17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хайде стига с тия чужди здезди.Пищна била.Ами що ремонт е ударила по себе си.Я вижте колко българки са хубави и пищни като нея.Раьходете се иь София и снимайте.И то жени работещи ,с внучета по парковете.Без ботокс ,силикон.Стига с тая измишльотиа

Малиииии. Кладенчова вода. Лисица на пън.

Странно , тука па що са ме изтрили ? Айде да се повторя : Егати и свинкята е станала ! А навремето какво парче беше , направо бонбонче !

Не разбирам по какво се прехласват повечето тук. Няква свинкя.

Абе не е особено трудно да се повярва, че е на 53.

Омъжена за мелиярдер, Арно, в първите 50 на Форбс класацията. Точно тя има пари да купи целата мутренска мафия у балХар, и да ви извади червата законно. Викаш, естествена красота. Налитате на парите на една жена, а после се чудите кой влак ви е ударил по гЗа. Това е една скъпоплатена проститутка латина, ало скапаняците. Как да изглежда една проститутка - гола, надупена и достъпна, за чекиджиите кату ваЗ.

Браво дирници, като сайт насърчаващ свободната мисъл и слово ми изтрихте коментара, само защото не намирам годпожата за първа красавица, както вие искате да пишем. Браво за пореден път!

Расова жена.

Хората все по - дълго ще живеят и по - млади ще изглеждат. Днешните жени и мъже на 50 изглеждат като на 40, но в държави с висок стандарт на живот!

Дирници, защо спряхте коментарите. Аматьори!

дали Уайнстийн я е опраскал като млада?

Аз и сега, когато е на 53 няма да и простя!

Това е жена, не като наще уруспии.

след 35 години млечните жлези се заместват от мастна тъкан и до влизане в критическата гърдите на жената придобиват космически размери, но това наедряване изобщо не е сексапилно, напротив, става като подуване, също в коремната област, след спиране на цикъла общо напълняване и липса на всякаква талия, така че мине ли една жена 40 сори, това беше!

Ти сериозен ли си или ужасно тъп.

не, контингент е на психиатрите,колега

ако така ти е по-лесно, нека да съм тъп, няма никакъв сексапил в една жена /чисто биолгически/, а не външно изобщо, след 40, дори миризмата на кожата се променя, това е един естествен процес, който може на някой да му се струва гаден, жесток, но това е природа, можеш да попиташ някой мамолог по въпроса или ендокринолог!

Мда, а ти си самата младоЗ и сочноЗ, младо напъпило маШленце точно на 18, свежо. Тея коментари ги пишът озверели дедки на по сеймсе, вмерисани и отпуснати. Ти скоро поглеждал ли си се в огледалото, да приложиш собствените си критерии към себе си. То се не види че дърто, вонещо и отпуснато, неграмотно тъпо, бедно и скапано, ама и дига претенции. Аман от неадекватни и оглупели старчоци. Легай да мреш, едни спомени са ти останале кое какво е.

За повечето жени, ма не за всички, но то и за повечето мъже се отнася, дори от още по-рано - минат ли 35, изпадат в тежка депресия, щото могат да вдигат самолета единствено от все по-млади жени и то по веднъж най-много.

Да ти кажа и на тази го вдигам самолета и на по-зрели. Това че ти си импотентен не значи, че всички са като теб.

Таковай си буретата и не се бъркай там дето не разбираш. Това, че на теб бурета ти връзват, е твой проблем. Иначе тази латино леля не става.

И тая морна вода не е пила...

Бегай при другия рожденик, той е пил морна вода.

аресва ми - сочна е

Като узряла праскова...

по -скоро се е нашишкаала

Хубава жена, надарена... и успешно пласирала хубавините си! Да е жива и здрава! :)

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Е ПО-ХУБАВА ПЪК

Хубавото си е хубаво!

Няма остаряване ,тази жена,бе!!!Да не и е уруки!!!

Тамън си е за възрастта Ама не трябва да се показва.

Нямаш грешка, наборке!

Красота! Естествена, дадена от Бога! Каква гладка кожа само!Даже коремчето и е суперсладко.

Момата нема грешка, но любениците дали са истински?

Luna0102

Не са според мен, такива "любеници" на нейната възраст ги загащваш.

Баща е ливански приход

Разкошна жена.

ма НИколетка е по убава отсекъде особено на последната фото сесеия от гръцко

перфектна е

Ох, на дяда...