17-11-2017 20-11-2018

Коментари

циганка с късмет

Много хитра, добре го забърса тоя грозноватия милиардер. То са ваканции, то е висша мода ... Доста пошла и безкласна, селска Мексиканка. Но с толкова пари може и филмите да си финансира и всичко...така че ще гледаме още 20-30 години колко е "секси". Между другото, парите на мъжа й идват от големи сделки с Френското правителство от 70те - 80те години...от бащата му.

Салма има над $300млн, мислиш ли, че и пука много за парите му?

Виж сега, колкото и да изкарват сами парите си, жената е свикнала и предпочита да харчи тези на мъжа си.:)

Богиня? Къси крака, къси ръце, пластмасови гърди и посредствена актриса омъжена за грозноват милиардер.

Така е, но има красиво лице и много свежо, младее. Хубава кожа е това. Все пак лицето и излъчването на човек са най-важни. Може да имаш перфектната фигура и пропорции, ръст и т.н. , но ако лицето ти е грозно или нямаш никакво излъчване - какво от това. Най-добрата комбинация е хубаво лице, хубава фигура и добър ръст. Но такива жени са единици и обикновено практикуват професията модел.

Е нямам такива проблеми с брака, както Пино през 2011г Всъщност нямам и брак, заради нямане на необходимите пари.

Вижда я разхвърляна само на снимки в нет-а.Неубедително за ролята на примерната мама. Но имала си, жената, използвала го.

Много цица, много нещо! И затова само нея рекламира, егати изчекнатите пози...

Всичко си има- и пазвата и пазва и ханша и си го бива. Екстра е!

ТАЗИ Е БИЛА НЕЩО ПРЕДИ 25 30 ГОДИНИ. СЕГА Е БАБИЧОС С ГРИМ И ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ

Коментирате тази жена: https://www.youtube.com/watch?v=y1Kn51pMm5o Това е класика, да проявим уважение. И сега е хубава... Замислих се за хубавата Елена, за Парис и Хектор - ами те отдавна са мумии, какво да ги обсъждаме...

Не я бъркай с нашите чалгарки,които са изкуствени и като на конвейр правени.Приемете,че има красиви и сексапилни жени по природа и не всяка е к--ва.

Не българска, а латино силиконка.

A ти, нито тогава, нито сега.

Не разбра, че на метър и петдесе не се слага толкова кила силикон. Иначе грешка няма в сделката с милиардера. Много хитър ход.

Салама Ми Хайек.....

Във филма веждите и мустаците естествени ли са или добавени? Почитател съм на естествени жени♥️♥️♥️

Естествени са.Бръсненето ги е накарало да избуят,а след снимките си има технология, която ги е премахнала . Със сигурност огромните средства за тази процедура я плаща фирмата и е с предварителен договор.

Тези прасенца да се бяха опрели в моето дърво...

DIR-а, вижте си заглавието. То бива неграмотност, бива ама.... Вие трябва да се борите с неграмотността, а не да я налагате.

За тия години си е в страхотна форма. Много млади кифли може да и завидят. Жена с класа, пламенна, красива и добра актриса. Да е жива и здрава. Не бих и простил :)

За годините изглежда мн добр..иначе ,късокрака , трътлеста мексиканка с големи цици и с две роли в киното !

Ти пък понеже си много хубав и сигурно си Ален Делон. Айде у лево!

е много красива жена. Закръглена и женствена.