Салма Хайек търси милиардер за Анджелина Джоли

Според латината бизнесменът ще знае как да се отнася с приятелката й

Обратно в новината

Коментари - Салма Хайек търси милиардер за Анджелина Джоли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се търсят мъже у Холивуд - Требе да е милиардер. После що се развеждат след няколко месеца. То шило в торба не стои. Ама тоя като е милиардер да не е тъп. А пък Джоли изглежда плашещо вече.

Трябва милиардер, за да могат двечките да го превърнат в милионер :-)

ама защо трябва да е милиардер? Това е сделка, а не брак!

За чий ще му е на милиардер това куку. Вижда се от километър , че не е у ред.

Тая психо-лелка с къв кеф си отряза циците, та мойте топки ли няма да клъцне! Та, НЕ ще кажа аз, ще си боцкам добри момичета на 20!

Е земете бат Бойко....

Бат Бойко е за мен , не го давам на никоя !

И почнаха отново с простотиите.:)

Пошло

бегайте... ББ може и да се даде

Хубаво е да си милиардер. Цял ден партита, модели, яхти, ядене, пиенье , сех и т.н.(други ми въртят финансите), и като се прибера вечер искам такава като Анджелина Джоли да ми създаде спокойствие и домашен уют

Джоли е толкова луда и истерична, че всеки нормален мъж ако му предложат среща ще вика "вземи я ти бе брат, що на мен ми я предлагаш!?".

Милиардерите нямат проблеми с жените, могат да си ги избират по каталог и всеки ден да са с различна, стига да искат, щото и това писва. Джолито не ми е ясно как ще се класира, иначе нищо против нея, обаче нека погледнем реалностите. А те са, че младото необвързано моделче си е младо и необвързано и няма как лелка на 40+ да се мери с тях. То и Ален Делон може да иска да се мери с младите модели, ама вече е на години и не може. Нека си търси де, може да намери някой милиардер на 70+ дето да и пусне от скука две три срещи.

Те милиардерите все по 50 годишни майки на 5 деца си падат

мисля, че милиардерите са млиардери щото са живеят на принципа пари при пари отиват. Тоест младите гладни старлетки са за яхтените запои, ако требва да се жени ще вземе някоя с пари , а джолито понеже все още е име , може и пари да му носи. Безос като се разведе да не се взе с някоя старлетка? Ми новата му е на 53 години и нетното й богатство е оценявано на 30 млиниона

Единственият начин Анджелина да направи някого милионер.

По коментарите ясно личи българина какво просто животно е. Просто и завистливо.

За какво и е на Джоли мъж въобще? Тя е вече дърта (няма нужда от интимни отношения), достатъчно богата (няма нужда от пари). Най добре да си намери някоя приятелка с която да пият кафе и да ходят на шопинг, щото току виж евентуалния милиардер и е остригал главата нула номер за назидание.

Много си тъп.

Милиардерът трябва да е много тъп, за да се хване на въдицата

Едуард Нортън най-много да е бодвал за кеф. Прекалено е умен, за да гради връзка с жена, която освен цици друго не може да предложи. Жалко, че Салма или не го е схванала или упорито го отрича. Колкото до изтропалата мушмула ... хм ... и Мъск не би се прежалил.

Задължително трябва да е милиардер. Този милиардер много иска да осинови или поне да търпи един международен отбор в къщи. Няма да търсиш някой с когото да си пасвате като хора, ами изискването е да е милиардер. Това все пак не го е казала Джоли, а латината женена за най-големият грозофил измежду богатите на нейната възраст.

в Надежда. Анджелина идвай, ще те поря всяка вечер анално.

Щом Салма с кубестата глава си намели милиардер, що и Анджи да не може? Кво толкова, вдига летвата и почва да тръби че иска милиардер.

и за какво ми е тази дърта распоретина

Питам с е, тоя дрът вампир кво мой да предложи на милиардера, освен да го напрай мильонер? Само така си се питам!

Може да му предложи 20 тина дъщери. Групов с майка и много дъщери от Вкетнам и цял свят.

Салма, искам и на бен да ми намериш милиардер? А пък аз после, ще го направя милионер.

Test

Че Джоли не може ли сама да се пусне ,така де промотира, че й требва сводница, така де матчмейкър

Да я ожени за един милиардер българин с много комбайни, та да я вършее,както трябва.

Ей, са, някой милиардер ще се метне на тая колкото спаружена, два пъти по-хахава откачалка. Те милиардерите имат големи затруднения в намирането на жени и страдат от остра липса на интерес към тях, та това им е шансът и са се наредили на опашка...

Бе то и Елон Мъск уж милиардер на милиардерите но сравнено с последната му Граймс, Джоли изглежда като съседката ,пееща в хора:))

Един друг

Илън не е типичен милиардер и има лека форма на аутизъм. Той ги кара наред и най-вече ги кара осеминително. Само че той е изключение, а мексиканката не е казала, че ще ги сватосва с него, ами с цял списък милиардери.

Няма форма на аутизъма а е с ADHD тоест Разстройство на дефицит на вниманието и хипер активност. Но това няма никакво значение , щото статистически, от психиатрична гледна точка и това е доказано, около 90% от милиардерите , милионерите и , въобще ръководителите на конгломерати и мултинационални компании са психопати в смисъла на клиничното понятие за психопат. Тоест хора , които имат дефицит или не са споссобни да изпитват чувства -бито то емпатия, страх, вина, любов, привързаност към приятели, семейство и тн , дори простички неща като радост..не че нарочно го правят просто мозъкът им е устроен така и не знаят кво е тва

Един друг

На Запад всеки втори е с ADHD. Илън има минимум Аспергеров синдром - също като др. Майк Бари. Провери тва дали не е от аутистичния спектър. Психопатията е съвсем друго нещо, хеле пък социопатията.

То не пречи да е от спектъра и пак да е с ADHD , даже двете състоятия са коморбитни, тоест често са съпътстващи едно друго, ако си от спектъра шансът да имаш и ADHD e над 40%, също тези хора са склонни към депресия и тревожност поне 80% от тях развиват и твоа . Също не пречи човек с аутизъм или HDHD да развие социопатия, поради травма, получена детство или тинейджърство, свързана с това, че не е бил диагностициран тоест да получи адекватна помощ, да се справя със симтпоматиката ,от там проблеми в къщи, в училище и тн итн, тоест тоталното неразбиране от околните и на околните, което налага често системното маскиране , тоест копиране на социални норми и интеракции, за да се впише в картинката и да изглежда "нормален". Така , че да Елон може да има и трите състояние г ASD, ADHD и да е развил елементи на социопатия - профилът си пасва идеално с това,което демонстрира като поведение.

Един друг

Аз да съм казал, че няма дефицит на внимание? Напротив - това често съпътства Аспергера. При всички положения, не е съвсем наред той и му личи отдалече. Освен това е и скамер, което говори за социопатия.

Е така де, говорим за едно и също. Само да ти обърна внимание , че Синдром на Аспергер е остаряло понятие, което не се използва отдавна в клиничната практите- ASD (Autism spectrum disorder) е диагнозата която поставят на всеки , който попада в клиничните критерии - от най-тежките случаи , до най-незабележимите. Вече има отделни профили и проявления на ASD като , selective mutism, patalogical demand avoidance и тн и тн...- сложна е материята , дано не ти се налага да се запознаваш отблизо.

Един друг

Е, то кво се ползва баш в момента в клиничната терминология не ме интересува. То и психопатия и социопатия няма по твоята логика, ами са все ASPD. Ханс Аспергер пръв го е описал - за мен носи неговото име. Те тия са добри в онлайн покера, в програмирането и т.н., ако се случи да се заинтересуват. В книгата The Big Short, Бари засяга темата, щото подозира сина си, че го има това, а открива, че той самият е вътре с двата крака, без да си дава сметка. Кой беше този психиатър, дето беше правил сляпо проучване сред студентите си, за да открие кой колко е навътре с психопатиите и за пълнота пуснал и своята анкета в кюпа, а после открил, че в извадката имало само един психопат по учебник - той самия?