Салма Хайек: Не, не съм си слагала силикон, гърдите ми се уголемиха през менопаузата

"Не обвинявам хората за мнението им, бюстът ми наистина бе по-малък, както между другото и останалата част от тялото ми, но с остаряването нещата се промениха", призна актрисата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаем как се уголемява бюста на бабите - порастват им чак до коленете!

Що е то дърто, дребно, талантливо и ебливо? Абе още й се точат, това с циците и менопаузата си е направо рекламен трик. Тази кака може още цял полк да отрака. В бройката спадат и съпругите на офицерите. Нищо, дошло само в ръцете ти, не трябва да се отказва!

Хората са доста глупави като цяло.

Не вярвам докато не видя двете доказателства.

Сбръчкани и увиснали. Само хора с отклонения биха им се зарадвали.

Много ги обичам когато са в менопауза. Същински тигрици...

Катерицата проскубана ли е или е загладила косъма?

Само при прием на хорманални препарати гърдите стават огромни. След пластични интервенции също хахах В менопаузата хормоните намаляват драстично, естрогенът намалява, така, че е невъзможно гърдите да се увеличат с 6 размера, особено при слаба телесна маса. Вервайте си!

Глупости

Вярно е. И моите пораснаха. Може би и защото качих килца...

Изхвърли си дипломата и неприпарвай до пациенти! Много си зле!

Минавам през това, о, пораснаха и още как, но и килограмите нараснаха - точно, както и Салма твърди. Така че, моля, моля, помислете отново.

Хайде, хайде - така разправят всички. Спомняме си, че преди нямаше никакви. Пък сега изведнъж станаха по-големи от дини? Много дълга серия от менопаузи ще да е била.

Това съм го забелязал при много жени. И не ми е ясно, защо постоянно трябва да плюете!?

Плюе се, за да има смазка, ако не знаеш...

Да бе, тея ги разказвай на баба ти!

Я не се бъзикайте с любимата ни класна. Само тя и никоя друга! С какво нетърпение влязохме в час вчера, само да знаете-е....Чрез наука към сполука, ако си намериш пролука.

Има готин мъж, който при това е и един от петте най-богати французи. Симпатична е, но красотата и таланта и са посредствени.

Готин, готин ... колко да е готин, като е голям грозник. Но явно е финансово готин, според Анчето

Богат мъж не е равно на готин, освен за златотърсачките. Вярваме че Салвадор го е взела само защото е готин, а не богат...

Аргасвам я тъс кака и окото ми не мига

Пластиките по нея и от космоса се виждат. Хиалурон и ботокс в лицето има тонове. А бюстът определено няма как да стане толкова огромен дори при 100 кила отгоре. Каката лъже като цига... пардон ромка, но тя и на такава мяза

Прецедент при жените с менопауза!

Всички жени да бяха като теб през менупаузта. А те стават на чушки.

по надолу ще прочетете как комплексари онанисти плюят по една красива жена

На мене па уят ми се удължи- сега ми е 32,5 сантима.

Топките са, пич, объркал си се! Трябва ти лекар, че не е много за хвалене.

Хаххахахахахахахахахха

Права е жената. Като знаеш, че остаряването не е във властта и волята ти, нямаш друг избор, освен да го приемеш. "Да остарееш е привилегия, отказана на мнозина".

А. Те щото преди менопаузата и бяха малки.

А на мен ми порасна патката като се пенсионирах:)))

Стара риба нема, има свежа и такава с потънали очи! Тая, е от първия вид. Некои му викат ,,гледана жена". Ха бакалъм, че имам една неотложна работа!

Прекрасна жена, дори и на тази възраст ! Господ здраве да и дава !

Абе, убавото си остава убаво и като остарее. Навремето кат бех на 20, колко чикии е отнесла на оня танц в от "Здрач до зори".... И сега като я гледам, пак не бих я пропуснал.

Първоначално се чудех дали е възможно в перименопаузата да ти пораснат гърдите, но после се сетих за приятелката ми, която до към 40 беше плоска като дъска и изведнъж напълни деколтето.

Явно е намерила някой, който и ги мачка и разтрива, както трябва....

ооох на баткоо! вътри!! вътри целия сух! как ще пищи като малко котенце като се заровя кат прасе в тия тикви!

А на мъжете като качат тегло, пораства ли им мъжката гордост? Щото моята не е (още).

Wвеличава се диаметъра, по плътен е, но и по-къс - може да се скрият 2-3 см в тлъстинките, при наднормено тегло. При голяма затлъстяване направо се скрива, отделно отгоре пада увиснал корем като престилка :)

Тези 2-3 см, в какво състояние? Нормално или възбудено? За един приятел питам.

ужас! Мноо гадно. Не си представям секса с такъв.

Ще повърна, мазните дебелаци значи освен залоена кожа, смрад, плешивост имали и микро чурка .Пази Боже,мухахахха След менопауза гърдите винаги нарастват,защото мастната тъкан рязко се увеличава. За тъпунгерите,които хал хабер си нямат, другото е че има излишък на тестостерон често,зарадинсилно редуцирания естроген,което вдига либидото Смазка няма,ама проблема се решава с гъбичка от аптеката,не е като малък и мек хуйчик:)))))

Напълно възможно е ако е качила тегло бюстът й да се уголеми. При нейните години е нормално гърдите й да паднат леко надолу, но при нея не се забелязва. Както и да е. Салма е страхотна и на тази си възраст.

щото е със сутиен да ги повдига. без сутиен висят надолу от тежестта.

Дай Боже всекиму! Перфектно! Дебелее на цици, а не на гъз и баджаци! Страхотна жена! Красавица!

такива цици са супер неудобни за притежателката. тежат, болят, гадно е. а не става денонощно със сутиен...

На мен пък ми се скъси оная работа!!!! Години, какво да правиш.

Като ги пусне на свобода плякат ли? Или си завива кръста, да не настине?

Нормална жена. Възраст, килограми, цомби. Къв силикон кви пет лева.

Голям майтап! На някои жени на старини им порастват мустаци (не се подигравам, разбрах, че е заради хормонално увреждане). На други им порастват задниците, а на Салма да вземат да ѝ пораснат сиските! Е, не е ли късметлийка?

Тя самта признава, че са и пораснали не само гърдите. Просто е понапълняла.

И при мен промените са същите- повечко килограми, въпреки ограниченията, които си налагам. И наедрял бюст, който вече ми тежи и предизвиква болки в кръста. Старост, нерадост…..

А даваш ли да им се радват?

Земното притегляне е твоето проклятие, скъпа Салма... Давам 100кила ракия на найлон муск да се качим двамата с тебе "горе" на ниска околоземна орбита. ха-ха...

Едно бивше гадже имаше страхотни малки цици и беше само 46 кг на времето. Сега е 63 кг и има огромни гърди и задник. Без грам силикон.

63 килограма и с огромни гърди и задник ! Освен ако не е 145-150 см.

Екстра е за пълнене без никакво притеснение.