17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като й удвоят хонорара - ще се навие да се върне. Всичко е за пари. Точно това учи този сериал,

Без Самата филма може и се случи, но без педали и педерастия е изключено. Да си знаете

Уау

Да. Впечатляваща е още от "Полицейска академия". Признавам си.

без Саманта е като двама мъже и половина с Ащън катъра!

Чудя се защо тази има статия а за примерно Елена Беркова няма? Хем беше кандидат за президент на руската федерация и със сигурност е още по-голяма повелителка на секса? Сторми Даниълс също е повелителка на кеска и е бивша кандидат-губернатор на Калифорния и за нея нито дума. А за италианската депутатка Илона Сталер, по-известна като Чичолина да не говорим. Сексфуриите по порнофилмите я превъзхожат всичките, а тази грабна цялото внимание с едното голо дрънкане

Щото е велика, мърльо, разбра ли.ако нямаш чуство за хумор се скрий някъде. Тя е за широко скроени хора.

аз обаче продължавам да не разбирам каква чак толкова е разликата между това секса да ти е хоби или професия. Във втория случай поне лъжи няма и всичко е бизнес ... по-честно е някак си, по-открито и без скрити мини .... разбира се с две ръце гласувам за истинските професионалистки вместо за илюзионистки от всякакъв вид. Помислете си дали не ви преследва болна фантазия за половите отношения, че да се увличате от това ....

Е ся вече може да се снима у " Грани лове ббц "

"-В таа каща, дека у мокрото требе да е бая влажно. - Тази къща драги, е прочутата "Вила на каскадата", на моят пръв приятел Франк Лойд Райт."

"Тая къща върху водата дека тече... бая требе да е влажна? Сигурно има много мухъл?" "Тая къща върху водата дето тече е прочутата "Вила на каскадата", по проект на незабравимия ми приятел Франк Лойд Райт"

Моите почитания!

Не го харесвах сериала, но е факт, че точно Саманта го "правеше". Определено няма да е същият, ако не я върнат. Работата е малко като "ще правим баница без сирене"....

Никакъв шанс с тези реплики в този глобализъм да съществува такъв герой Сега е модерно трето лице пол и др неща да не пиша че пак бан

Добре се справяше с ролята, но пък да внушават, че едва ли не самата тя е писала всички тия забавни реплики, които декламира на екрана?! Да не забравяме, че тя е само "лицето", докато ролята се подготвя от сценаристите и оформя от режисьора. ...Или всъщност, това е просто още шум за реклама на сериал със затихващи функции.

Даже не знам за какво става въпрос в тоя сериал. Нямам време за телевизор, работя и правя Пари

Няма как да го разбереш.

:)))) Продукцията "Градът, бабичките и мечтите им за секс".

Саманта беше тази, която правеше сериала интересен, а не блудкавата Кари. Евала обаче на актрисата, че е отказала да участва отново, показвайки, че не всичко е пари!

Докато жените гледат филм за 4 к.у.р.в.и. няма как да искаме да има каквито и да е ценности в семейството.

Ходи да се хванеш за полата на майка си. Или за нещо друго висящо от нея.

Ууу колко се обидих, щото казах, че любимия филм на жените е точно за курви и това е самата истина

Горкото комплексарче :)

Мъж, който се плаши от "Секса и града"? Пу-пу.....да не дава Господ

Ми те са си страшнички.

Без Ким, трябва да прекръстят сериала на "Скумрии в града", тя беше единственния читав персонаж, женския вариант на Чарли от "Двама мъже и половина".

много глупав сериал пълен с Юдею-Семити и "ценностите" им, Джу Йорк е Юдеюсеминска клоака!

... но явно с черна женска душа.

Наистина няма да е същото... Но такава класика няма да се пропусне за нищо на света, дори в момента гледам сериала, докато обядвам, супер култов и винаги актуален.