ще спечели съдебната битка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обществено-полезен труд и за двамата, от съда.За притежание на наркотици. Все още има такива дето са нелегални. Много излезе на процеса за това. И после ще гледаме продължение на сагата, В оранжеви дрехи.

lu4ka

Тъпанари! Няма такова нещо " истрионично разстройство на личността".

Не е задължително на всяка цена единия да плаща на другия, може и нито един от исковете да не бъде удовлетворен.

На страната на Джони съм естествено, но има нещо което ме притесняма приятелството му с Мерелин Менсън..брррр...плаши

Ако някой от твоите приятели изведнъж се окаже насилник или убиец, това прави ли те автоматично и теб такъв? Понякога се оказва, че почти нищо не знаем и за най-близките си.

Менсън е явен Сатанис и не като слух

Живото предаване на процеса от съда е по-интересно от всички серии на Дързост и красота взети заедно.

Много грозна тая , Джони как я е харесал? Грозна и гадна

Като по-млада беше супер готина.

Защо изпускате най-странното нещо на Амбърчето? Тя се била изтропала в леглото на Джонката. Таа си е бая луда

Насрала се е на *ура му ли?

Като по-млада беше супер готина.

Да, и малко тенденциозно написана статия. Деп има социална тревожност и заеква, затова може да се е сторил малко странен на аудиторията. И в стари интервюта също заеква. Задължително ли е винаги да гледа в очите?! Малтретиран човек от срам не гледа в очите. А Амбър, точно обратното - постоянно гледаше към съдебните заседатели, за да им види реакциите, когато говори. И никъде не се споменава л*ното, което тя му е сложила в леглото... Видно е, че авторът на статията не следи изкъсо процеса, а е навързал текста надве-натри.

Само една проста,селска,тъпа тиква може да насърчава и да подкрепя домашното насилие! Говоря за отвратителните коментари публикувани тук. А към статията....мисля,че това е един отвратителен цирк на двама откачалници и незнам защо изобщо ни занимават с отвратителния им живот. Голям праз,че той бил известен актьор и тя незннам си каква.Като са л...на ...ние не сме длъжни да им гледаме сеира!!!

Ами като не ви интересува, какво седите тук и коментирате... Луди хора

Ами ние ще коментираме където и каквото си поискаме!

Тия двамата са чисти българи - ще преебат себе си, но по-важно е да прецакат другарчето си.

Според мен взаимно си правят реклама.

Тая била казала на Карибския пипат, кой ще ти повярва, че те бие жена? Рядък боклук е тая Амбър. Заби посредното пиронче в ковчега на курвите използвачки и крадли от Ми Ту.

Дали им плащат за този сериал :)))

Каква е тази съдебна система и правосъдие, където събрани от кол и въже психопати трябва да решават кой е виновен. Всичко е толкова субективно в човешкото възприятие и отношение и доказателство било ,,впечатлението,, , защото деп не гледал в очите заседателите. Вижда се и в амер. Риалити, напр. съдия джуди, където главният довод са думите на съдията,, не вярвам, не е възможно,,

Какво му харесват жените на Джони Деп и до сега не мога да проумея. Прилича на латинос и въобще не е сексапилен, лицето му е пълно с неравности.

Може и да не е хубав, но едната гола красота не е достатъчна да те привлече или пък да ге задържи. Джони е харизматичен, забавен, интелигентен. В Карибски пирати не играе, той е себе си там. И въпреки всичко има загадъчно и счупено там, което привлича жените като магнит. Трябва, обаче да знаете, че човек, който преминава през такъв тежък процес, неминуемо погрознява, защото му се налага отново и отново да преживява ужасите, спомняйки си ги и разказвайки ги по задължение. Мъката оставя отпечатъка си. Амбър затова не е мръднала, защото няма какво да преживява отново.

Ти си ненормално същество!

Мерси! В един свят където ненормалното е норма, да си ненормален чест.

Не,ч е нещо , но Амбър ти изглежда, че не е мръднала, защото списъкът с козметични процедери и корекции по лицето й надхвърля 200 хил. долара по техни тарифи :) Но ако се загледаш в стари и нови снимки , не само, че е мръднала в нос, устни, брадичка, контур на челюстта, ами и направо се е изкривила с тия импланти на скулите, дето последно ги е пляснала - изглежда перманентно бошунирана.

До бръмчалката. Аз нямах предвид хирургическите интервенции, а мъката, която се отпечатва на лицето на човека и изменя чертите му. По лицето на тази психопатка няма и следа от травматични преживявания, а единствено злоба. Btw дори естехичната хирургия не е в състояние да прикрие покрусата, която човек е преживял и в тази връзка искрено съчувствам на Джони. Благодаря ти за подкрепата.

Абсолютно точно! Делото е особено важно, защото в случай, че Деп спечели, ще разтърси из основи обществените нагласи спрямо домашното насилие, в което обичайно насилникът е мъж, а жертвата е жена. Но насилникът може да бъде и Жена! На който не му е интересно, да не гледа.

Скейтърке съгласна съм за Деп, много готин...и харизматичен мъж....и явно и адвокаткта му е хлътнала;)..но за Амбър Хърд не си права, много съсипана изглежда и го преживява ти си пристрастна...

Да, бе, направо много "съсипана" изглежда Амбър - това е от алкохола, наркотиците и пластиките.

Може да го играе съсипана, но не й се получава.

сапунки,сапунки!Като в сладникав сериал!

Не е плакала, а е имитирала плач, без сълзи с рязка артистична смяна на гримаси, търсела е зрителен контакт със съдията с цел одобрение на историите и, понеже се чувства несигурна

Браво Джони, трябва да се сложи край на изнудваческите обвинения за пари от алчни коври, които разрушават живота и репутацията на човек.

Курва срещу Педераст Накрая виновен ще се окаже съседа

Малко го е била .... Щом не й е извъртял един и да я паркира , малко му е било .