Сам Асгари за бременността на Бритни Спиърс: Очаквам с нетърпение да стана баща

По-рано Спиърс беше публикувала в акаунта си в Инстаграм, че след като е отслабнала, за да отиде на неотдавнашната си ваканция в Мауи, е натрупала отново килограми

Обратно в новината

Коментари - Сам Асгари за бременността на Бритни Спиърс: Очаквам с нетърпение да стана баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаква с нетърпение банкомата да започне да пуска

Тази жена е с психично заболяване. Вдигнаха запрещението и веднага забременя от случаен доста по-млад от нея златотърсач. Кой ще гледа детето? Предишните две поне имат стабилен баща, който ги изгледа.

Бритни ходи със Сам Асгари от 2016 г., така че не мисля, че той е “случаен”. Просто докато беше под попечителството на баща й не й беше разрешено нито да се омъжи, нито да има деца. А това с психичното заболяване са пълни глупости, за да имат причина да я поставят под попечителство и да й вземат парите… В това са замесени много хора, не само баща й. Относно бившият й мъж, който бил отгледал децата й - отгледал ги е той, защото й ги взеха иначе тя щеше да си ги гледа. Кевин Федърлайн е един използвач, който и до днес живее на гърба на Бритни. Това е причината да се бори за родителските права, за да взима хиляди долари месечна издръжка от нея иначе трябваше да работи. Това, което се пише по жълтите вестници и сайтове са пълни глупости. По-добре първо се информирайте по тази тема и след това коментирайте! Ако Бритни беше болна, щеше ли през тези 13 години под попечителство да пусне няколко албуми, да ходи на няколко турнета и 4 години да има почти всяка вечер шоу в Лас Вегас?! Значи за да я контролират и да й взимат парите е болна, но за да работи не е болна. :)

В очите не Бритни ясно се вижда, че има психически проблеми. Казвам го като човек живял с болен. Тези болести често не са видими извън семейството. Често не пречат на работата, напротив, даже понякога избиват в работохолизъм. Изцепките на Бритни в миналото като рязането на косата, алкохолизъм, наркотици, изневери, краткосрочните връзки и тн са ясни индикатори. Отделно бърз поглед в социалните ѝ мрежи показва абсолютно неадекватни видеота. Бързият брак и детето са явни признаци, че не може да взема ясни преценки, отделно е спряла лекарствата. Обожавам я като изпълнител, но не знам докъде може да доведе свободата ѝ.

Местим го и го пермествеаме отнво и отново.